R25 Öğrenci adamı yorar mı?
Reklamlar
-
2014 model 0aldigim Cbr125 i kullanmaktayim.Artık yolları ayırma vaktinin geldiğini düşünüyorum.Üniversite kazanmanın vermiş olduğu hevesle 250cc ye geçiş yapacağım.0 cbr250 ile 0 r25 arasında kaldım.Tek düşündüğüm şey YAKIT.Agresif kullanmayı seven bi kardeşinizim,birden hızlan birden yavasla gibi.Kocaelide okuyacagim ve okul baya bir tepede,yokuş çıkacağım.Her detayı yazdım daha iyi yorum almak için.Cbr ile çok yakıt farkı olur mu? Sırf yakıt için R25ten vazgeçilir mi?
Reklamlar
-
ccc67 adlı üyeden alıntı
2014 model 0aldigim Cbr125 i kullanmaktayim.Artık yolları ayırma vaktinin geldiğini düşünüyorum.Üniversite kazanmanın vermiş olduğu hevesle 250cc ye geçiş yapacağım.0 cbr250 ile 0 r25 arasında kaldım.Tek düşündüğüm şey YAKIT.Agresif kullanmayı seven bi kardeşinizim,birden hızlan birden yavasla gibi.Kocaelide okuyacagim ve okul baya bir tepede,yokuş çıkacağım.Her detayı yazdım daha iyi yorum almak için.Cbr ile çok yakıt farkı olur mu? Sırf yakıt için R25ten vazgeçilir mi?
Biraz daha bekle yeni cbr250rr gelince R25'in fiyatıda düşer. Bu süre içinde biraz daha tecrübe kazan.
Eğer Chicken strip'lerin duruyorsa R25 alma.
-
R25 adami yoruyor, karakteri cok farkli benim nacizane fikrim. Birden hizlan birden yavasla yaparken tekme tokat dayak yedirir. 0 alacaksan lastik parasini da hesap et, ben ustundekiyle takilirim yeaa gibi bi olay yok, imkani yok. Rodajla rodaj sonrasi bile fantastik farkli. Bilemedim.
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
Dostum R25 in sahibi değilim ama kullananların genel şikayeti yakıt sıkıştırınca 600 lük gibi yakıyor diye istan eden çok gördüm.Ben cbr250 kullanıcısıyım motorumu övdüğümü sanma sakın Ama yakıtından memnunum şahsen ayrıca hızlanması falan da gayet iyi.zaten 125 cc den yükseleceğin için ikisini de alsan sana güçlü gelicek
-
Al kardeş al .En iyi çözüm dene gör yöntemidir .Şaka gibi ama 7 litreyi geçtiği zamanı bilirim
-
Alirsan devirli de kullancam diyosan anlik tuketimi sakin acma ufak kalp krizleri gecirtir.
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
Agrasif kullanıyor ve yakıtı dert ediyorsan R25 den koşarak uzaklaş git CBR a sarıl.
-
-
Kesinlikle cbr250 derim bende kocaelide okuyom ogrenciyim, ogrenci adam cok geziyor ogrenci :cok para yiyen
Yaptigim degerleri yazayim umarim faydali olur.
80 95 km hizlarda 12.1 kurus civari yakiyor
100 105 km hizlarda 13.1 kurus yakiyor
115 140km hizlarda 15.6 kurus yaktim.
140 170 hizlarda 16.2 kurus yaktim tabi
Sehir ici orta sert kullanarak 16 kurus .
Sehir ici sert kullanarak 17 kurus
Cok abartti kullanark 18 kurus yakiyom
Son hiz olarak 10500 devirlerde kesiciye giriyor oda 180 km hiza denk gelior ben 178 yaptim belki 180 yapar ama duz yolda yapmiyor egim gerek az .duz de 150 km hizlara sıkılmadan cikabiliyom.
bu benim degerlerim kullanim tarzima gore kac km de benzin isigi yanip sonmeye basayacagini biliyom.,
R25 hic kullanmadim ama milletin dediklerine gore 17 35 kurus arasi yakiyomus hadi 35 uc noktalar olduunu varsaysak 17 25 kurus arasi yakacak buda cok gezen biri icin bence sıkıntı.
Ha guc istiyom diyorsaniz 17 18bin tl mt7 onerirm ayni yakit ttuketimi nerdeyse
-
Alma sakın alma. Bak öğrenciyim diyorsun günde 50 km yol yapsan cebinden temiz 25-30 lira paran gider, içiyor resmen. 150-180 arası 8 litreyi gördüğüm oldu. Bunu karşılayabileceğini düşünüyorsan alabilirsin tabi.
-
Şimdi o rampaları ben yeşilova dan bu 15 20 ile elektrikli scooter ile bile çıktım izmitte eski motorum ybr gayet işlevseldi o yüzden imkanın hangisine yetiyorsa gönlün hangisinde ise onu tercih et.
-
Ozetle; yorar.. ama ogrenci adamida ayri bir asi gösterir yahu jilet gibi r25 )
-
-
Hocam birşeyi merak ettim muhtemelen rc250 yide araştırmışsınızdır, onu neden elediniz acaba?
-
cbr 125r'dan sonra yakıt yakıt masrafı tabiki artacak. 100km/4-5lt masrafı karşılayabilirim diyorsan al. karşılayamam diyorsan alma.
-
Allahtan ogreciymissin, öğrenci olmasan helikopterle gidecektin heralde.
-
weirdo1 adlı üyeden alıntı
Allahtan ogreciymissin, öğrenci olmasan helikopterle gidecektin heralde.
Biz ogrenciyken ders bos oldugunda kosa kosa duraga giderdik aktarma saati gecmesin diye
-
yorar tabiki de. kaç paraysa 24 aya böl taksit taksit ödüyomuşun gibi düşün ve öyle hesap et.
-
modifix adlı üyeden alıntı
Hocam birşeyi merak ettim muhtemelen rc250 yide araştırmışsınızdır, onu neden elediniz acaba?
Hocam ktm çok yaygın olmadığı için açıkçası araştırmadim pek.Bide ona bakmak lazim haklisiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
Morphin adlı üyeden alıntı
Biraz daha bekle yeni cbr250rr gelince R25'in fiyatıda düşer. Bu süre içinde biraz daha tecrübe kazan.
Hocam tecrübe konusunda sıkıntı yaşamıyorum.Arkadaşlarda cbr250 r25 var sikintisiz kullanıyorum.600rr ı tecrübe etme sansim oldu su an bi sıkıntı çekmedim.Fakat su zamana kadar 0 fiyatı düşen bir makina gormedim ben.0 fiyatı düşer mi sizce
-
Morphin adlı üyeden alıntı
hahahaha sen de var demek ki dizler yerde geziyorsun hahaha forumda bile ego kasan var ya, nasıl bir bitiklik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)