Ani karar değişikliği AN MESELESİ. CBR250 vs PULSAR 200RS
Reklamlar
-
Arkadaşlar herşey tamamdı kesin karar CBR250 den yanaydı ama ta ki bugün PULSAR 200RS ile tanışana kadar.
Honda CBR250 ile ilgili herşeyi biliyorum ve ikinci el planlıyorum.
Lakin Bajaj Pulsar 200RS ın 10.990 TL Sıfır fiyatını görene dek.
Yardımınıza ihtiyacım var . Bajaj Pulsar 200RS motor hakkındaki düşüncelerini deneyimlerini
artı ve eksilerini burda paylaşabilirler mi (yakıt,titreme,yedek parça...vs)
Öneriniz nedir Pulsar mı CBR mı..?
Şimdiden teşekkürler...
CBR250R
Bajaj Pulsar 200RS
Reklamlar
-
-
Pulsarla ilgili konulari okumani siddetle tavsiye ederim.
-
-
Parça kalitesi berbat(mış) RS'in, forumda 1-2 konusu açıldı, kırılmaya meyilli diye. Bilmiyorum ne kadar doğrudur. Ve Honda kendini kanıtlamış bir marka olduğundan Bajaj alıp riske atmaya gerek var mı bilemiyorum. Forumda Bajaj hakkında da konular açılmıştı, şöyle kötüdür, almayın vs. Ama sonuç olarak karar senin. Marka kötü olmasa bile 1-2 bozuk ürün çıkabiliyor gibi bir izlenim oluştu bende Bajaj hakkında, ama Honda'da böyle bir şey olacağını sanmıyorum.
-
Hondanın ölmeyen bir piyasası var. Motorun her zaman alıcısı var. Gel gelelim R25 neyse de, ben 250cc motora, hele bu 26 bg'lik tek silindirse 14.700 vermem. Ha sen tutup 11-12'ye 2. el CBR mı, 0 Bajaj mı dersen, o zaman düşünürüm.
Biraz güçten fire verip, daha uygun fiyatlı ABS'li Bajaj tercihim olurdu. Gidonuna ve kuyruğuna hiç ısınamadım ama, mantıklı motor.
Varsın 200cc olsun, 150km yapsın. ABS var, parça daha ucuz, ücret daha ucuz.
-
benim bir tane cbr 250m var ama parasını haketmediğini düşünüyorum ilk olarak frenleri çok kötü ve titreşim mevcut hele uzun yolda çok sıkıntı rs200 ile ilgili bilgim yok ama görünüşü fiyatı ve absli olması çok iyi benim fikrim bu yönde
-
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
-
2.el 11 12 bin tl lik cbr fazlası değil...
-
bana sorarsan o paraya eski model 1000cc racing alırım ama bu iki modeli soruyorsan önce seni tanımamız lazım.
otobanda yol yapacaksan pulsar 200rs son hız olarak zayıf kalıyor. ama sorun değil ben otobanda 120 ile sabit gidebilirim diyorsan bajaj senin için daha uygun olur diye düşünüyorum.
dediğim gibi ben olsam ikisinide almam, ben hep performansa bakarım o yüzden bu ikisi arasından cbr diyorum. bu arada ikisininde tipi benim gözümde aynı değerde ve konforları hakkında bilgim yok.
gerçi birinin ikinci eli ile diğerinin sıfırı aynı fiyat hemde birinde abs var.
hız sorun olmazsa kesinlikle bajaj alman lazım.
-
-
Pulsarin o gidonu canli gordugunde emin ol kosarak uzaklasirsin... gostergeler sanki alt katta oturuyo.
-
bu hintlileri anlayamıyorum. zaten 125cc ve 150cc makinanız var daha ne 200cc getiriyorsunuz. yollayın 400cc leride bir şeye benzesin. 150cc ile 200cc arasında fark var ama 200cc de yetersiz 150cc de yetersiz otoban için.
-
200ns kullanıcısı olarak honda diyorum. Bütçe ve tecrübe varsa da r25. Yalnız cbr cidden çok yüksek paralara satılıyor yani temiz ve ucuz bulma imkanın varsa güzel bi seçim olur.
-
cbr i temiz bulman çok zor, patates motor kaynıyor piyasada
-
-
Pardonda pulsarin racing serisini kullananlar net cahildir, motorun stickerlari bir liralık defter kapı stickerlarini andırıyor, grenajlari racingten çok enduro havası veriyor ve en önemlisi de benim cb125e commuterimin gidonu bile daha spor racing bir oturuşa sahip, grenajlı pulsara 11bin lira vermek için cahil olmak gerek...
-
Sport Turing nedir bilir misin? Herkesi cahil yerine koyma. O gidon benin tercih sebebim olabilir mesela. Ya da cbr a gidon yükseltme çanta takımıyla beraber bir sport Turing olarak kullanmak istemek kimseyi cahil yapmaz. Kullandığınız kelimelere dikkat edin lütfen.
-
Bence 200NS ye de sans ver. Zaten yuksekligi hem rs, hem cbr'dan fazla, hemde grenajlari 600cc'yi aratmiyor. Bence iki motordanda daha yakisikli. Hem NS ile RS arasinda abs haric fark yok ayni motor. Birsuru paran cebinde kalir cokta memnun olursun. Bir git gör siyahini, resimdeki gibi kucuk degil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)