Hiç takip etmem hep 20 liralık. Lan diyorum niye cok yakar oldu crf )
elektrikli motor alın, güneş paneli ve rüzgar paneli takın. güneşten enerjisini alır ve hızlandıkça da rüzgar panelinden ekstra enerjiyle de daha fazla uçarsınız motor bloğunun etrafına da peltier dizin ve böylece oradan da elektrik üretir. her kaynaktan elektrik üretmeye bakın.
artık devir tasarruf devri, mevcut enerjiyi lazım olana çevirmek lazım.
çok komik dimi, işte hiçte hoş olmayan bu durum için anca böyle saçma sapan yorum yapmak geliyor insanın içinden.
bu gece akaryakıta zam geliyor,,az önce bende benzin aldım,her yerde sıra var,,pompacıyla konuştum bugün herkez yakıt alıp depoyu fulletiyo kıçımın üstüne oturamadım dedi
bir de başkanlık gelsin allahın izniyle, daha da güzel olacak her şey. dış güçlerin oyununa ne kadar da çabuk geliyorsunuz, vatan haini misiniz! terörist misiniz! ekonomimiz süper, dış güçler bizi kıskanıyor, reisimizi kıskanıyor. benzine zam geldi demek vatan hainliğidir, sarayımızın masraflarından haberdar mısınız ki! allahın izniyle 14 yılda bir sürü köprü ve yol yapıldı. türbanlı bacılılarımız meclise de girdi allahın izniyle, okadar güzel oldu ki 8-9 yaşında kız çocuklarını türbanla okula gönderip 13 yaşında da evlendirebiliyoruz.
daha ne istiyorsunuz!
40 liralık aldı benimkide neyse önceden almıştım fullettim şimdi.
Allah Allah olur mu yahu zam o da ne geçen gün haber aynen şöyle benzine 10 ayda 9 kez indirim geldi. Ulan ibne bu benzin 10 ayde 4.25 liradan 4.90 ı indirimle mi gördü ne kadar zam geldiğini söyleyen yok. Ama işte öyle bir taraf var ki düşünce sorgu sual yik sadece yok yaptı gardaaaaş diyor başka birşey diyemiyor.
Devlet zam yapmışsa boynumuz kıldan ince , bu ara çerez parası lazım , diyanet işleri başkanının arabası epey yakıyordur mesela bunlar hep masraf bizlerde karınca kararınca depomuzun aldığı miktarca katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)