Çin de polis motoru olarak kullanılıyor bu motor.Sağlam da olsa, kaliteli de olsa, parça lazım olursa ne yapacaksınız?
Servisler anlar mı?
Trk502 almak daha mantıklı bundan.
Çin de polis motoru olarak kullanılıyor bu motor.Sağlam da olsa, kaliteli de olsa, parça lazım olursa ne yapacaksınız?
Servisler anlar mı?
Trk502 almak daha mantıklı bundan.
Patlar !!!!
Fiyat kalite çok uygun. Parça sıkıntısı yok bir kaç kere UMA yi aradım denemek için parça var dediler. Olmadı Ali Express ten bedava 2-3 haftada gelir)) fiyat konusuna gelince CF moto 400 nk yi getirdigi zaman benim makinede değerlenir kanaatindeyim. Olmasa da sıkıntı yok konforu virajı keyifli. 2 full face kask alıyor. Vs vs motor haritası Ducati, lastikler continental road attack 2, abs Continental Alman on arka, frenler İspanyol Juan, on arka amortisör Kayaba shocks Japon, motor ER6 n kawasaki kopya diyebilirim ve malzeme harika. İngiltere Amerika Avustralya da 3 ila 5 sene arası garanti ile satıliyor. yani Allah kimseye kaza bela vermesin sonuçta kul yapısı. Ama daha öncede çok motor kullandım. O yüzden bu motora asla kötü diyemem. Müsait olanlar yazın Şile İstanbul da oluyorum genelde görüşebiliriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
Malzeme derken motor malzemesi, yoksa kullanılan plastikler çok iyi değil onu kabul edeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
Evet motor ve arabayı ticari gibi bir eşya görüyorsak patlar ben binmeye aldım uzun seneler nasip olursa. 5-6 sene sonra tekrar bakarız piyasa nasıl
Turing mi alacaksın, enduro mu alacaksın. 1. kriterin dayanıklılık olmalı.
Marka motorlar bu konuda kendini ıspatlamak için ciddi çaba çaba sarf edip tecrübe kazanmışken alternatif markaların riskine girmektense 2. el bütçeme uygun bir motosiklet almayı tercih ederim. ( motosikletle yolda kalmayı tecrübe etmiş insanlar ne demek istediğimi eminim hemen anladı.
İşin özü şu. 2 çanta iki güzel karenajla bu iş olmaz.
Sinan bey motoru aldım biniyorum aktif
http://www.cfmoto.com.tr/
Bu sitede CF 650 TK modeli yer almıyor artık, satışı durdu mu bizim ülkede demek bu?
Mobil aplikasyonda nasıl açıyoruz bu forumu yardım eder msnz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------
Evet şu anda getirmiyorlar sanırım bu sene gelmeyecek, 150 nk ve 400 nk oturduktan sonra belki tekrar getirirler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)