merhabalar hayırlı bayramlar
mt 7 kullanıcısıyım rica etsem mt7 kullanıcıları ortalama yakıtlarını yazabilirlermi.
ben 7.5 8 oratama kullanıyorum.
merhabalar hayırlı bayramlar
mt 7 kullanıcısıyım rica etsem mt7 kullanıcıları ortalama yakıtlarını yazabilirlermi.
ben 7.5 8 oratama kullanıyorum.
Çok agresif kullanımda 7 yi gördümde.Ortalama olarak hiç 8lt yi görmedim.190-200kmde yedeğe düştü
En düşükde 4 litreyi gördüm 100-120sabit uzun yol.250 km de yedeğe düştü.
Yedekte de 40 km yi gördüm.İçinde 1.5 litre daha benzin vardı.
hocam hangi bölgede kullanıyorsun motoru istanbul vs yada yokuş durumu nasıl .ben bırak 8i şuan 8.3 gösteriyor.ben genelde kısa mesafa kullanıyorum.işim yakın hem trafik hem yokuş ve agresif kullanıyorum. biraz gaz çekiyorum ama buna rağmen de olsa 8 i bulmaz diye düşünüyorum.tüm sıvılar normal ama kafam karıştı. 10 litre alıyorum her seferinde 140 km de bitiyor.şehir içi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
hocam hangi bölgede kullanıyorsun motoru istanbul vs yada yokuş durumu nasıl .ben bırak 8i şuan 8.3 gösteriyor.ben genelde kısa mesafa kullanıyorum.işim yakın hem trafik hem yokuş ve agresif kullanıyorum. biraz gaz çekiyorum ama buna rağmen de olsa 8 i bulmaz diye düşünüyorum.tüm sıvılar normal ama kafam karıştı. 10 litre alıyorum her seferinde 140 km de bitiyor.şehir içi.
Brülör gibi maaşallah
Sanırım benim motorum 10 litreyle 600 kilometreye yakın yol yapar
Tabii renkler ve zevkler!
Sakin kullanımda 3 lt ye kadar düşer, agresif kullanımda da 5 civari dediler. Beni kazikladilar o zaman.
Bende 5.7aragaz falan takılıyorum
Zaten genel ortalama böyledir 2 silindir motor ne yaksın istiyorsunuz ki ne kadar ekmek o kadar köfte
motosiklet yakıt ortalamasını birisi size söylediği zaman , %25 kırpılmış olarak düşünün.
mesela 3 lt diyen kişi için yakıt tüketimi gerçekte 4 lt dir.
7,5 lt diyen kişi için yakıt tüketimi gerçekte 10 lt dir...
Motorların arabadan çok benzin tüketmesi ilginç.
Yakıt ortalamasını yakın zamanda sıfırlamış olabilir misin ? Agresif kullanımda bile o kadar yakacağını tahmin etmiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)