Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Çıplaklar buraya!...

REKLAM ALANI
    jakobien - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650 ''MAVİ GRİ ŞASE GÜZELİNDEN''
    Tüm naked kullanıcılarını Bu başlık altında toplanmaya çağırıyoruz arkadaşlar.
    Marka gözetmeksizin tüm aksesuar fikirlerimizi motosikletlerin + ve - lerini bu başlık altında toparlmayı öneriyorum.Kaslı sevenler buraya diyerek ilk topiği açıyorum...

kısa bir gezintiyle başlayalım....

Orta segment çıplaklar....

FZ6 YAMAHA AŞIKLARINA

Er6-N KAWANIN YENİ BEBEĞİ

HORNET UNUTULURMU

yA YENİ SUZUKİ ATEŞİ GSR600

İTALYAN CANAVARI DUCATİ MONSTER 600 DARK!

Raceciler Endurocular Cruisercılar kıskanmasın diyerek bu motosikletlerin özel makinalar olduğunu hatırlatmadan geçemeyeceğim gerçek rüzgar bol kaslı günler dilerim sevgiler saygılar...
    ÇIPLAKLAR
    Jakobien hyo comet 250
    Ballantyne hyo comet 250
    Ceko hyo comet 250
    Gel.sür.kursu hyo comet 250
    jonny rook hyo comet 250
    woodstock kawa ER6 N
    To know me is to love me....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gelişim Sürücü Kursu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600
    bizim motorun resmi nerede
    Gelişim Sürücü Kursu
    0216 330 54 44
    0216 336 62 77
    www.gelisimsurucu.com
    msn: ehliyet@msn.com

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    Ben cıplak degılım aranıza kabul edermısınız
    Yeni yine yeniden

along - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    dostum ukalalık yapmış gibi olmıyım ama başlıgı degiştir istersen
    çünkü bu tarz motorlar için bilgi arayışına giren adam (NAKED) diye arayacaktır dolayısıyla bulamayacaktır nacizane fikrim
    saygılar
    GÖKSEL

Motosikleti
    göksel racelere yarış motoru diyorsak nakedlarada çıplak demeye devam edelim zaten bu motorların tr iki tip anılması var sen benden daha iyi bilirsin ya çıplak yada cadde diyorlar çıplağı daha çok kullandığımız için bu şekilde yazdım ceko güzel demiş grenaj hastalığı her yerde var bu motorlar sanırım biraz farklı bir kullanıcı profiline sahip o yüzden bırakalım çıplak kalsın turkçe kalsın ceko düzelttim yanlış linki kopyalamışım...

bunuda unutmamak lazım tabi.

along - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    eyvallah çıplak kalsın TÜRKÇE kalsın
    ama çıplagı sen bilirsin ben bilirim kullanan bilir
    ilk defa bu tarz bir motor almayı düşünen
    hatta yıllardır motora binipte çıplagın caddenin ne oldugunu bilmeyenlerede rastlamak mümkün
    neyse uzatmayalım
    GSR600 mükemmel bir makina fiyatı hakkında bir bilgin varmı?

Motosikleti
    İbo benim yerime ömer hyosung gt 650 r ı göndermiş.Göksel fuarda 15 ti sonra ne oldu bilmiyorum müracaat www.suzuki.com.tr veya korlasa alo yapıyorsun Bu arada gsr 600 ün sesi inanalımaz arkadaşlar caddede biri yanımdan geçti büyülendim desem...Bu arada hakikaten bu motorlara isim vermek zor

anektot: -
    -abi bunun cinsi ne racemi
    -yok
    -ne peki abi
    -çıplak
    -nassı yani
    -öle abi çıplak kaslı bu
    -
    -kaç gidiyo bu
    - 260
    -E race o zman bu

johnny_rook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    jacob güzel ve faydalı bir topic
    sayımız artıyor her geçen gün, artık çıplakların race bozması değil tamamen ayrı bir sınıf oldugunun ve motosiklet tercihini özellikle çıplaklardan yana kullananlar oldugunun bilinmesi gerekiyor yurdumda, niye race almadın diyenlerden bıktım artık
    bu vesile ile bende bir kaç fantezi çıplak göndereyim bari.........

Motosikleti
    sinan müthişsin resimler çok güzel insanlara motor kullanmanın sadece hava atmaktan ibaret olmadığını gösteren bir topic olacağını sadece motosiklet kullanmanın ne demek olduğunu anlatan bi topic olması dileğiyle diyerek dayanamayıp bi vmaxmi koysam gerçi sınıfsız olarak adlandırılıyor ama
    Choppermı/Çıplakmı kararı siz verin...
    standart üretim 1200 cc 140 beygir v4 yorumsuz aşağıda...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    hornet 900'ü test etme imkanı bulmuştum gerçekten özel makine

