Arkadaşlar bi motovlog kanalı da ben mi açsam ne dersiniz ?
Arkadaşlar bi motovlog kanalı da ben mi açsam ne dersiniz ?
Örnek bir video atarsan, bir şey deme şansımız daha yüksek olur. Lakin herkes açtığı için açarsan bir şey olurmu? Olmaz, ama sonunda sana zaman kaybı olmuş olur.
Yapabileceksen neden olmasın ama başkaları yapıyor benimde kameram var bende yaparım düşüncesiyle yapma yapabileceksen yap aksi taktirde bence bulaşma moralin bozulur.
Modası geçti bence. Kamerayı takan ya kendini redkit sanıyor ya da vlog açıyor. Bazen ikisi de bir.
Motoru olan vlog açıyor denmeye başlanacak, az kaldı.
ÖIüm gibidir sadakat. Bir kere çizgiyi geçtin mi, geri dönüş yoktur.
O çok zor be hocam.
Benim amacım cok yükselmek degil sadece sahibi oldugum bilgileri paylasabilmek yardımcı olabilmek gibi 1 kisi faydalansa bile yeter.
Yakın zaman içinde örnek videoyu paylasırım burada.
Redkitlik gibi bir amacım yok sadece insanlara faydalı olabilmek.
Neden hocam
Canınız sağolsun ne diyelim :D
Hayır henüz degil.
Evet biraz öyle oldu onun ben de farkındayım ama bunun kimseye zararı yok
Varlığım TÜRK varlığına armağan olsun.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yeni motovloglar hep sonuna adam ekliyorlar da. Yalnız adam, motor üstündeki adam vs gibi.
HONDA
#BZ3082
Dün hiç videosu olmayan youtube kanalının linkini Vlog diye atan biri vardı, öyle açmazsanız bir de kanal adı Adam ile bitmezse güzel olur. Dıral Dede ve Motorcu Muhabbeti en iyi ve en çok izlenen kanallar. Bunların adında Adam yok gördüğünüz gibi.
bu işe yeni başlamış biri olarak kolay bir şey olmadığını belirtmem gerekiyor. Öncelikle kameranızın iyi bir model olması şart. Zira önceden bu pek önemli değilken artık ciddi bir şekilde göze batıyor. Diğer önemli ekipman ise mikrofon, zira kimse rüzgar sesi dinlemek istemez. Sürekli içerik üretmek ciddi kafa yoran bir iş. Zaman ayırmak ise bambaşka sorun. Videoları düzenlemek bile ciddi zaman alıyor. Para için düşünüyorsanız zaten şimdiden vazgeçin atı alan üsküdarı geçti hobi amaçla başladım şu için güzel gidiyor hatta beklediğimden iyi Çok güzel mailler ve yorumlar alıyorum. Bu durumda da iş hobiden çıkıyor sizi gaza getiriyor ama dediğim gibi ciddi emek ve zaman isteyen bir uğraş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)