böyle dallamaların ehliyetine komple el konulmalı. ömrü billah tekrar ehliyet falan alamamalı. böyle aptalca bir hareket olur mu ya? bu nedir ya?
kaza haberi : http://www.oncurtv.com/asayis/dugun-...a-h122672.html
böyle dallamaların ehliyetine komple el konulmalı. ömrü billah tekrar ehliyet falan alamamalı. böyle aptalca bir hareket olur mu ya? bu nedir ya?
kaza haberi : http://www.oncurtv.com/asayis/dugun-...a-h122672.html
Silah alanlara yapılan 560 soruluk psikolojik testin aynısını ehliyet alanlara yapılması mutlak gerekli bu ülkede.her geçen gün iyice tiskiniyorum insanlardan.
Malesef böyle düşüncesiz adamlar var.
Her gün karşılaşıyorum.makas atanimi dersin,yanından 80/100 km süratle 40-50 cm mesafeden gecenimi Dersin.Ne dersin Allah akıl fikir versin.
Şimdi buna kaza deyip geçiyorlar bu kaza değil direk taksirle cana kast etmek.
Bu tip kazalarda kişi psikolojik teste tabi tutulacak, eğer test den geçerse ve tekrar araç kullanırsa, bir sonraki kural ihlal li kazada, direk kasten adam öldürme yada bilerek taksirle cana kast suçundan yargılanacak, bu kural ihlali yapan herkes için geçerli olacak, o zaman görecen taşıt kullanıcılarını.
https://www.youtube.com/watch?v=4R38-vqpBB0
Derhal şahin , doğan , kartal , broadway , flash gibi araçları trafikten men etmeli kullanıcıların %90'dan fazlası araba nedir? , nasıl kullanılır? hakkında gram bilgisi olmayan adamlar onlara ehliyet verenlerin de diplomalarına el konulmalı açık ve net.
Allah belanı versin be bu nedir
Muhtemelen ifade verip serbest kalır it herif...
Aklınca sıfır çizerek yanlayacakmıyıdı yoksa aracının önünümü kesecekti bilinmiyor
Tek bildiğim akrabasını çoğalttım
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...........................................
Aynen,
Tofaş, doblo, reno... Her gün bunlarla boğusuyorum.
Adamın umurunda değil ki, komple araba 2-3 miktar, motorun bir grenaji o para... Adam, insan canı diye düşünmüyor ki.. kenar mahallede büyümüş biriyim ama bunlar kenara yapışmış asalaklar!!!
Neyse, konuşursan konu yapacak...
Basık bir Şahin vakası daha.
Artık buna kaza dikkatsizlik insanlık hali falan filan deme şansı yok.
Akan trafikte bu hareketi yapacak kadar dengesiz birisi artık adam öldürmeye ya da yakalamaya yol açacağını karineten bilir kabul edilmeli ve kasdı aşan adam yaralama ya da duruma göre öldürmeden yargılanmalı. Bu olay basit bir taksirle adam yaralama suçu olarak kabul edilemez.
bu hurdalari sahipleriyle beraber hurdaliga atacaksin.apaciler eline 3 kurus para gectin mi bunlardan alıyor sanki herkes buna hasta
Bunu sadece tofasci reno cu vs yapmio ki..egitimle parayla vs de alakasi yok..yeter ki ruhta apaci lik.olsun.
Benzer sekilde konvoyde yol.kesip sozum.ona drift yapan sifir cizen s2000 ler bmw ler de var, sahin tayfa da var. Adim basi egzoz cam filmi kontrol eden polis bu katillere ses bile cikarmiyor
Bu dünya böyle. Bu tip insanlardan çok var.
Anadolu ajansının facede paylaştığı bu habere o doğanı kullanan yamyam yorum yapmış. Direksiyon kilitlenmiş falan filan muhabbetleri. facede profiline baktım isimin yanında drift yazıyor. Ters yönde gitmekden aynı bu araç bağlanmış. Ehliyet ceza puanı dolmuş neler neler. Bende ordan agzıma geleni saydım bilmiyorum okudumu. Bi b.k yedin bari kıvırma be adam. Bana ne araç kullandığını söyle sana kim olduğunu söyleyim.
3 şeritli bir yolda, iki şerit durmuş haldeyken boşluktan sıyrılırken her an dikkatli olmak lazım. çünkü sağı göremiyorsun ne çıkacak bilemezsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)