Ben sabırlı insanım o konuda arabayla memlekete giderken 1500km yolda ortalama 90km ile giderim , scooter ile giderkende aynı gerçi şehir dışı yapmadım daha motor ile ama sabrım vardır scooter bencede iyi olacak gibime geliyor
Merhaba , bugun akşam arkadaşın cbr125r vardı 2015 model , iş çıkışı otoparkda onu kullandım , ilk vitesli kullanmalarım diyebilirim oldukça keyifli geldi acemilik var tabi alışsam daha güzel olur ama
kaliteli bir scooter olursa maxi scooter çok iyi olucak 5 7 bin arası birşeyler bakacağım kısmet olursa bu durumda
Merhaba , dediğiniz gibi kesinlikle benim ilacım yine scooter olacak gibi düşünüyorum e zaten aracım var uzak bir yere gidecek olsam , şehir içi motor kullanma amacım zamandan kazanmak trafikten kurtulmak , e daha ne diye eziyet edeyim kendime diyorum
Al bendende o kadar bende 150ns 200ns baktım ama scooter tadıda çok başka yahu napıcaz bilemedim
Merhaba o paraya hemde sıfır yamaha çok iyi gibi geldi piasasını araştırayım
teşekkürler tavsiyeniz için
benim için son hız hiç önemli değil 80 90 km hızda keyifle seyredeyim yeterli olur dip gaz giden bir genç değilim yaş 24 ama kanım çok deli akmaz
Seri olsun yeterli zaten agresif sürücü değilim araçta öyle chipledim 110hp 260nm tork oldu ama 90 km hızı geçmem , sadece bastım mı iyi uzasın yeterli her zaman basan biri değilim
scooter çok iyi olucak benim için ama 5 ile 7 bin arası ne bulabilirim onu düşünüyorum
şuan aklımda 5-7 milyar arası sym joyride evoi 200 var enjeksiyonlu su soğutmalı , başkada yok gibi sanki