Motoru alma amacım başlangıç olacak. İlk motorum olacak. Genellikle sokak aralarında dolaşırım arada bi caddeye çıkarım. Bana şekil değil dayanıklılık motoru lazım. Bu ikisinden hangisi daha dayanıklı ve güvenilir olacaktır sizce ?
Motoru alma amacım başlangıç olacak. İlk motorum olacak. Genellikle sokak aralarında dolaşırım arada bi caddeye çıkarım. Bana şekil değil dayanıklılık motoru lazım. Bu ikisinden hangisi daha dayanıklı ve güvenilir olacaktır sizce ?
Honda cb125 ace.
Tip olarak şahsi görüşüm Bajaj daha iyi , güç olarak zaten Bajaj 13 hp lik gücüyle honda 125 cb aceden çok daha performanslı olucaktır. İlla ikisinden biri diyorsan bajaj discover 125 st
dün bindim, 13hp he evet ama gitmiyor alet, 3vites gazla yokuşu anca 50 ile çıkabildim..
Honda al kardeşim
Bajaj A sakın bulaşma
Honda cb 125 ace'in eksileri yakıt göstergesi yok. ön fren kampana. dört vites. artıları honda güvencesi ve servis kalitesi. discover yakıt göstergesi var. ön fren disk. beş vites. eksileri hondaya göre servis olabilir. (tabi şehrinizdeki servisi araştırmak gerek) fiyat olarak iki motorda ruhsatla 5000'e yaklaşacaktır. çok klişe olacak ama ikinci el temizinden ybr 125 ya da cbf 150 de alternatif olarak düşünülebilir :D
bajaj al derim, tip olucak arkadaş. bindiğin şeye motosiklet diyebilmen lazım.
piyasaya yeni atıldığı halde bu kadar çok tutulmasının sebebi ney acaba? demek ki seviliyor. bende hint malı tvs apache aldım.
yaklaşık 5 ay kadar plan yaptım ve hep cbf150 düşündüm, rüyamda bile kullandım ama para denkleşince son 1 ay gittim apache aldım memnunum.
125 lik alma hacım...
aynı paraya efendi bir adamdan TVS Apache al... tip desen var... sağlamlık desen var... honda ace genç adama yakışmaz bence... bajaj da malum sıkınılar yığılı...
İlk motorunuz olacağı için mutlaka sıfır alın, ikinci el bir motosiklet almak yerine. Rodajdı vs. derken alışa alışa kullanırsınız, öğrenirsiniz.
Ehliyet sıkıntınız yoksa, A1, A2, doğrudan 150'lik bir Kuba CR1 ile de başlayabilirsiniz.
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.
Performansını fiyatına göre kıyaslayacak olursak:
Süper.
Tavsiye ederim.
ilk motorun Aceydi sonra Bajaj aldık şu an ybr var Acenin o mistik havasını hiçbiri vermiyor Dünyanın en iyi motosikletidir Ace alınız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)