Arkadaşlar selam.
Yurtdışı fiyatı 4.350 $ olan bu yavru ne zaman Türkiye'ye gelir?Bu fiyattan bir getirse yamaha, yeminlen piyasayı patlatır...
Arkadaşlar selam.
Yurtdışı fiyatı 4.350 $ olan bu yavru ne zaman Türkiye'ye gelir?Bu fiyattan bir getirse yamaha, yeminlen piyasayı patlatır...
70 sene öncesinin teknolojisi arkadaş biride çıkıp demiyor ki ulan şu arka frene disk koyalım kombine abs olsun önde arkada. Biraz yenilik getirseler hoş olurdu 3. motor olarak alırdım.
O fiyatta gelmez vergiden haberiniz yok sanırım?
hiç düşünmeden alınacak motor
al torunun torunu binsin
basit teknoloji her zaman biz fakirler için evladır.
Dört büyük Japonun, 250 cc yaklaşımı, naked ve spor modellerden sonra ,Cruiser modellere de sirayet ederse hiç fena olmaz.
Makul fiyat ile çok alıcı bulur diye düşünüyorum.
Bu tip motorlar gelirse 1-2senede sıkılıp satma olayları azalacağı için ileride satışlarının etkileneceğini bilen firmalar kesinlikle getirmez.
Sadece ABD de var bu motor, keza Dragstar 650 hala ABD de satılıyor. Türkiye ye gelemez karbüratörlü çünkü..
Ha xv250 üretirler ileride enjeksiyonlu yeni model, belki onlar gelir..
Bu arada benziyor dediğiniz çinliler asıl v star 250, virago 250 den çakmadırlar
Bu bildiğimiz Virago 250.Bir zamanlar Türkiye'de satılıyordu.Evet doğrudur 1988 den beri çok küçük değişikliklerle satılıyor.Fazla teknoloji yok üstünde ama 250 cc bir cruisera göre performansı yeterli ve cc sine göre sesi de çok tatlıdır.Az yakıt tüketir,kaya gibi sağlamdır.Ayrıca aynı motor bloğu ve biraz daha değişik bir kasaya sahip olan Dragstar 250 adında bir kardeşi var.Bence Japonlar markaların dağıtımcıları 250 cc cruiserları ülkemize getirmeli biraz çeşit olsun.
Bu da kardeşi Dragstar 250
Keşke tasarımı biraz güncelleyip sunsalardı.
Tasarım Lifan Cruiser 250 ve Borelli Ledow ile aynı. Kalitelidir elbet, ama ucuz durmuş.
sadece ben yazmamışım bak benimle aynı fikirde olanda var
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------
bende bunu demek istedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------
görsel olarak pek fark yok kalitenin dışında marka fanatikliğine gerek yok ama arka disk ve ABS veya kombine fren olsaymış farklı olurdu
ben bir ara yamahaya mail attım "getirmeyi düşünüyor musunuz?" diye cevap dönmediler.(Aslında konudan bağımsız herhangi birşeye dönüş yapacaklarını da zannetmiyorum.)Çinli bişey almak istemeyenlere alternatif olur hem satış olarak da başarılı olacağını düşünüyordum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)