Bilinçli taksirle yaralama trafik kazası falan değil bu yediği b.kun ne sonuçları olabileceğini biliyordur.
Bilinçli taksirle yaralama trafik kazası falan değil bu yediği b.kun ne sonuçları olabileceğini biliyordur.
Şahine doğana binene herkes hastalık be kardeşim diyor. Hakikaten hastalık bu kardeşim tedavi edilmesi lazım. Keşke her sene araç sürücülerini teste tabi tutsalar da görsek sonucu
Hep söylemişimdir tekrar söylüyorum, Doğan & Şahin vb araçları trafikten men etmeleri lazım. Bütün kazalar bu arizona kertenkeleleri yüzünden meydana geliyor..
Umarım arkadaşın bir şeyi yoktur ve umarım davasını sonuna kadar sürdürür."Aga ben senin motoru tamir ettiririm. Al sana 300-500 harçlık" diyene, şikayetimi geri alıyorum demez. Benim bundan yaklaşık 4 ay önce başıma haklı olduğum bir kaza meydana geldi. Sadece yüzük parmağımın en ucundaki son kemik ile tırnağım kırıldı. Tazminata konu bile değil zira işgücüne mani raporu verilmiyor. Ona rağmen ben ısrarla şikayetçi oldum. Mahkeme 12 aralıkta. Sonuna kadar da gidecem. Taksirle adam yaralama suçun adı. Evet ben uğraşırım belki ama beni trafikte hafife alan da uğraşacak. Canından bezdirene kadar, bir daha araba kullanmaya tövbe edene kadar non stop devam. Kendim için değil, motosiklet camiası için.
whatsapp ihbar hattı neden kapandı ki, Video resim olarak ihbar ediyorduk bu apacileri. Huzur bırakmadılar insanda ya. Her motosiklet sahibine kask kamerasıyla yola çıkmak zorunda bırakıyorlar artık
madem bu araçları toparlayamıyorlar o zaman belli yaşın üstündeki araçlara yaş sınırı gelsin ki genç yaşta ucuza araç sahibi olmaya çalışan apaçilerin önü kesilsin. Resmen adam öldürmeye teşebbüs var. Haberlerde arkadaşın durumu için ciddi diyorlardı umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)