Motosiklet ile uzun yol yaparken mp3 oluşturuyorum. Sizde yolda giderken en sevdiğiniz yolda sizi neşelendiren duygulandıran şarkılar yerli yabancı fark etmez önerirmisiniz yazdıklarınızın hepsini koymasamda hepsini deneyeceğim
Motosiklet ile uzun yol yaparken mp3 oluşturuyorum. Sizde yolda giderken en sevdiğiniz yolda sizi neşelendiren duygulandıran şarkılar yerli yabancı fark etmez önerirmisiniz yazdıklarınızın hepsini koymasamda hepsini deneyeceğim
Sad but True
Enter sandman
Seek and destroy
Wherewer My roam
Bu şarkılarla yol çabuk biter
Internet üzerinden Symphony Fm açıyorsun, olup bitiyor.
Uzun yolda bu iki parça benim favorilerim.
Moonlight Sonata - Beethoven
vivaldi four seasons
loop olarak kaydedilir.
beethoven bağzen gaza getirebilir.
bach da bu konuda fena değildir.
şunun gibi orataya karışık da olabilir.
bağzı filmlerin film müziği albümleri de iş görür,
favorim only lovers left alive olmakla beraber değişebilir.
true blood albümleri de fena değildir.
bunu önermem
bağzen de bir üsürü farklı tarz parçayı ortaya serip random takılmak enteresan olabiliyor.
kulak içi kulaklık tavsiyemi de yazayım tam olsun
rock zircon
320kbps mp3 tercihen flac olursa parçalar yeterli sonuç alırsın.
en azından bana yetiyor.
beyleyken beyle ...
can't be worried about that shit. life goes on man.
Spotify hazir listeler iyi, pro surum yoksa acip listedeki sarkilari indirebilirsin. Ben rock/metal agirlikli seviyorum misal, tatmin eden liste gorunce indiriyorum direk, yolda telefonun cekmeme durumu olabiliyo cunku. Bu arada Vodafoneda kampanyada 1.5gb internet ve 3aylik spotify pro 22tlydi, oyle aldim ben.
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Çok güzel şarkılar gelmiş sanki bazıları gaza getirecek gibi yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim güzel bir mp3 oluşturayım sayenizde
Ben gece şarkıları gündüz şarkıları ayrı ayrı liste oluşturdum..
Gece daha yavaş, yolun ışıklarını izleyerek keyif yapabileceğin şarkılar listesi var.
Gündüz de gaza getirecek, enerjini arttıracak parçalar koyuyorum.
Bir kaç örnek yazayım;
GÜNDÜZ
Alien Ant Farm - Smooth Criminal
AC/DC - Highway to Hell
Lacuna Coil - Fragile
Lacuna Coil - The Game
Bon Jovi - Summertime
Bon Jovi - Livin on a prayer
Bon Jovi * I die for you
Bon Jovi - Have a nice day
Nirvana - Smeells like teen spirit
The Offspring - The Kids Arent Allright
Metallica - Memory Remains
Metallica - Enter Sandman (Black albümün hepsi olur aslında)
Metallica - Master of Puppets
Muse - Uprising
Rammstein - Du Hast
Pharell Williams - Daft Punk Get Lucky
AC/DC Back in Black
GECE
Bonjovi - Always
Steel Dragon - We All Die Young
The Reason
Bob Dylan - One more cup of coffee
Because the night
311 - Amber
Scorpions - Wind Of Change
Ride the Lightning
Yunus bülbül /ezanlar bizim için okunuyor.
Sting - Desert Rose
Iggy Pop - The Passenger
Son Feci Bisiklet - Bu Kız
Son Feci Bisiklet - Rahatsız Vals
AC/DC - Highway to Hell
şimdi bi anda aklıma bunlar geldi valaa
Streets of philedelphia, dire Straits brothers in arms, brian eno the big ship, Esra kahraman ex love, fever ray if ı had a heard, Guns and Roses november Rain, i want to now what love is foreigner, James Arthur impossible, jane Michel jarre& vangelis miami vice, kitaro-tangerino dream legend soundtrack, klangkarrussel sonnentanz, limp bizkit behind blue eyes, milky chance down by the river, Muse the Last of the mohikans, nelly furtado say it right, parra for cuva wicked games, paula abdul Rush Rush , Phil Collins a groovy kind of love, in the air tonight, another Day of paradise, samantha fox i surrender, scorpions holiday, wind of change, still love in you , shinnead o connor nothing compare's 2 you, status quo in the army now, the beloved sweet harmony, the cars drive, tove lo habits, U2 one, White lion when the children cry, wiz Khalifa see you again, my love kovacs, adele skyfall, Beyonce halo, Bob marley i can clearly now, bronski beat smalltown boy,
Biraz da tempo dersen
ac dc thunderstruck, tnt, adele sick and tired, Asaf avidan the mojos one Day, boby Brown oriental poison, bon jovi you give love a bad name, blaze of glory, duft punk georgio by moroder, David guetta lovers on the sun, dire straits money for nothing.
Liste her tarz müzik içeriyor 👍belki işe yarar bir şeyler bulursunuz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)