Eksik Ekipmanları Beraber Tamamlasak ?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar. Motorumu almadan ekipmanlarımı tamamlama telaşı içerisindeyim. Kask, Mont ve Dizlik almış durumdayım. Geriye Eldiven, Tam Sırt ve Böbrek Koruma, Bot ve Göğüs Koruma kaldı. Fiyat performans ikilisi benim için çok önemli. Renk olarak da içerisinde SARI ve SİYAH renkleri barındıran ürünler tercihimdir. Yardımlarınızı bekliyorum.
Reklamlar
-
Kardeşim motosiklet olarak ne süreceksin?
-
beyefendi adlı üyeden alıntı
Kardeşim motosiklet olarak ne süreceksin?
Sarı-Siyah Honda CBR 250 R.
-
Anladım, ekipmanlar biraz abartı geldi da o yüzden sormak istedim, böbrek koruma takan duyduğum ilk kişi olacaksınız, madem full ekipman konusunda rekor kırmak istiyorsunuz boyunlukta öneririm, kaskın koruyamadığı boyun bölgenizi kırılmalardan korur ve kaskın ağırlığını boyna iletmeden omuzlara alarak boyun ağrılarından da kurtarır.
-
beyefendi adlı üyeden alıntı
Anladım, ekipmanlar biraz abartı geldi da o yüzden sormak istedim, böbrek koruma takan duyduğum ilk kişi olacaksınız, madem full ekipman konusunda rekor kırmak istiyorsunuz boyunlukta öneririm, kaskın koruyamadığı boyun bölgenizi kırılmalardan korur ve kaskın ağırlığını boyna iletmeden omuzlara alarak boyun ağrılarından da kurtarır.
Böbrek koruma çok takılır. Böbrekler önemli. Üşütme ve askıda ki böbrekleri korumak adına önemli.
Arkadaş cbr sürecek. Cross yapacakmış gibi giyiniyor.
Dizlik yerine, pantolon al. Göğüs koruma da iyi olur tabi de. Takıp çıkarması merasim.
Senin 2. büyük riskin sürtünmedir. Sürtünmeyi engellemek için, dizlik yerine pantolon. Mont. kesinlikle.
-
Yazın bunları takmak işkence gelir adama.Ben bellik aldım, sadece uzun yolda takıyorum.
Kask, mont, eldiven, pantolon, bot dizlik ve bellik alın.
Kısa mesafe de dizlik pantolona göre daha kullanışlı özellikle yazın.
Uzun yola tam ekipman çıkarsınız.
-
-
Onerileriniz icin tesekkur ederim. Ne kullandigimin onemi yok benim icin amac tam koruma saglamak. Memur oldugum icin pantolon alamam. Gunde en az 50km yaparim. Konuyu acma sebebime gelince urun tavsiyesi istemistim ozellikle renk belirterek.
-
Montu nasi bisey aldin ki sirt korumasi yok? Revit var bende sirt korumasi da alabiliyorsun ekstradan hani aldim gecirdim ben icine. Montla cigerim sokuluyor benim sıcaktan, sen bunlarin alayini giyecegine emin misin? Kimse kötülüğünü dusunup konusmuyor da bosa para harcama hani.
-
-
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Dalga gecenlere bakma gayet iyi yapiyorsun. Gogus koruma simdiki aklim olsa bendecalirdim ve dusunmuyor degilim butceni yazmamissin ama uygunsa bunlara bir bak derim. Modelleri isim olarak iyi bilmiyorum.
Dainese in . Laguna evo pelle lady montunu giyiyorum kendim memnunum gayet bulabilirsen su monta bakabilirsin
Avro c2 pelle yellow
http://i.hizliresim.com/rE2nLm.png
dainese carbon cover st yellow
Bu eldivendende esimde var 2 senedir kullaniyor
http://i.hizliresim.com/J3lm75.png
Alpinestar smx6 yellow bunu bulabilir misin emin degilim ben kullaniyorum asiri memnunum ama zor buldum hatta buldum denemez yurt disindan getirtmistim ozaman belki kucuk numara ve kadin icin oldugundan.
http://i.hizliresim.com/7AN5VN.png
Dizlik sirtlii yine dainese bakabilirsin hatta benim kulandigim dainese knee v dizlik cok uygun bir fiyatti 100-150 arasi biseydi galiba 2 sene kullandim tek canimi sıkan ufak biyerine dikişlerinin atmasıydı. Ama fiyati goz onune alinca iyi is yapti aslinda diye dusundum.
Teşekkürler,Kask, Mont ve Dizlik resimleri aşağıda. Bunlara uydurmaya çalışıyorum
-
çok rükuş olacaksın. :((((
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)