Naked motor şehir içi işinizi görür şehirler arası 130'u geçmezsin zaten gecersen çok yakar ve çok yorar.mt25 şekil olarakta gayet güzel bence r25ten daha iyi duruyor.
Eğer istanbulda oturuyorsaniz test motorları var bayilerde
Naked motor şehir içi işinizi görür şehirler arası 130'u geçmezsin zaten gecersen çok yakar ve çok yorar.mt25 şekil olarakta gayet güzel bence r25ten daha iyi duruyor.
Eğer istanbulda oturuyorsaniz test motorları var bayilerde
şöyle soyliyim işin en basından beri hep ss'ciyim ben, ninja 300 var su anda da, dezavamtajını soylıyım, belin agrıor, çanta yok,
nakedlar bana boş gelior on gidon açısı, grenaj olmaması,
ama grenajın olmaması, motora bir koruma demiri taktıgında mis gibi her halukarda korumuş olucaksın, ss lerde bu şansın yok
ve o motor kaza olmasa bi yerde mutlaka bir düşme yasıor,
şu durumda bende senin gibi mt 25 baktım en mantıklı o geldi açıkcası, dogru karar kesinlikle, çanta ve koruma demiri takarsan guzel olur,
benim için sadece ince ve ufak geldi ama sen 250 cc kullanıosan, bence de mt 25, al geç hiç dusunme..
sana duke dicekler 250 olabilir birde git test surusu yap, aklında kalmasın,
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Dostum eğer il dışı geziler yapmayı planlıyorsan ki genelde 250 cc klasmanında bu geziler 100 120 km hızlarda rahat oluyor önden gelecek rüzgarı hiç düşünme ama arkasına çanta takabileceğin bir motora yönel. Çünkü ss alıp o yolu sırtında çanta ile tamamlamaya çalışırsan biraz bel ağrısı çekebilirsin. CBR 250'yi tavsiye ederim daha önce kullandım oturuş pozisyonu kendi klasmanındaki çoğu ss den daha rahattır, gidonu ss kadar aşağıda olmadığından şehir içinde de uzun yolda da yormaz. Arkaya çanta takabilirsin, yakıt olarak seni asla üzmez, parça fiyatı için pek birşey diyemeyeceğim uzun zaman oldu satalı, ayrıca 2. el piyasası da gayet güzeldir alım satımı kolay olur.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Öğretmen senin ilacın cıbıl moto. Mt 25 i bende baya bi araştırdım almak için kısmetse biraz birikim yapıp alacağım ama duke 250 gibi bi seçenekte var üzerinde gelen lastikler rosso 2,kaydirmali debriyaj ve abs gibi güzellikleri var ama titriyor deli gibi diyorlar duke 200 bindim aman aman bi titresim hissetmedim. Allah kaza bela vermesin gerisi hallolur .
MT 25 ile ilgili güzel yorumlar gelmiş. Peki İkinci el piyasası ne durumda. Honda CBR serisi kadar alım satım kolay oluyor mu onda da YAMAHA Sonuçta ? Bir de yedek parça fiyatları ?
işin içine çanta giriyosa hiç supersport bakma hocam
Sevgili ogretmen: yanlışınızı düzeltmek isterim a2 ehliyet te cc sınırı yoktu diye hatırlıyorum varsada 600 cc gibi bir şeydi. A2 de güç sınırı var 35 kw 47 hp.
MT25'i yolda ilk gördüğümde kazalı sandım. Radyatör çok açıkta ve MT25'e özel tasarım yapılmamış parçalar R25'ten alınmış. Motorun önü kazalı gibi duruyor. Bence R25 alın daha güzel görünüyor.
RC serisi dışında 600cc kadar olan tüm SS'ler gidon yapısı ve oturuş açısı ile zaten gizli nakedler. Şehir için de kullanım rahatlığı yanı sıra eğlenceli bir motosiklet kullanmak istersen naked alman daha avantajlı olacaktır. Çok fazla highway ile işin yoksa, amanda SS en iyi SS diye saçma bir tutkunda yoksa naked al.
Ben r25 derim. Evet şehir içinde mt25 daha avantajlı olabilir ama r25 safkan bir racing değil. Ayrıca çok ağır da değil. Şehir içinde kullanımı rahat. Çok öne eğik bir oturuş şekli de yok. Uzun yolda da grenajlar faydalı olur rüzgar açısından.
Saygılar
Henuz parcalik bir durum olmadi ben ss den donme niyetindeyim
Bence böyle bir model al, senin isteklerin için uygun bir model,
iyice kafa karıştıralım
Bende cbr 250 kullandigim donemde 100 km ustu hizlarda sagdan veya soldan siddetli ruzgar yedigimde motorun seritten kaymasiydien buyuk problem. Onun disinda karsidan gelen ruzgar rahatsiz etmez. Turbulans olmasinda gerisi hallolur
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
[QUOTE=whitedeamon;4004539]Kawanın parçalarıda tuzlu geliyor
Arkada çanta, yanda çanta, benzin için ekonomik, oturuşu rahat, tam ss'lik tercihler bunlar hayal dahi edemiyorum
Bu maksatları en iyi karşılayacak motosiklet 250 cc sınıfında Inazuma F dir. Çantada takılır. Şehiriçi de rahattır. Uzun yolu konforu iyidir. Rüzgarı az hissettirir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)