Akaryakıta gelen ek vergi ve zamlardan sonra cc büyültmek isteyen var mı?
Reklamlar
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Kisa ama dogru cevap: Israf ve yolsuzluk.
Bir de asil vergi vermesi gerekenler vermiyorlar, daha dogrusu baska yerlere veriyorlar.
Gerci bu da "yolsuzluk" grubuna giriyor.
Meshur bir is adamimiz acik acik soyledi, "bu milletin ...acagiz" diye, iste dedigi oluyor adamin.
Doğru söylüyorsunuz israf inanılmaz derecede.Cem yılmazın gösteride söylediği söz geldi aklıma "adam herşeyi dolduruyor tabağa,yazık ingiliz avokado zeytinini alıp gidiyor.Korku Bitecek."
Bizzat yaşadığım bir olayı anlatayım.Yurt dışına sık gidip gelen bir abimiz var.Kendisinin bir hastalığı var türkiye de doktora gidiyor.Doktor ilaç yazmış buradaki eczaneden almış ilacı.2,3 kutu yazmış ama sonrasında abimiz yurt dışına çıkıyor orada doktora gidiyor.O gün bizim türk doktoru aramış oradaki doktor sen nasıl böyle ilaç yazarsın biz burada sayıyla yazıyoruz sen kutu kutu yazmışsın falan.
Uzun lafın kısası milletimizde israf çok.
Adam hastane,devlet dairesi vs. Gidiyor bir lavaboya gidiyor kullandığı peçeteyle ben motoru sarar yıkayıp 3 kez kurularım herhalde.
Reklamlar
-
Koymuşum zammına, aç gazı sürt dizi babaaaa
-
dizel 125 cc üretilirse ömür boyu binilir
-
-
Benzinin 5.20 olduğunu da gördü bu gözler. Kasmayın bu kadar.
-
Herşeye zam zam, zamınada vergisinede ötv sinede akaryakıtınada ya, bu memlekette mutlu yaşıyan adamın aklından şüphe ederim. Hayatımdan bezdim yemin ederim bi paket sigara 10 lira soyuyolar halen.
-
Z800 birgun benim olacak. Arpanın ölümü attan olsun.
-
Köprü ve otoyolların ve hatta kaçak sarayın parası nasıl çıkacak sanıyorsunuz ??
-
Saray ucuz da isitmasi sogutmasi pahali
-
Arpanın ölümü attan olsun be
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)