Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ömrümü yedi hyo

Motovento
    REKLAM ALANI
    HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Alıntı IRau adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her markaya bakıyolarmı ve tüm motorların yazılımı varmı acaba
    Tabii ki hayır. Bu yazdıklarım Hyosung yetkili servisleri. Aslında yazılımları bulunabildiği sürece herhangi bir diagnostikten her aracın beyni kontrol edilebilir ancak o konuya o kadar hakim değilim.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Alıntı HAZZILHAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabii ki hayır. Bu yazdıklarım Hyosung yetkili servisleri. Aslında yazılımları bulunabildiği sürece herhangi bir diagnostikten her aracın beyni kontrol edilebilir ancak o konuya o kadar hakim değilim.
    yazılımlarıda muhtemelen sadece yetkili servislerde bulunuyodur

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS 150>Pulsar NS200 ve CBR500R
    Ucuzdur vardır bir zileti ,Pahalıdır vardır bir hikmeti, der kaçarım

Motosikleti
    KAWASAKİ-R6
    Bir tanede bende var 2006 model motor adını duyunca fiyatlar uçuyor, en basiti fren balataları kodlu olarak üretiliyor kod olarak balata istesende motor markasını duymayınca vermiyorlar, fiyatı da markaya göre çıkıyor, benim hyo fa 197 kodlu balata amerikan üretimi bir paket çifti 16 tl ama hyosung diyerek alırsan 45 tl, Ön amortisör yağ keçesi lastopak da çifti 8 tl ama hyo olarak alırsan 20 tl.

Son bir tane daha yazıyım marş rölesi bozuldu telefonla hyo olarak sordum 25 tl çektiler, parçayı elime alıp gittim, abi bundan var mı dedim bir parçaya bir ban baktı, kutudan aynısını çıkardı ne kadar 7,5 tl.

Umarım az masrafsız bir şekilde arızayı giderirsin.
    https://www.youtube.com/watch?v=4R38-vqpBB0

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    O 2000 tl lik beyin ne beyniymiş merak ettim, bak senin motor için uygun beyin 624 TL kargosuyla 700 olsun hadi. 2000 ne ki. Soketi çıkar soketi tak işçilik te yok. Ama Bundan önce mutlaka diag cihazı olan bi servise gidip arıza kodlarına baktır. Motopark Cengize gelmiş, yakınsa gidebilirsin. Beyin lazım olursa da : http://www.hyosungsource.com/index.p...oducts_id=2709

Crixa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha 1100 dragstar
    ustanı da değiştir bence bende aynı her hafta ustaya gidiyordum usta değiştirdim 2 ay da gidiyorum her yaptıgında 4 gün sonra başka bir arıza çıkarıyordu

Motosikleti
    gt250r
    Hyosungun 3 tane farkli beyni var,max tutar 0 beyin için 700tl.
    Ustanın sana tek silindir çalışıyor demesi birşey ifade etmez,bunu sen zaten anlarsin çekişten olsun sesten olsun vs vs anlaşılmayacak birşey değil.
    Beyin çok zor bozulacak bir parçadır,eger ki beyin bozuksa taktiğin yeni beyinde bozulacaktır boşuna beyin alıp takayim sorun geçsin diye düşünme boşuna alırsın.
    Elektrik tesisatını komple elden geçirmen gerek,konjektor,sargi,akü elektrikle alakalı ne varsa sorunsuz olduğundan %100emin olduktan sonra beyin değişimi yapmalısın.
    Bence pipolarin erimiş ve ısındıkça sorun yaratıyor.bobinide bozmuş olabilir yada yakında bozar usta olmayışından dolayı ufak şeyler için ugrasacaksin muhtemelen.
    Birde rölanti sensorunu sökerek manuel olarak 1500devirde ayarlayip fişini çek o şekilde dene..

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    hyo nun beyni 500-600 tl olması lazım, yunus emre bünyat 0551 989 31 21

bu arkadaş antalyada ve hyo üzerine çalışıyor sadece desem yalan olmaz..facebooktan da takip ediyorum,bir çok hyo sahibi otobüse verip yolluyor antalyaya,geri alanların hepsi memnun.istersen bir ara sorunu anlat.

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Bende ve bir arkadasimda hyo varken usta arkadasin motora beyin bozuk yenisini alman lazim dedi. Beyinleri degistirip deneyecektik ki arkadas motorunu bursa yetkili servisine goturdu. Makineye bagladilar hata koduna gore buji piposu degisti sorun cozuldu.

Herkeze tşk ederim arkadaşlar sorun pipoda imiş sensörler bujiler derken pipoyu değiştirdim sorun hallolldu 😂 ibneler bize beyin iteliyecekti kurtardık....

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)