4 liralık benzin almak hakkım deyil mi
Reklamlar
-
arkadaşlar benzinim çok az kalmıştı
elimi cebime attım 4 lira vardı
benzin alayım bari dedim
700 metre gittim
benzinliğe vardım adam kumandayı okuttu sistemi açtı
kaç paralık dedi
4 dedim
10 lira altına vermiyoruz dedi
bende bastım geldim
4 liralık ta alırım 1 lirayada bu hakkım deyil mi
Reklamlar
-
kaç yıldır böyle bu 1 lira için pompamı açacak adam :D
-
Rig0rz adlı üyeden alıntı
kaç yıldır böyle bu 1 lira için pompamı açacak adam :D
açmak zorunda.birazdan şikayet edeceğim
-
Hakkın deyil. Ama değil mi diye sorarsan hakkın
-
Bu taksicilerin kisa mesafe almamasi gibi birsey.tabiki istedigin kadar yakit almak hakkin
-
Biz arkadaşların 70-80 bin liralık arabalarla utanmadan 5 liralık mazot alıyoruz (Cepteki para o kadar) :D Sadece ters bir bakış atıyorlar. İlk kez duydum böyle bir şey
-
herkesin bayramı mübarek olsun bu arada
-
kişiye bağlı abi yakıt az aman yardım et felan desen yardım eder pareamla alırım feland esen adamda ters çıkmıştır
-
Snapi depoyu fulle 2 liralık gez petrole git havalı havalı fulle de 2 liralık doldursun fullendi desin 2 lirayı 25 kuruşluk olarak ver thug life yap git. Sende travmadan kurtul
-
Sende adamların huyuna gidebilirsin "depo delik 4 liralık alabiliyorum, fazlası dökülüyor" gibi..
-
Pompası eksik benzin veriyordur belli olmaması için vermez
Zamanın birinde elf ten benzin alıcam bidona (2lt yağ şişesi) diğer pompacı benzin koymaya çalışan pompacıya orayı benzin konmaz dedi tam gidiyorum iki pompacı kendi aralarında konuşurken bende duydum pompa eksik veriyor dedi diğerine
-
-
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Snapi depoyu fulle 2 liralık gez petrole git havalı havalı fulle de 2 liralık doldursun fullendi desin 2 lirayı 25 kuruşluk olarak ver thug life yap git. Sende travmadan kurtul
reis müthişsin
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
reis müthişsin
Estağfurullah kardeşim.
Millete farklı trolleyecek konular veriyorum ki bizi trollemekten vazgeçsinler :D
-
-
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
iyi fikir :D
-
motoru taşıt olarak görmüyo ki adamlar benzin koysa içerde çay içiyolar göre göre
-
-
ben hep 50 liralık aldığım için. alallala hakkını ara güzel kardeşim. bu arada herkese iyi bayramlar. kazasız belasız yolculuklar.
-
valla ben hep 20 liralık alıyom...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)