Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni Motor Aldım işlemler ile ilgili ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Lifan Traveller 150 - Xmax 250 - NC 750 X DCT
    Arkadaşlar Lifan Traveller 150 model motor aldım ikinci el. 2014 trafik çıkışlı. Henüz ruhsatı da almadım. 15 gün falan oldu alalı. Benim şimdi hangi işlemleri yapmam lazım. Noter göndermedi ruhsatı, sigorta yaptırmadım, yaptırmasam bişi olur mu ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Sgorta yaptırmadan 15 gün içinde saten gelmez gelmesi için sgorta yaptırman lazım bu süreçten sonra sgorta yaptıdığın zaman ruhsatını almak için tirafik emniyete gidip alabilirsin

Sgorta yapmadan ruhsatı almaya gidemezsin

Sgorta yaptırmasan ilerki zamanlarda geçikme zamı adı altında ceza tutarı alınır

Sgortan yoksa çok dikkatli olman gerektiği haklıysan bile haksız muamelsi kendine yapmandır

Ve birine çarpar veya bi araca hasar verirsen tamir ücretini cebinde hazır tut yoksa davalık olursan doğduğuna pişman ederler
    Ogretmen bunu beğendi.
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sigortanı yapıp noter satış belgen ile trafiğe gitmen gerekiyor diye biliyorum. Ayrıca 30 günü geçirmeme gibi bir durum vardı halen geçerli olabilir riske etme derim.
    Ogretmen bunu beğendi.

Motosikleti
    Lifan Traveller 150 - Xmax 250 - NC 750 X DCT
    trafik emniyet satışı yaptırdığım ilçeden mi almam gerekiyor. MEsela ben Bahçelievlerde noterliğinden aldım. Ama Gaziosmanpaşada yaşıyorum İstanbulda. Bu arada verdiğiniz cevaplar içinde teşekkür ederim

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı Ogretmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    trafik emniyet satışı yaptırdığım ilçeden mi almam gerekiyor. MEsela ben Bahçelievlerde noterliğinden aldım. Ama Gaziosmanpaşada yaşıyorum İstanbulda. Bu arada verdiğiniz cevaplar içinde teşekkür ederim
    Ülkemizin her hangi bir emniyetinde sgorta yaptırdığınız gibi gidip ruhsatınızı alabilirsiniz
    Ogretmen bunu beğendi.
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Buzzard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husky Te 610-Nmax-X-Max 250-Ironmax-X-Max300-125
    Bildiğim kadarıyla motosikletin satışını aldıktan sonra 15 gün içinde sigorta yaptırmanız lazım. 15 günü geçerse sigortasız gezmiş sayılırsınız ve karşı taraf yüzde yüz kusurlu olsa bile siz suçlu sayılırsınız. Zararı cebinizden ödersiniz. Çevirmeye yakalanırsanız aracınız bağlanır...Eğer 30 gün boyunca sigortasız binip bir kazaya yada çevirmeye yakalanmazsanız 30. Günden sonra yüzde beş zamlı ödersiniz. Diye biliyorum...
    Ogretmen bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler