Sanirim servis anahtar takimimi calmis
Reklamlar
-
Arkadaslar pulsarin koltugunun altinda anahtar takimi varmis actim baktim goremedim. Sanirim ilk aldigim yerde bana bozuk aküyü takan servis onuda çalmis. Cunku benden israrla gitmemi isteyip islerinin uzun surecegini soylemisti ama gitmemistim. Bim'e gidip biseyler alayim dedim motorun hazir dediler hic kontrol etmedim eve geldim 1-2 gun gecti bugun aklima takildi bi baktim anahtar takimlari yok. Mahkemeye dava acacagim hirsizlik ve cana kasittan. Ben yolda kalsam motor bozulsa ne yapacagim ? Bunu onun icin koymuslar ama bunlar resmen cana kastediyor calmislar. Gece yolda kaldim diyelim motor ariza verdi, anahtar takimi olmadigi icin orda yapamadim biri gelip bicakladi gece motoruda alip kacti sorumlusu kim?
Reklamlar
-
Dostum emin misin? Bazı pulsarlı arkadaşlarımın motoru anahtarsız bazıları anahtar takımlı. Yani en azından servisin aldığına emin olmadan ithamlarda bulunma kendilerine.
-
Sadece bu konu için değil de motosiklet seçimi faslından beri açtığın konulara dayanarak, psikolojik destek almanın yararlı olacağını düşünüyorum. Doktor falan değilim ama bu kadar evham ve kafaya takmakla bu hayat nasıl yaşanır hiç bilmiyorum.
-
O zaman kuralkan ile iletisime gecip anahtar takimi talep edecegim o kadar para veriyoruz bozuk akü takip ugrastiriyor servis anahtar takimida yok. Bu arada motora laf attigim anlasilmasin iyiki honda cbr yerine pulsar almisim cok guzel motor hic pismanligim yok sadece servistekilere cok kizginim
-
U.KALKAVAN reis gel
-
öncelikle firma ile görüş bakımı yapan kişi unutmuş olabilir bir anahtar takımı için seni mağdur etmezler bence
-
Bence sen 2. El japon almadigin icin pismansin. Soylemek istemedigin icin bu sekilde ifade ediyorsun
-
Hayir ben kendimi tanimiyormusum. 125 cc cok fazla yeter 60 dan hizli gidersem ne olayim dedim motoru aldigim 2. Gun 130'u gordum ve 200cc bile yetmemeye basladi simdiden. İyiki 125 cc japon almamisim
-
Merhaba, eğer söylediğiniz gibiyse çok çok ayıp bir durum.
Aynısı benim başıma gelse vaktime ve bütçeme bakardım. Vaktim ve bütçem varsa kesinlikle uğraşırdım. Teorik olarak kesinlikle bu işin peşini bırakmamak lazım ancak güzel ülkemizde uygulamada işler değişebiliyor malesef.
Bu adli işlemler ile uğraşabilecek kadar vakit var mı?
Bu adli işlemler için yapılacak harcamalar çalınan / çalındığı iddia edilecek ürünün maddi değerinin kaç katı?
Bu adli işlemler için yapılacak harcama ortalama yıllık gelirinizin kaçta kaçı, bu fark için güzel ülkemin resmi prosedürleriyle kendinizi gerdiğinize değecek mi?
Çok büyük ihtimalle sizden ürünü / hizmeti eksiksiz teslim aldığınıza dair bir imza almışlardır diye tahmin ediyorum.
Bu olmasa bile siz çaldıklarını iddia ettiğinizde, servis te çalmadığını iddia edecek.
Kamera kayıtları istenebilir, acaba tam anlamıyla mevcut mu? Kayıt cihazı arızalı olacak mı? vs. vs.
Kısacası sakinleşmeniz ve bu marka konuşulan ortamlarda denk geldikçe bu kötü anı/şüphenizi paylaşmanız daha verimli ve kolay bir durum olacaktır.
-
Kardeş sen bir doktora git.
Servise gidip adam gibi sorarsın motosikletten çıkan anahtar takımı burada kalmış akü için getirdiğimde vs. diye.
Bundan önce de bajaj'ı ara sor her pulsarda var mı bundan diye.
Sonrasında emin olursan Bajaj'a şikayet et böyle böyle oldu diye. Baktın sana göndermiyorlar, gel forumda yaz.
Tüketici olarak hakkını ara fakat cana kast etmek falan dersen çok komik duruma düşersin.
Ama sen gene de bir dene, ne olacak merak ettim.
-
napsın olm servis senin anahtarlarını
-
Servis hepi topu 15 tl lik avadanlığını mı çaldı. Zaten pulsarın avadanlığındaki malzemeler oyuncak anahtar hahaha
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------
UAHAHAHAHAHAHA YAZININ TAMAMINI OKUDUM DA SEN ŞİZOFREN MİSİN BİLADER. SANKİ O ANAHTAR TAKIMIYLA MOTORU İNDİRCEK BEYİMİZ. AHAHHAHAJDLAJAJAŞFNSD
Beni bıçaklarlar sorumlusu servistir hahajsks
Facebook duvarına yaz;
Kabahatler kanunu gereği bıçaklanırsam sorumlusu servistir. Paylaşma kopyala yapıştır.
Ya ben merak ediyorum bu insanlar bu motorları nasıl sürüyor. Sakız çiğnerken motor sürebiliyorlar mı?
-
telike adlı üyeden alıntı
Servis hepi topu 15 tl lik avadanlığını mı çaldı. Zaten pulsarın avadanlığındaki malzemeler oyuncak anahtar hahaha
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------
UAHAHAHAHAHAHA YAZININ TAMAMINI OKUDUM DA SEN ŞİZOFREN MİSİN BİLADER. SANKİ O ANAHTAR TAKIMIYLA MOTORU İNDİRCEK BEYİMİZ. AHAHHAHAJDLAJAJAŞFNSD
Beni bıçaklarlar sorumlusu servistir hahajsks
Facebook duvarına yaz;
Kabahatler kanunu gereği bıçaklanırsam sorumlusu servistir. Paylaşma kopyala yapıştır.
Ya ben merak ediyorum bu insanlar bu motorları nasıl sürüyor. Sakız çiğnerken motor sürebiliyorlar mı?
Bende senelerdir kendi kendime soruyorum lan bu insanlar nasıl yaşıyorlar diye :D yani çünkü bakıyorum sorulara, tavırlara, cevaplara ve kesin ölmesi gerekiyor. Bırak motoru karşıdan karşıya geçebileceğine bile şüpheliyim. Ama yaşıyorlar işte.
-
Aha bi konu daha açmış hahaha😆😆😆
-
Yeni troll'ümüz hayırlı olsun.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
Ailecek yerli dizi izlemeyi bıraktık, konularınızı takip ediyoruz. Çok sürükleyici.
Servis bizim gübreli takımlarımıza kalmadı. Kralı var onlarda. Ha mutlaka üçkağıt yapacak olsalar size yapmazlar. Daha kolay yolları var onlar için.
-
Tekmi buldunuz arkadaşı? Eleman biraz paranoyak ne var bunda dalga geçicek?
-
kararsiz adlı üyeden alıntı
Hayir ben kendimi tanimiyormusum. 125 cc cok fazla yeter 60 dan hizli gidersem ne olayim dedim motoru aldigim 2. Gun 130'u gordum ve 200cc bile yetmemeye basladi simdiden. İyiki 125 cc japon almamisim
3 gün sonra açacağı başlık: 0 motor 100 km'de motor bozuldu, Kuralkan'ı mahkemeye vercem
Rodaj diye bir şey vardı en son.
-
Kardeşim bu motorun rodaj dönemi var. Bu rodaj döneminde 130 yapman o motorun canini alır.Sonra bu motor neden çok yakıyor, titreşim çok vs vs. Diye şikayet edersin.İlk 1000 km de nasıl kullanılacağı kitapçığında yazıyor.O kitapçığı okumadan motora binme.
Artı olarak bu kadar hızlı bir girisle, motoru bir yere çakman ne yazık ki uzun sürmez.Daha yeni başladın ve 130 falan Allah muhafaza.
İlk önce rodajını düzgün yap sonrasında eğitim al, alamıyorsan eğitim videolar izle, güvenli sürüş nasıl yapılır internette birsürü kaynak var.Bunları anlayıp uygulamanı tavsiye ederim.
-
Serviste o aletlerin bin kat kalitelileri vardır ne yapsınlar senin dandik sapsız aletlerini? Satsalar kimse almaz zaten.
Arkadaslar bu kişi büyük ihtimalle şizofren bir troll. Muhtemelen yazdığı olayların hiçbiri yaşanmamıştır. Dikkat çekmek için forumda boyle sacmasapan şeyler yazıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)