http://www.motosiklet.net/forum/show...ght=honda+test

linkin 3. sayfasında resimleri mevcut

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Gercekten de bu tarz ihmal edilmis hep. Motorlar race,cruise,enduro diye uc ana baslıkta konusuluyor. Guzel bir paylasım jakobien e ve fotograf paylasımı icin johnny_rook a tesekkurler.... Hatta hic naked ilgim olmamasına ragmen su son fotograflardan sonra dur ben su modelleri de bi inceleyim motor almadam demedim desem yalan olur
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

ninya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax 250 z plus
    Arkadaşlar bir sorum olacak bir arkadasımda Honda cbx 250 var ben cok sevdım o motoru ama birde cbf 500 var yani piyasadan aldıgım bilgilere göre diyorlar ki cbx 250 Hondanın yapmış oldugu en iyi motorlardan biri diyorlar. bende scooter var ama KESINLIKLE naked alacagım belkı 1 ay sonra belkide kışa doğru aceba cbx 250 mi 500 mü daha kaliteli sonuçta honda kalitesi belli ama 250 ve 500 kullananlar varsa bir fikir verebilirlerse sevinirim. Honda cbx250 aklımda hep 500 de olur ama cbx mi cbf mi yada baska tavsiyeniz varmı yorumlarınızı bekliyorum..

Motosikleti
    Alıntı alestevardiya adlı üyeden alıntı
    Gercekten de bu tarz ihmal edilmis hep. Motorlar race,cruise,enduro diye uc ana baslıkta konusuluyor. Guzel bir paylasım jakobien e ve fotograf paylasımı icin johnny_rook a tesekkurler.... Hatta hic naked ilgim olmamasına ragmen su son fotograflardan sonra dur ben su modelleri de bi inceleyim motor almadam demedim desem yalan olur
    sen honda testte hornet kullanmamışmıydınkine

Alıntı ninya adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar bir sorum olacak bir arkadasımda Honda cbx 250 var ben cok sevdım o motoru ama birde cbf 500 var yani piyasadan aldıgım bilgilere göre diyorlar ki cbx 250 Hondanın yapmış oldugu en iyi motorlardan biri diyorlar. bende scooter var ama KESINLIKLE naked alacagım belkı 1 ay sonra belkide kışa doğru aceba cbx 250 mi 500 mü daha kaliteli sonuçta honda kalitesi belli ama 250 ve 500 kullananlar varsa bir fikir verebilirlerse sevinirim. Honda cbx250 aklımda hep 500 de olur ama cbx mi cbf mi yada baska tavsiyeniz varmı yorumlarınızı bekliyorum..
    cbx daha güçlü cbf e göre her yerde bu konuşma geçiyor cbf biraz daha yakışıklı gibi bence

Ballantyne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL650 - V-Strom - Le Grand Bleu
    Alıntı alestevardiya adlı üyeden alıntı
    chopperlar 1950lerin bol nikelajlı kuyruklu cadillacları gibidir. İri hantal gösterişli ama kullanışsız. çıplak motor 70lerin american muscle carları gibidir. hem performans hem kullanışlılık açısından daha iyidirler. ama gösteriş dersen okadar yoktur. ama çok kaslı ve güçlü durur.
    çıplak motor hem güçlü hem kullanışlı. görünüş açısından race yada chopper kadar albenisi olmasada onlara nazaran çok avantajı var. motor alımında kesinlikle göz önünde bulundur bu seçeneği bence...
    Örsan Telgeren

Le Grand Bleu

Motosikleti
    örsan bu resim için bi başlık bul dum üç çıplak bi hamama yakışır...

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı jakobien adlı üyeden alıntı
    Alıntı ninya adlı üyeden alıntı
    cbx daha güçlü cbf e göre her yerde bu konuşma geçiyor cbf biraz daha yakışıklı gibi bence
    İyi de bahsedilen CBX 250, CBF 500 cc. CBX250 CBF250'ye göre daha güçlü olsa da CBF500 ile kıyaslandığında ikinci sırada kalır. Gerçi 250 ile 500'ü karşılaştırmak da saçma gibi...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Ballantyne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL650 - V-Strom - Le Grand Bleu
    başlangıç için 500cc. biraz fazla güçlü olabilir. yolda tutmak zor olur eğer tecrübeli değilsen...
    250cc. daha mantıklı bir seçim bence...
    Örsan Telgeren

Le Grand Bleu

Motosikleti
    yahu sitede bi sürü cbf çi var naked kültürüne örenklere devam

woodstuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-6N
    çıplakseverler arasında olmaktan buyuk bir gurur duyuyorum ben de her ne kadar ehliyetimi 2002 de almış olsam da ruhsatımı bu nisanda alabildim... ve girişimi de er-6n le yaptım. iyi ki de yapmışım gidon konumu olsun, yüksekliği olsun kesinlikle kullanımı çok çok rahat bir motor ve giriş seviyesi için ideal olduğunu söyleyebilirim. cc konusuna gelince, bence esas önemli olan cc'den cok motorun dengesidir.

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler