Şimdi aynı durumu yaşayan biri benim. Zira şuan cbr 125r sahibim. Geçen gün Rs 200 test etme imkanım oldu. Gerçekten sesi ve ivmelenmesi güzel. Bir japon hayranı olarak benim kısmetse alacağım bayram sonu Rs 200
Şimdi max 150km hıza kadar gidiyorki Türkiye şartlarında otobanda bile olsanız bu değer çok iyi ve yeterli.
Artı abssi olması ve parçasının ucuz olmasıda cabası. O paraya düşününce 2.el cbr 250 r ne olduğu belirsiz bi motosikleti almak yerine sıfır bir motosiklet almak daha mantıklı. 80 km hızla giderken birden ön frene abanmanın ve motosikletin homurduyarak durması çok güven verici. Abs olsaydı cbr 250r derdim ama kesinlikle Pulsar Rs 200
ben tvs apache ile otobanda gidiyorum 110 km hızla, çokta sorun olmuyor ama sağa dönüşlerde benim arkama bakıp sola geçmem gerekiyor ve adamlar 150 ile gittiği için iyi kontrol etmem gerekiyor. en azından 250cc olaydı diğer arabaların fren yapmasına gerek kalmadan ben şeridime geçebilirdim ama apache ile malesef birileri benim yüzümden frene basmak zorunda kalıyor.
otoban için yeterli değil derken bunu kastettsim sadece. yoksa pulsar 200 rs sexy bir motor hatta 200 ns ninde ayrı bir yeri var çok güzeller. bunları kötüleyen arkadaşlar niye böyle yapıyor anlamıyorum.
ben sadece performans açısından yazdım. 200cc ve 250cc racing motorda otoruş pozisyonu çokta yatık olmamalı zaten. bunları alan adam 200 ve üzerine çıkamayacağı için gereksiz yere niye r1 kullanıyor gibi eğik dursun, saçma olurdu zaten. dik oturuş iyidir bu cc lerde.
abs var diye pulsar diyorum ön freni istediğin gibi sıkabilrin bu seni çok beladan kurtarır
Merhaba arkadaşım.
Ben 200NS'i beğenmiyorum. CBR'ın hiç değilse bir görüntüsü falan var.
Reklam gibi olmasın yine bu forumdan 2 arkadaşım CBR 250 satıyor.
Biri 2012 model fakat 7 bin KM'de.
Diğeri 2015 model 10 veya 15 bin km'de problemsiz motorlar.
Foruma özel güzel bir indirim yaptırırım eğer ilgilenirsen mesaj atman yeterli.
kardeşim japondan başkasına binmem bundan sonra . bende bajaj kullanıyorum şimdi
ama ne servisleri ne parça kalitesi ne de .......... var
sen var honda al.. 10 km az hız yaparsın tek eksiği de bu olur bajaj dan
artıları sıralayayım mı.......
onlar aldıktan sonra kendin yazarsın
evet, bencede performans dışında cbr250 pekte üstün olacağını sanmıyorum hatta abs bile yok.
bu arada bu konuya habire mesaj atayım, beğeni kasıyorum :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)