MOTOSİKLET SEVEN ve ALMAK İSTEYEN VAR MI?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
peki 600 cc Racing bir motosikletin senelik masrafı (eğer 5000 km yol yapılsa) benzin filan dahil 2 milyar'ı geçmez di mi? (Buna vergiler filan herşey dahil).
-
Benzini bana sorma sen yakacaksın. 100km için 7 litre falan hesapla. Bakım makım o kadar tutmaz abartıldığı kadar. Yağ falan değişir, yağ filtresi falan. Yıllık masrafından çok diğer dediklerime bak bence. =)
5000Km=>350litre benzin=630milyon civarı sadece benzin.
bakımda 300-400de
vergi de 125milyon mu neydi
2milyar tutmaz =)
Bu arada www.sahibinden.com adresinde yoshimura egzozlu bir gs500 var. ara sor istersen.
-
Admin
ikinicel motosiklet konusunda ne dusunuyordun murrat ne gibi sakatliklar olabilir.
Sahibinden deki ilanlarin pek uygun bulmadim ben bazi ilanlar sıfır motor kadar para istemis yakında ikinciel moıtosiklet piyasasina girecegim bakalım hadi hayırlısı
-
http://he.fi/bike-video/6155crashzukimpg.mpeg
gs500 egzoz ile boyle ses çıkarıyor dinlemek isteyenlere
-
tamamdır bakıyorum GS500'e. Sağol..
-
Eeee baktıktan sonra da yorum yaz bari
-
Yaw ben zaten motosikletin allahı olsun grenajsız oldu mu bir türlü sevemiyorum. Görüntüsü hoş olmalı benim için herşeyden önce. Kafayı GS500F'e takmıştım. O da getirilmeyecekmiş zaten. Fuara kadar beklemedeyim anlayacağın.....
Ama en sevdiğim model Yamaha'nın R6 modeli. Gönül ister ki 0 km. bir R6 alıyim. Ama hem bütçem yok hem de tecrübem sıfır. O yüzden fuardan sonra karar vereceğim tam anlamıyla...
-
-
Admin
-
skull adam ağaca kitlenmiş, tam onikiden vurmuş muhahahhaa
-
Admin
Jawa adam isteyerek gitse tutturama o agaci yaa
-
ehuehueh bakalım nasılmıs su gs500'ün sesi dedık ve ındırmeye karar verdık suanda beklıorum yuklenıyor ...........
ehuehue sesi manyak duydum adam da amma kazmaymıs gitti nasıl düştü anlamadım yahuu
-
off nasıl burdu be agaca, gitti güzelim motor, bu arada motor ikiye ayrılıo dikkatli bakın..
-
Adam hayatında ilk defa biniyo galiba.ammada tosladı.
-
bu ne böyle yanı bunu yapmak imkansız gibi bişiy rekorlar kitabına cıksa barii
[Bu mesaj genel ahlak ve site forum kurallarına uymadığı için değiştirilmiştir]
[invent]
http://www.motosiklet.net/forum/viewtopic.php?t=3
Forum kurallarını bu link'ten okuyabilirsiniz.
-
kask almam lazım.fuara giden var mı?fiyatlar daha mı avantajlı?
-
Admin
aydın gülses adlı üyeden alıntı
fuara git fiyatları uygun olan kaslar var
-
aydın gülses adlı üyeden alıntı
Eğer birşeyler alacaksan fuara gitmani tavsiye ediyorum,
Fuar süresince hem kampanyalar oluyor, hemde tüm marka ve modelleri görüp fiyat ve teknik açıdan karşılaştırma yapabilirsin.Yarın bitiyor unutma )
-
altındakini kros zannetti galiba salak agaca çıkmaya çalıştı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler