Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Vatana Millete Hayirli Ugurlu Olsun.

REKLAM ALANI
    onderugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150zc 2006
    bu sabah 10:17 itibariyle ılkokullularşn ehliyet almasina izin veren yasa meclistan gecmis.sadece resmii gazetede yayinlanmasi kaldiki o bir formalite.
    VATANA MİLLETE HAYIRLI UGURLU OLSUN.
    az sadaka cok belayi def eder. h.s.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AnTonio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GL 1800 GOLDWİNG
    bence çok saçma bi olay yane

ozturk_sertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bu iyi birşey mi şimdi???? İyi bişey demek ki... Hayırlı olsun o vakit...
    SERTAC OZTURK
    BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    gözü aydın bu yasayı bekleyenlerin diyelim o zaman

arkadaşlar niye kötü bi şey olsun ki
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

intercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki 750 LTD (avartardaki)
    Alıntı AnTonio adlı üyeden alıntı
    bence çok saçma bi olay yane

nedenki? ünüverstite mevzunu liseliden, liseli ortaokulludan daha mi iyi arac kulaniyor? olay okul egitim yüzeyinde deyil, sürücü kurslarin ve ehliyet almanin kalitesizliginde.
    araba ehliyetimi 5 metre kulanmadan verdiler. motor ehliyetzimi bi scooterle 10 metre git gel ile aldim. ne okulu, ne lisesi, ne kursu, ne sinavi?????
    all you need is love

speedygonzales - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    :-(
    bencede kötü bi durum değil ilkokul mezunu arkadaşlara karşı bi haksızlık vardı düzeltildi

AnTonio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GL 1800 GOLDWİNG
    intercom benim anlatmak istediğim bu diil
    yane bu insanların eğitimi teşvik etmesi gerekirken bu tarz davranışlar da bulunmaları bence yanlış . kimseye eğitimsiz veya farklı bi şekilde itham etmiyorum . benim canımı sıkan başımız da bulunan insanların daa yapıcı daa üretici olmaması

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    ne diyelim ki? hayırlı olsun.bu yasayı bekleyenlrin gozu aydın
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    evet yasa belki ayrımcılık yapıyor gibi algılanabilir ama bencede egitimi tesvik etmesi acısından gerekliydi. Su zamana kadar ehliyet almamıs ilkokul mezunları belki yanacaktı ama bundan sonra bir yer edinmek isteyen insanlar en azından egitimlerini bitirecekler, ailelere ve okulunu bırakmak isteyen cocuklara cebri devam saglayacaktır gorusundeyim.
    Alınan kararları hep uzun sureli degerlendirmeliyiz. Hep su an bize ne getiriyor diye degil gelecekte bize ne etkisi olacak diye...
    Zaten bu sekilde dusunseydik su an ne vahim bi durumda oldugumuzu da tum Turkiye olarak anlardık! Neyse.....
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    Alıntı alestevardiya adlı üyeden alıntı
    evet yasa belki ayrımcılık yapıyor gibi algılanabilir ama bencede egitimi tesvik etmesi acısından gerekliydi. Su zamana kadar ehliyet almamıs ilkokul mezunları belki yanacaktı ama bundan sonra bir yer edinmek isteyen insanlar en azından egitimlerini bitirecekler, ailelere ve okulunu bırakmak isteyen cocuklara cebri devam saglayacaktır gorusundeyim.
    Alınan kararları hep uzun sureli degerlendirmeliyiz. Hep su an bize ne getiriyor diye degil gelecekte bize ne etkisi olacak diye...
    Zaten bu sekilde dusunseydik su an ne vahim bi durumda oldugumuzu da tum Turkiye olarak anlardık! Neyse.....
    birak sosyal mesaj vermeyi. alırım pinkpanterini
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı alestevardiya adlı üyeden alıntı
    Merhaba,yasanın ayrıntılarına bakarsanız,eski ilkokul mezunlarına bu hak tanınmıştır.Yanlış hatırlamıyorsam 86 veya 87 den sonra doğanları kapsamıyor.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İlkokul ile ortaöğretim arasında büyük fark yok. Okuma yazmayı bilsin yeterli. Zaten diğer şekilde sınavı geçemez değil mi? Yoksa geçebilir mi? Pehhh
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler