Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Alaca - Zile - Tokat Yol Durumu

REKLAM ALANI

Ankara'dan Mesudiye'ye (Ordu) sürüş planlıyorum. Sungurlu'dan Alaca - Zile - Tokat - Niksar yönünde gitmeyi düşündüm.

https://goo.gl/maps/i8R1toFsqWq

Bu yollar ana yoldan ayrılmaya değecek şekilde virajlı yollar mıdır? Daha önce süren var mıdır? Zevkli bölümler midir?

KGM sitesinde şöyle bir açıklama yapılmış:

Açıklama: Alaca-Çekerek devlet yolunun 42+000-56+000 km'leri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle, gerekli trafik işaretlemesi yapılmış olup, sürücülerin bu kesimde yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
    Bu, yolun 14 km'sinin mıcırla kaplı olduğu anlamına mı geliyor?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KTM Duke 390
    Bu cumartesi geçeceğim o yollardan seyahatin daha sonra baslayacaksa haber ederim yol durumunu. Alaca zile arası kotu ve yavaş bir yol olur zannımca. Zile Tokat arasındada tadıml>k bir viraj silsilesi yok.
    zaferce bunu beğendi.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Hocam merhaba. Ben Zileliyim ancak İstanbulda yaşıyorum. Yolların kalite durumu orta-alt diye nitelendireceğimiz asfalt kalitesindedir. Asfalt genelde çakıllı tarzda mevcut. Yol çalışmasıyla güzelleştiriliyor ancak yavaş ilerliyor süreç. Gidersiniz manzarası ortamı da güzeldir ancak biraz yavaş ve yorucu olabilir. Pek virajlık bir durum yok.

*Tecrübenizi varsayarak hiçbir sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum.
    zaferce ve Archidraw bunu beğendiler.

cerkezbiker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar
    Bu yoldan defalarca geçtim, bölgeyi iyi bilirim. Sungurlu-Alaca-Zile arasında
    1.Radar yoktur
    2.Trafik seyrektir.
    3.42-54 kmler arası 2-3. vitesde gidilir, çok tehlikeli bir durum yoktur. Mıcır değil, sıkıştırılmış malzeme vardır.
    4.Yolda genel olarak Asfalt kalitesi orta derecedir ancak yolda çukur ve kasis azdır.
    5.Viraj Alaca-Zile arası mevcuttur. Ancak Tokat Niksar arası da iyi virajlı bir dağ yoludur. Niksar-Ordu arası ise zaten anlatmaya gerek yok. Tabir caizse aracın kıçı virajdan çıkmadan, başı bir viraja girer.
    Turhal-Zile arası virajlıdır, Turhal Tokat arası düzdür. Her iki yerde de mesai saatlerinde radar olur. Tokat-Ordu arasında radar olmaz.
    zaferce ve Archidraw bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)