90-100 arası sakin kullanımda 3.5 litre yaktı.Bilgin olsun.Ani hızlanmalar yapmazsan problem olmaz.
90-100 arası sakin kullanımda 3.5 litre yaktı.Bilgin olsun.Ani hızlanmalar yapmazsan problem olmaz.
Eskişehir şehir içi sakin kullanım 4.5 in altına pek düşmedi bizdeki,bir aralar 6.8 küsürlerdeydi Gazlamam sakin kullanırım olayı yalan. Eğer 2.el alacaksan cbr 250 hem daha uygun,parçasıda ucuz yamahaya göre. Güç olarak fark var tabi ama öyle abartılacak bir şey yok bence. Full sistem akrapovicli arkadaş gazlamasına rağmen 4 litreleri pek geçiremiyor.
R25 le 6.5 litre yaktığımı biliyorum yakiti cok bulasma
Sıfır fiyatı kesinlikle düşmez, bende görmedim fiyatı düşen makine. Bahsettiğim ikinci el fiyatlarıydı. Mesela şuan 15'e satıyolarsa 14.5 - 14'e düşer kışın.
Bahsettiğim sıkıntısız kullanmak değildi aslında. Agresif kullandığını söylemişsin, R25 0-100 arası çok agresif tepkiler verebiliyor. Bu insanı gaza getiren bir etmen. Gaza gelmek motor üstünde kötü sonuçlara yol açar. Yaşın küçük olduğu için bizden daha çok gaza gelirsin doğal olarak. Üstelik R25 yüksek devirlerde hayvan gibi yakıyor. Anlık 8.5 gördüğüm çok oluyor. Genelde yüksek devirli kullanırım ve 6 dan aşağıya düşmüyor meret. 1 depo benzin ile İstanbul Maltepe'den Kocaeli Gölkay park'a gidip anca geri gelebiliyorum. Yani 160/km hızlarda gidersen 200KM'de bir depo benzin bitiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------
Böyle bir amacım yoktu yanlış anlaşılmış. Aksine benim chicken Strip'ler IRC'den dolayı hala duruyor.
Bu soru bizim camia'da Tecrübe durumunu öğrenmek için kullanılır. İnsanları aşağılamak kendini yüceltmek için değil.
Motor zevk işidir, isteyen yatar, istemeyen yatmaz. Ama karşınızda yaşı küçük bir öğrenci varsa ve gaza gelip bir yerde patlamasını istemiyorsanız öneride bulunmadan önce tecrübesini öğrenmeniz gerekir.
Diğerleri gibi Kaç bin KM deneyimi ve ne kadar tecrübesi olduğunu sormadan yakıt masrafını göze alarak öneri yapmak bana göre asıl tehlikeli olan şeydir.
Saygılarımla.
hacı bak şimdi.
Almak istediğin motor R25
diyorsunki burada yakıt yakarmı? öğrenciyim.
Şanslı ÖĞRENCİlerdensin vesselam. Eğer kendi paranı kendin kazanıp alıyorsan o ayrı mesele.
Yakıtı düşüneceksen Cbr da kalacaksın.
Yakıyor efendim.Durduramıyoruz.
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
Kawa ninja 250 sl düşündünüzmü hiç bi R25 kadar gitmese de yakıtta üzmez
0 alacaksan lastik parasini da kesinlikle pedere itele, ustte de soyledim kimse sallamadi ama ustunde gelen lastik rezalet. Bu da extra masraf demek.
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Bozulunca bayaa yorar parcası cok kemikli
bende r125 var, 500 km yol yaptim 50 tl lik benzin gitti. ortalama olarakta 100 km ile gittim. 135 gordugum de oldu. bir motorun bu kadar yakiyor olmasi beni sahsen o motordan uzaklastirir. tipi cok iyi filan diyorlarda cok da iyi degil bence abartmaya gerek yok. ktm rc dusunun derim. bence parca kalitesi, donanim ve iscilik her yonden r25ten üstün.
Öğrenci adamda para ne gezer. R25 yorarsa babanı yorar, bu paraya bi çocuk daha okuturduk dedirtir belki.
Titreşim inanılmaz var rc250 kullanıyorum.yakıtı r25e göre az titreşim çok parçası bakımı pahalı.bujisi falan özel geliyor.benimkinin üzerinde rosso 2ler var.tek silindirin verdiği tork güzel ama üzerinde iyi lastik olmasa çoğu yerde dua okuturdu tahminimce.gidon çırpıyor kim ne derse desin çırpıyor .satmak istesen piyasası yok.egzoz manyaklığın varsa oda sıkıntı çünkü sistemi farklı egzozu kafana göre alamıyorsun ama herhalde taksam xt gibi ses çıkar.görünüşü falan güzel.İnceleme fırsatın varsa incele
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)