Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki DRZ400S Amatör İnceleme

REKLAM ALANI

Merhabalar herkese, hali hazırda kullandığım Suzuki DRZ400 e çektiğim inceleme videosudur.

İyi seyirler.

tinerci, Carbondioxid, shooter1 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Supermoto olanını kullanıp hala buraya yazabiliyor nefes alabiliyor yaşayabiliyor,tüm uzuvlarının yerli yerinde olduğuna emin olabiliyorsan tebrik ederim ama sanırım bu cross tarzı netim az videoyu izleyemedim.

Alıntı whitedeamon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Supermoto olanını kullanıp hala buraya yazabiliyor nefes alabiliyor yaşayabiliyor,tüm uzuvlarının yerli yerinde olduğuna emin olabiliyorsan tebrik ederim ama sanırım bu cross tarzı netim az videoyu izleyemedim.
    Evet benim kullandığım arazi versiyonu, motorla akrobasi işlerine pek girmem ama insanı sakat bırakacak kadar çılgın bir motor gelmedi bana

10 numero

Forumdan Uzaklaştırıldı
    İzlerken gözlerim oldu ama sevdim ben üslupunuzu.

Teşekkürler yorumlarınız için, arazide sarsıntısız video çekmek bayağı zor iş

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Tamamını izleyemesem de elinize sağlık çok güzel bir anlatım olmuş
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı sodurlu88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler yorumlarınız için, arazide sarsıntısız video çekmek bayağı zor iş
    Şahsım adına izlerken keyif aldım, videoyu çektiğiniz mevki çok güzel. Rahatsız edecek bir sarsıntı görselde yok aslında, ben konumu beğendiğim için etrafı izliyordum. Nacizane fikrim tempoyu biraz daha arttırırsanız izleyiciler daha çok keyif alacaktır birde yanlış bir cümle kurduktan sonra hiç bozuntuya vermeden devam etseniz hoş olur üstünde durup açıklama yaptığınız zaman kurulma anından daha fazla göze batıyor. Üslup güzel ve seviyeli bir anlatım var bence başarılı bir video.

Not: Lütfen kanala dik inip çapraz çıkınız, aksi halde durduk yere gerilim oluyor. Saygılarımla.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Gerilim 10/9

Teşekkürler yorumlarınız için, sonraki videolarında bahsettiğiniz kısımlara dikkat ederim püf noktası, teknik bakım bilgi videoları da çekeceğim inşallah. Merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz elimden geldiğince cevaplarım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)