Kanuni seyhan 150cc direksiyon?
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar kanuni seyhan 150 cc var direksiyonunu biraz aşağı eğdirmek istiyorum kollarım yukarda fazla kaldımı ağrıyor nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------
Yokmu kullanan veya bilen.
Reklamlar
-
Motosiklet Eğitmeni
Matador43 adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar kanuni seyhan 150 cc var direksiyonunu biraz aşağı eğdirmek istiyorum kollarım yukarda fazla kaldımı ağrıyor nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
Yokmu kullanan veya bilen.
Abicim nerden bilsin millet.!
Yeryüzünde direksiyonu olan kaç motosiklet var ki zaten.
Geçen haftalarda başka bir arkadaş motorun direksiyonu çok sallanıyor diye konu açmıştı.
Bu güne kadar duyduğum ilk direksiyonlu motor oydu.
Sen ikincisin.
Yani derdinin dermanını bulmak zor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
direksiyon : Tüm otomobil, minibüs, otobüs, kamyonet gibi araçlarda, aracın kontrolünü ve virajları dönmesini sağlayan en temel parça
gidon : bisiklet ve motosiklette, ön tekerleğe yön vermeye yarayan ve iki ucunda tutacak yeri bulunan enlemesine çubuk.
-
Gidon olduğunu bende biliyorum ama çoğu bilmeyen ve anlamayan insanlarda olduğu için direksiyon yazdım canim kardeşim.
-
Gidonu göbekteki cıvataları gevşetip eğmek mümkün ama çok verim alamazsınız. Gidon borusu çapı aynıysa Cg tipi motor gidonu takmanızı öneririm, onların gidon daha alçak. Boru çapı aynı diye hatırlıyorum.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Gidonu göbekteki cıvataları gevşetip eğmek mümkün ama çok verim alamazsınız. Gidon borusu çapı aynıysa Cg tipi motor gidonu takmanızı öneririm, onların gidon daha alçak. Boru çapı aynı diye hatırlıyorum.
Her yolun sonu cg ye çıkıyor :D en iyisi gidip bi cg almak :D
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
http://i.hizliresim.com/lEOm9g.jpg
http://i.hizliresim.com/nEOZ2B.jpg
Kardeşim bende yapmak istiyorum senin dediğini malesef şansım yok galiba. Linkteki fotoğrafları bakarsan.
-
O cıvata nin tam alt tarafina bakar misin bi de?
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
Linwelin adlı üyeden alıntı
O cıvata nin tam alt tarafina bakar misin bi de?
Baktım adamlar nasıl sıktıysa artık civatayı alttan civata dişleri görünüyor.
-
Matador43 adlı üyeden alıntı
Baktım adamlar nasıl sıktıysa artık civatayı alttan civata dişleri görünüyor.
Onu acacak bi sistem illaki vardir, komple oraya gomecek olsalar kaynaklarlardi. Bi ustaya goturmeni tavsiye ediyorum.
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
Linwelin adlı üyeden alıntı
Onu acacak bi sistem illaki vardir, komple oraya gomecek olsalar kaynaklarlardi. Bi ustaya goturmeni tavsiye ediyorum.
Evet haklısın şahsen akıl mantık erdiremedim kapak gibi olanlar plastik olsa çıkar sök derimde enteresan bir şey yapmış adamlar yorumların için teşekkür ederim saygılar.
-
Hiç sökemezsen kamyon tamircisine götür o civataları açar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)