Opet bana çok yakın, birde BP var fakat 2 ışık gecmem lazım.birde 2 kuruş daha ucuz.sizce hangisinden almalıyım? Acil yardım...
Opet bana çok yakın, birde BP var fakat 2 ışık gecmem lazım.birde 2 kuruş daha ucuz.sizce hangisinden almalıyım? Acil yardım...
ulan yönetimin işini de mi ben yapayım hey allam
Kullanıcı listesi değiştirmesini doğrulayın
İrtibatlarınızdan (contacts) engellemek için Potenza eminmisiniz ?
Evet
Oooo forum coştu :D
Kad 42, d6d yi döver.
olm adama yüklenmesenize
Budamı karasızdan nasiplenmiş
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Kararsız arkadaşın kulakları çok çınlar bu gece
Bence nasaya git abi füze yakıtlarında indirim varmış hem 1 litreyle daha uzun gider diyorlar günah olmaz inş tşk
Senin zevkine kalmış bir şey. Hangi benzincinin pompası hoşuna gidiyorsa ondan al..
Neden böyle hurafelere inanıyorsunuz anlamıyorum...Sene olmuş 2016...Forumu biraz araştırırsanız bulursunuz.Geçen bir arkadaş yazmıştı anahtar takmadım motorum neden çalışmıyor? diye.Ona bir göz at istersen
Ama aşalım artık bunları lütfen..Elin oğlu aldı başını gitti ybr mi cbf mi diye tartişiyor.Biraz sağduyu lütfen.
Şu sitede bi admin gelip şu ilk 3 sayfadaki gereksiz konu açan gerizekalıları komple banlasada kurtulsak isterse çok aktif birisi olsun farketmez, onlar dahada bokunu çıkartır oldu.
Admin yapması gerekeni yapmış olsaydı zaten bu konuların açılmasına gerek kalmazdı , boş yere açılmıyor bunlar.
ayrıca hayırdır gerizekalılar falan? küfür yeme meraklısı mısın?
Ee yanlışı yanlış yaparak mı düzeltmeye çalışıyosun ? Böyle bi mantık mı var biri sokakta çok ses çıkarıyo rahatsız oluyorum, o zaman bende ses çıkarım bari mi diyosun ?
Evet gerizekalılık bu tarz soru kim sorarsa sorsun cevabım aynı bide buna laf ediyorum diye küfür yicekmişim boş yapmayın bi
sabah sucuklu yumurta yeyince gün boyu ağzım kokuyo, help pls!
okuma? zorla mı sokuyorlar seni foruma? Hayır 1-2 kişi değiliz ki biz bak bakalım kaç kişi yazmış bu gün , tek olan sensin ? insan bir sorar acaba haklı olabilirler mi yoksa ben mi cinsim diye. İnsan yazmadan düşünür tanımadığım adamlara hakaret etmeye hakkım var mı? ben kim oluyorum diye.
varsa şikayetin yönetime yazarsın sana mı soracağız nerde ne yapacağımızı. Gelsin yönetim banlasın beni çokta tın
lol yazmaya gerek yok artık, he he sorarız paşam he
En çok bana soracaksınız. Saksı değilim ben! Ot kafa.
Hayır bana sorun!
En çok değil de , arada bana da sorun. Görüşlerimiz sizin için önemli.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)