Birşey olmaz, kaynım japonyada kawazuki fabrikasında çalışıyor, 90 ve üzeri hızlarda vitesleri 3'er düşürebilirsin hatta debriyajı kullanmana bile gerek yokmuş, kaynım tavsiye etti.
Birşey olmaz, kaynım japonyada kawazuki fabrikasında çalışıyor, 90 ve üzeri hızlarda vitesleri 3'er düşürebilirsin hatta debriyajı kullanmana bile gerek yokmuş, kaynım tavsiye etti.
O değil de red arlet oynarken adamın birisi libyayi alır oyunun başında atom kamyonunun çakar ya ne gıcık olurdum
Arkadaslar bir kisi icimi rahatlatsa cok iyi olacak motorda sorun var diye 20 20 km yol gittim, yuksek
suratlari gordum sikintisiz cikiyor ama yavaslarken motor frenindeyken arkadan viiizzzzzz diye ses geliyor acaba artçı koltugu mu sallaniyor?
motor 100 cc ye düşmüştür senin yaptıkların sonucunda
Nayır nolamaz
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Geçen yine rodaj dayım 7. Viteste iken el frenini çekince arabadan ses geldi. Ne küfür ettim mühendislere sonra da bu videoyu kaydettim. Bu videoyu tüm troll ve troll severlere armağan ediyorum.
https://youtu.be/Mw1feXeg9GY
Arkadaşım bilip bilmeden konuşuyorsunuz ya.. Nerde görülmüş ön tekerle arka tekerin değiştirildiği? Öyle yaparsan önden çekişli değilde itişli olur geri geri gider motor. Vızzz sesinden kurtulmak için arka lastiğe raid sıkıyorsunuz o kadar ,atla deve diil yani..
Herkesin kafalar çiçek, kavurma diye pembe porsche kemirmissiniz galiba:D ama okurken eglendim ne yalan soyliyim. Supersiniz, devam
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Kafamdan cızırtı geliyordu. Titreşim de beni deli etti. Kafama çift taraflı bant yapıştırıp tekrar monte etmiştim ses kesilmişti. O zaman da yokuşta bayıldım.
Bant yerine yapıştırıcı ve izole bir madde işinizi görecektir
piston sekman silindir ust kapak krank sanziman pert tamam sat elinden cikar 1000 veririm
Tek konu da toplansak ya takip edemiyorum çok üzülüyorum. Birde normal insanlara ayıp oluyor.
100tl karşılığında toplanırız hakkımız sonuçta.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)