Yeni üye oldum. İlk sohbet ve bilgi almak istediğim konu. Başlangıç motoru.
Reklamlar
-
Hepinize Selamun Aleyküm
Ben honda cbr250r almak istiyorum. 16 Yaşındayım ama 18'imide bekliyebilirim. Araba sürmede iyiyimdir. Bu yaşımda babamdan izin almadan bile şehir içi gezebiliyorum. Biraz arabadan vites tecrübem var. Ama daha önce motor sürmedim 250r iyi gider mi?
Neden bu kadar 250r ye takıldım , hem motor çok hoşuma gitti hem de ben 125likle başlasam bile uzun bi süre o motorda kalıcam o yüzden uzun ömürlük olucağı için 250likle başlamak istiyorum. Fikirleriniz paylaşırsanız sevinirim
Reklamlar
-
gizli bir kararsız lık seziyorum
-
musclegent adlı üyeden alıntı
gizli bir
kararsız lık seziyorum
Kararımı versem babamı ikna edicem :D
-
250 cc için 18 yaşını bekle. Şimdilik 125 cc lik scooter alıp trafiği ve motor sürmeyi öğren.
-
nuwanda324 adlı üyeden alıntı
250 cc için 18 yaşını bekle. Şimdilik 125 cc lik scooter alıp trafiği ve motor sürmeyi öğren.
Önerin için teşekkür ederim :=)
-
Sonra yok efendim üyeler çıldırdı, forum boka sardı.
-
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Sonra yok efendim üyeler çıldırdı, forum boka sardı.
Ne oldu ? heralde benim yüzümden bu agresiflik
-
emirhan5445 adlı üyeden alıntı
Ne oldu ? heralde benim yüzümden bu agresiflik
Yok sizin ne suçunuz olacak. Boşver abicim benim isyanım hayata.
-
musclegent adlı üyeden alıntı
gizli bir
kararsız lık seziyorum
ahahahaha güldürdü
-
GİZLİ falan değil belli bariz kararsız konusu 😠
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
GİZLİ falan değil belli bariz kararsız konusu
Şu kararsızlıkla ne kadar yaşarım bilmiyorum :D onumu alsam onumu diye diye kendimi hırpalıyorum D:dd
-
Hepinize Selamun Aleyküm
Ben honda cbr250r almak istiyorum. 16 Yaşındayım ama 18'imide bekliyebilirim. Araba sürmede iyiyimdir. Bu yaşımda babamdan izin almadan bile şehir içi gezebiliyorum. Biraz arabadan vites tecrübem var. Ama daha önce motor sürmedim 250r iyi gider mi?
Neden bu kadar 250r ye takıldım , hem motor çok hoşuma gitti hem de ben 125likle başlasam bile uzun bi süre o motorda kalıcam o yüzden uzun ömürlük olucağı için 250likle başlamak istiyorum. Fikirleriniz paylaşırsanız sevinirim
Hocam ne kadar kararsız kokusu alsamda sorunuza cevaben öncelikle artık arabayı alıp izinsiz yada izinli şehir içi veya dışı kıllanmayınız.Hem motor kullanmayı istiyorsunuz hemde motor sürücülerinin canını yakından tehlikeye atıyorsunuz.Daha sonra arabadan vites tecrübem varda ne demek traktör kulkanıyorum uçakta kullanırım demek gibi birşey bu.Biri araba diğeri motor vites bilgisini sıfırdan almalısınız.18ini bekle ehliyetini al sakın arabadan tecrubem var motor sürerim kanısına kapılıp 0 eğitimle motorun üzerine oturmaya kalkmayın.Önce ehliyet sonra sürüş eğitimi yada sırayı değiştirin siz bilirsiniz
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Hocam ne kadar kararsız kokusu alsamda sorunuza cevaben öncelikle artık arabayı alıp izinsiz yada izinli şehir içi veya dışı kıllanmayınız.Hem motor kullanmayı istiyorsunuz hemde motor sürücülerinin canını yakından tehlikeye atıyorsunuz.Daha sonra arabadan vites tecrübem varda ne demek traktör kulkanıyorum uçakta kullanırım demek gibi birşey bu.Biri araba diğeri motor vites bilgisini sıfırdan almalısınız.18ini bekle ehliyetini al sakın arabadan tecrubem var motor sürerim kanısına kapılıp 0 eğitimle motorun üzerine oturmaya kalkmayın.Önce ehliyet sonra sürüş eğitimi yada sırayı değiştirin siz bilirsiniz
Ben araba kullanırken motorcuların önüne kırmıyorum. Sinyalimi vermeden yerimi değiştirmem. Özellikle aynaya sık sık bakarım motor varsa yol vermeye onu güvene almaya çalışırım. He bu arada neden araba sürebilmemi kattım bu işe. o kalkışdaki debriyaj kavraması falan varya ondan tecrübem var demeye çalıştım Yorumun için teşekkür ederim
-
Ben araba kullanırken motorcuların önüne kırmıyorum. Sinyalimi vermeden yerimi değiştirmem. Özellikle aynaya sık sık bakarım motor varsa yol vermeye onu güvene almaya çalışırım. He bu arada neden araba sürebilmemi kattım bu işe. o kalkışdaki debriyaj kavraması falan varya ondan tecrübem var demeye çalıştım
Yorumun için teşekkür ederim
Pavrama noktasının ne olduğunu bilmeniz de güzel birşey
-
-
16 yaşında birinin otomobille trafikte olması herkes için tehlikedir. Karar verme mekanizması, panik algısı, vs durumlar gelişmemiş olur. Bu yüzden 16 yaşında cc kısıtlaması var.
-
agris adlı üyeden alıntı
16 yaşında birinin otomobille trafikte olması herkes için tehlikedir. Karar verme mekanizması, panik algısı, vs durumlar gelişmemiş olur. Bu yüzden 16 yaşında cc kısıtlaması var.
o zaman 40 yaşından büyüklerde araç kullanamasın o zamanda dediğin şeyler yavaşlamaya başlıyor? dedem 86 yaşında araba sürüyor rahat rahat :D
-
Selamlar...
16 yaşında trafikte olmaman gerekir. Cahillerin özlü sözü " arabayı ehliyet mi kullanıyor şoför mü? ) Yoksa sende burda demeksin.
Motor konusuna gelince ; araba tecrüben var diye motosiklet sürerim sanma . hem de yaşına göre 250 ile başlama bence. Bu asfaltlar ne sürücüler harcadı...
Kolay gelsin.
-
Hakikaten forum şamaroğlanı oldu
-
Kendinizin iyi özellikleri mevcutsa bile bunu siz anlatmayın kardeşim. Şunda iyiyimdir bunda iyiyimdir tarzı konuşmalar benim önyargılı olmama sebep oluyor kusuruma bakma. Ben de 11 yaşından beri araba kullanmayı öğrendim ancak bir kere bile bir çocuğa vururum agresif hareketler yaparım diyerek şehir içi/dışı trafiğe çıkmadım. Lütfen sen de çıkma kardeşim. Hayatında başarılar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)