2 gün önce ki zam yetmemiş olacak ki 30 kuruşun üstüne bir de 12 kuruş binmiş, afiyet olsuuuun.
http://m.haberturk.com/ekonomi/otomo...rina-zam-geldi
2 gün önce ki zam yetmemiş olacak ki 30 kuruşun üstüne bir de 12 kuruş binmiş, afiyet olsuuuun.
http://m.haberturk.com/ekonomi/otomo...rina-zam-geldi
He shirt the black bird
Zam beni etkilemiyo valla bakiyom azaldikca 20 kagit atiyorum az goturuyo ama ben hep 20 lira verdigim icin mutlu oluyom sanki etkilenmemisim gibi
zamdan sonra, bayramdan önce bir daha gelecek demişlerdi de inanmamıştım.
Vay canına.
Hiç böyle eğilmemiştik.
aga yüzde 10 zam koydular haber bile olmadı özellikle 12 kurus indirimi haber diye gösteriyorlar
yazık be
ama yol yaptılar kardeş. kazançlarımızın %70'i dolaylı yoldan vergiye gidiyor olabilir ama bütün dünya bizi kıskanıyor.
padişahım çok yaşa.
Asitonmu tinermi içine biraz yağ katıp tepaya koysam ne olur aklımda deli sorular
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Eskiden 10 krş yakardı
motorum şimdilerde 13 kuruş yakıyor . Bi de 250 cc ye geçsem demekki kontak çeviremiycem
dün 4.68den 30 tl lik benzin almıştım benim için bayağı bir km yapar bir dahaki indirimi yakalayana kadar bitmez herhalde
Şimdi şöyle bir hesap yapalım.Benim motosiklet 100 km de ortalama 4 lt civarı benzin tüketiyor diyelim.Benzinin rafine çıkış fiyatı 1.5 TL civarı.
4x1.5 = 6 TL 100 km de 6 TL / 100 = 6 kuruş/km
Benzinin satış fiyatı 4.80 civarı
4x4.80 = 19.2 TL 19.2 TL / 100 = 19.2 kuruş/km
19.2 - 6= 13.2 kuruş kilometre başına devletin benden aldığı vergi
Çok ciddi söylüyorum şu benzin fiyatlarını suratıma karşı savunan adamın ağzına motosikletimin egsozu ile vururum.
İşte motosikletim egsozu ;
Ekonomimiz gelişmeye devam ediyor sıkıntı tınne ağalar
Gelişmese demek donumuza kadar alacaklar vergi adı altında.
Trakya gezisini tam zamanında yapmışım
Bence gayet yerinde zamlar bunlar sonuçta arabası olan yandaşlara on birim giriyorsa , biz pulsar sahiplerine 3 birim giriyor , daha çok yapsınlar , yetmiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)