Öyle kontak kapamak falan değil ciddi ayaklanma olacak .tabikide işlerin bu kadar ileriye gitmemesi taraftarıyım ama gerçekten bu milletin üzerine bu kadar gidilmez
Öyle kontak kapamak falan değil ciddi ayaklanma olacak .tabikide işlerin bu kadar ileriye gitmemesi taraftarıyım ama gerçekten bu milletin üzerine bu kadar gidilmez
Hocam bu arada atçadaki sisteme paris sistemi diyorlar.Malum her yol eyfele çıkıyormuş atçadada öyle.Dün adadan isabeyliye geldim Aydından çıkınca yine çalışma başlatmışlar acayip bir trafiğe maruz kaldım kamyonların arasında falan öküzler ayrı bir yerden sıkıştıran mı ararsın salı çarşamba günü dönmeyi planlıyorum umarım biraz durulur yollar
adamlar yol yaptı köprü yaptı tünel yaptı. siz buralardan ne ile geceçeksiniz. araba ile motor ile. ee bedavamı geçeceksiniz ? avcunuzu yalayın. para ile geçeçeksiniz. ha bide bu araçlar benzin yada mazotla çalışıyo . onlarada para ödeyeceksiniz. bizden bi pok olmaz . durmak yok yola devam.
hep 20 tl lik benzin almaya devam :D . biz eşşek oldukça s.tmeye çalışan çok olur
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kafaya koydum bisiklet alcam.
Evde benzin yapımı, evde nasıl benzin üretilir, ucuz benzin nereden bulunur, benzinli motosikleti gazlıya çevirmek, gazlı motosiklet yapımı, benzin çalmanın cezası, petrol istasyonu hırsızlığı cezası güncel google aramaları
Konu başlığına ithafen, çocukluğumda ayda 1-2 tane gördüğüm BMW ve MERCEDES marka lüks otomobillerden şimdi her sokakta ve trafikte yüzlerce görünce nasıl bir cevap verileceği belirsizleşiyor. Ülkeyi yönetenler normal olarak bu lüks tüketimi gördükçe z.kleri kalkıyo. Olay bundan ibaret, memlekette çok zengin var çooook. Onlar fakirleşmedikçe orta ve alt gelirliyi dürtmeye devam, durmak yok.
Arkadaşlar benzin almayarak protesto etmek vatana ihanet sayılır.
Benzin, bildiğiniz gibi ülkemizin ihraç ettiği bir ürün.
Zaten ihracatımız acınacak halde.
Dışarıya satabildiğimiz ülkeye döviz girmesini sağlayan bir kaç malımız var.
Siz benzin tüketmezseniz devletin elindeki benzin stoğu şişer.
Bu durumda 1 lira 50 kuruşa ihraç ettiğimiz benzinin fiyatını 1 liraya düşürmek zorunda kalırız.
Bu mecburiyet döviz açığı ortaya çıkartır.
Döviz açığı olursa euro-dolar fiyatları uçar.
Dolar uçunca petrolün varil fiyatı daha pahalı gelmeye başlar.
Petrol pahalılaşınca hükümet benzine zam yapar.
Biz buna saadet zinciri diyoruz.
Aslında zevk döngüsü daha uygun.
Yani harcamaya devam edin.
Eğer bu işte bir tuhaflık var diye kafanız karışırsa Mehmet Cengiz'in sözü aklınıza gelsin.
İdarecilerimizin hedefi tutturduğunu hemen fark edeceksiniz.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Birşeyi pahalı diye protesto etmek asla ve asla vatana ihanet sayılmaz. Vergi düzenlemesi yapıp benzindeki ötv yi azaltacaklar o zaman, veya vergi borçlarını ödemeyen hatırı sayılır büyüklükteki işletmeleri öttürmesini bilecekler. Yani herkes işini adam gibi yaparsa protestoya gerek kalmaz canım kardeşim.
Hocam ona vergi buna vergi zam zam zam ben bir kere ard arda indirimlere gidildiğini görmedim
sorun yok hep 10 liralık alıyorum
Çok eskiden beri motor kullanan bir tanıdığım var. Geçen aradım konuştuk. 3 bin liralık bisiklet almış. Baya kullanıcam bunu diyor. Eski kasa motorlara sifir parasi isteyenler, benzin falan bıktım dedi. Haklı da valla
Kisa ama dogru cevap: Israf ve yolsuzluk.
Bir de asil vergi vermesi gerekenler vermiyorlar, daha dogrusu baska yerlere veriyorlar. Gerci bu da "yolsuzluk" grubuna giriyor.
Meshur bir is adamimiz acik acik soyledi, "bu milletin ...acagiz" diye, iste dedigi oluyor adamin.
Evimle işim arası yakın olmasından ötürü kendime bir bisiklet aldım onunla gidip geleceğim artık. Bana kalırsa motosiklet sürmekten çok daha keyifli ve herkese tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)