winter is coming
evin bahçesini mi kazsam acaba? petrol nerelerden çıkar? kömürleri suda kaynatıp suyunu benzin deposuna döksem olur mu acaba? yada tiner ile yağ karışımı yapıp benzin kıvamında bir yakıt yapabilir miyim ki?
aha size bir video atayım, iyi seyirler
adam en azından açık sözlü
arkadaşlar yanlış anlamayın, Bülent Ecevit'in yaptığı zamlar değil bunlar sanırım.
yakıta zam geldi şimdi herşeye zam tır şoförleri, otobüs şoförleri neden on numara yağ kullanıyor adam kullanmazsa geçimini nereden sağlayacak illa ki birşeyden kar edeceksin ki para kazansın yazık günah ulan vatandaşı bir rahat bırakın da bayramını bayram gibi yaşasın bundan sonra tek ulaşım aracı bisiklet,
Esas en baba zam son 3 senedir devam ediyor. Benzinden şimdiye kadar hiç olmadığı kadar vergi geliri oldu bu zaman zarfında. Kimsenin ruhu duymadı.
Çünkü uluslararası piyasada benzin yarı yarıya, hatta daha fazla ucuzladı, ama Türkiye'ye yansıtmadılar. Burda zamanında benzinin galonu $5'ı geçmişti, yakın zamanda $2'ın altına indi.
Kötü haber. Benzin son aylarda yine tırmanışta. En büyük kalem olan yakıt vergi gelirinde ciddi azalma olmalı. Ekonomi zaten çok kötü. Velhasıl düzenin devamı için paranın bir yerden gelmesi lazım...
si..ni severler diye bir söz var duymuşunuzdur.enteresandır bayramda herkesin yola çıkıcağı zaman geldi.allahın tesadüfü işte kısmet
zamı destekleyen bi benim sanırım. doğru olan en az 15 lira olmasıdır. ben 100 cc e lpg takar gezerim
Yediğiniz ekmek 5 lira olunca, lpg yi burundan cekmeye baslarsiniz o zaman.
Şu an ki zamlar enflasyona %2 yansiyacak. Yakıt 15 lira olsa o zaman görün enflasyonu.
fuyl oyla zam Bülent Ecevitin diksiyonu ne kadar düzgün, sizinde dikkatinizi çekti mi?
benim bayram anlayışım artık kalmadı, bir tane koç kesiyoruz ve onun dışında fuyl evdeyiz. sağa sola gitmek para harcamak yok artık.
piyasayı ancak böyle öldürebiliriz ki ancak o zaman hükumet bir çözüm yoluna gider.
Sinirleri aldırın yoksa sinirden ölmemek çok zor
Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 15 kuruş, motorine 10 kuruş zam varmış arkadaşlar.
kısaca düz hesap 5 lira oldu litresi..
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Damat bize yapılır mı bu :D
Gençler sakin.
Tüp taktırırız.
Benim motor hep km.de 10 kuruş yaktığı için sorun yok. Beni etkilemeyen zamdır.
Fabrika çıkışı sabit kuruş yakan motor. Benzine zam geldiğini istasyon levhalarindan algilayan bir sensör var. Zammı algıladığı anda devir kesici devreye giriyor ve 10 kuruşa sabitliyor.
ohhhh yeahhh!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)