Ne racing ne enduro!!
Bende hastayım bu motorlara arkadaşlar.. Param olsun, düşünmeden alacağım motor Ducatti Monster'dır.. Bu arada koyduğum fotoğraflardan sonuncusunun markasını tahmin edin bakalım?
MONDIAL!!
Ne racing ne enduro!!
Bende hastayım bu motorlara arkadaşlar.. Param olsun, düşünmeden alacağım motor Ducatti Monster'dır.. Bu arada koyduğum fotoğraflardan sonuncusunun markasını tahmin edin bakalım?
MONDIAL!!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Ballantyne adlı üyeden alıntı
ben cbf 500 le basladim acikcasi baslangic motoru olabilir. cok seri bir motor degil ama agir olmasi acemiler icin sorun yaratabilir. demek istedigim cbf 500 gozunuzu korkutmasin biraz yapili guclu biriyseniz rahatlikla kullanabilirsiniz.
bencede 250 lik alıp daha sonra buyutecegıne 500 al dıkkatlı kullan daha ıyı
Yeni yine yeniden
gsr600 hastasıyım, makinenin sesi çok güzel...
gsr600 ün sesi merak edenler için tıklayın sesi duyun
http://www.emoto.com/img/docs/suzuki_gsr600/gsr600.mp3
cbx 250 nin problemi motor bloğunda arkadaşlar çok sık olmasada imalattan doğan bir hatası var ve bazı motorlarda çatlak sorunu yaratıyor ithalatcı tarafından gideriliyor ama parça problemi nasıldır hepimiz biliyoruz.cbf 500 çok doğru bir seçim bence hem dengeli gerektiğinde güçlü ve her türlü hazzı verebilen bir motor.birde çıplak arkadaşlarımdan bir ricam var monsterıma bir kafa arıyorum ama değişik bir far istiyorum elinizde resim varsa benim için koyun yada türkiyede nerede temin edrim bana bir yol ne olur....
dünü bırak bugüne bak ne yaşamadım diye düşün
kardeş hani bizim çıplak;göremedim;;;
Honda sitesine dönmüş burası
motorsikleti, felsefesini hissederek kullanabilen herkes özgürdür ve kardeştir.
Ducati olmazsa olmaz
Fotoğraflar sırasıyla:
- GT1000 - 2006
- 1000S - 2005
- S4Rs - 2005
- Sport 1000 - 2005
- S2R - 2005
- Monster 800 - 2004
- Monster 695 - 2006
- Monster 620 - 2005
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
bu başlık iyi olmuş bir çok çıplağı bir arada görme şansı taıyacak..
çıplak seviyorum çıplakkk ,giyinik olmasın ,kapalı olmasın ,çıplak gelsin bana doğal olsun ,sesi güzel olsun dimi ama.. yoktur benim kadar çıplak seven şu dünyada ahaaaaaha (biraz abarttım)
işte arşivimden birkaç resim. bizde olmayan ama gelmesi muhtemel bazı çıplaklar da var: cbf 600 gibi.. son resim ise KTM nin naked modeli dir. üstündeki de benim kıştan çıkmış halimdir
Eklenti 2322
Eklenti 2323
Eklenti 2324
Eklenti 2325
Eklenti 2326
.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
monster dan önce en ii başlangıç comet gibi gelio bana aslında.tasarım olarak da çok yakın.ama skull aldırmıyo büyük sana diye(yeni başlayacağım çünki)
Ducatista:)
Al ya al boşver sen skullu....
yav ne alması utanmasa moped le başlatacak beniGelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
valla siyah comet te gözüm var,kırmızı da olur tabe hiç farketmez..
sonra da nikelajlı bi monster
off nasıl da yakışır bana yaaaaa
neyse ben bu hafta bi cbr 125 alıcam siyah,bu sezonu geçirelim bir dahakine skull mkull dinlemem
yengeeee pazar günü erhana yaş günü yapıos bilion dimi...starsailor adlı üyeden alıntı
S&S
yav evet ben de bugün öğrendim..zuhtupasa adlı üyeden alıntı
ben de sürpriz bişiler hazırlamıştım neyseki haberim oldu sizin org dan.
pazartesiye kaydırdım rezervasyonumu
Vay dinlemezsin hestarsailor adlı üyeden alıntı
pişşşt çaktırmaGelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
okumaz o bu forumu
Sen öyle sannnnnnnnnnnnnstarsailor adlı üyeden alıntı
şişşşt noluyor yaaa skull mukulll
yav valla gelişim gaza getirdi beniSkullhunter adlı üyeden alıntı
dedi ki boşver skull u mkull u sen
ehehehehehhehe
evet arkadaşlar budur.Kral çıplak ya da çıplak kral.
NOT: Bu söylem Ducati Monster için.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)