Ducati Diavel Fotoğraf Çekimlerim
Reklamlar
-
COQ adlı üyeden alıntı
Coşmuşsun yine.
Bravo.
Nasıl oldun bu arada iyisin değil mi?
Teşekkür ederim.
Evet iyiyim elimde kazadan kalma az bir iz kaldı sadece.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Reklamlar
-
IRau adlı üyeden alıntı
güzel çıkmışsın aferim
-
rebirth adlı üyeden alıntı
güzel çıkmışsın aferim
çaktırmadan seni çekmişler yüzünüde eğmişsin utangaç çocuk
-
Moderatör
Ellerine sağlık. Yine muhteşem fotoğraflar.
Beni de ünlü bir hollywood artistine benzetebilir misin o makinayla ? :p
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
IRau adlı üyeden alıntı
çaktırmadan seni çekmişler yüzünüde eğmişsin utangaç çocuk
kafan güzelmiş kardeş, güle güle kullan.
-
hfz61 adlı üyeden alıntı
Fotograflar cok guzel. Sony A7 iso durumu hakkinda bilgi verebilir misiniz acaba? Bir video izledim geceyi gunduz yapiyordu resmen
Bendeki Sony A7m2, ISO konusunda elbette çok başarılı ama geceyi gündüze çeviren makine "Sony A7s"
Son yıllarda Sony FF makine piyasasında oldukça yükseldi.
Zaten FullFrama de Aynasız tek makine.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------
viperking adlı üyeden alıntı
Super tebrikler. Amator bir fotograf meraklisi olarak makina ve lens bilgileri alabilir miyim acaba
Fotoğrafların üzerine tıklayarak detaylı Fotoğraf Makinesi Lens ve Exif bilgilerine ulaşabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------
Emreerol adlı üyeden alıntı
Akasya otoparkı.
Çekimde görsem kulak yapardım diavel'e.
Nazar değmesin, çok başarılı fotoğraflar da, şeytan da..
Akasya değil
Paladdium -4.kat
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------
Lucas adlı üyeden alıntı
Ellerine sağlık. Yine muhteşem fotoğraflar.
Beni de ünlü bir hollywood artistine benzetebilir misin o makinayla ? :p
Teşekkürler
-
Motoron Ekim Sayısı ;)
-
-
Çekimler gerçlekten çok güzel, fakat
http://www.turbotuning.gen.tr/wp-con...khanselcuk.jpg[/QUOTE]
Amortisörün dibini arayan arkadaş gülmekten karnımı ağrıttı..
-
Güzel foroğraflar olmuş bende meraklısıyım bakalım bizden böyle şeyler çıkacak mı
-
Uğur'un Çita ile de fotoğraf çekimi yapar mısınız ? Kendisi bi keko/motovlogger otantik olur bence
-
Aynı hareketi çita ile değil MT07 İle yapsak ayakta alkışlanırdık. O da ayrı bir ironi. Şu cg liler ile dalga geçenlere'de bi yerimle gülüyorum haberleri olsun.
-
Uğur Gündüz adlı üyeden alıntı
Aynı hareketi çita ile değil MT07 İle yapsak ayakta alkışlanırdık. O da ayrı bir ironi. Şu cg liler ile dalga geçenlere'de bi yerimle gülüyorum haberleri olsun.
Aslında kimse cg yada cglilere takık değil de memlekette gözle görünür şekilde değişik arkadaşlar var ve onlar hafızalara böyle kazınıyor. Biraz da işi şakasına vurmak isteyince bu tarz muhabbetler ortaya çıkıyor.
Lojistisyen.net/forum ¯\_(ツ)_/¯
-
ufukt adlı üyeden alıntı
Aslında kimse cg yada cglilere takık değil de memlekette gözle görünür şekilde değişik arkadaşlar var ve onlar hafızalara böyle kazınıyor. Biraz da işi şakasına vurmak isteyince bu tarz muhabbetler ortaya çıkıyor.
Haklısınız yaptıkları şey kesinlikle doğru değil. Bu tarz hareketler trafikte yapılmamalı.. Bende sonuna kadar arkasındayım fakat bakıyorum bazen cbr 250'ye binip ve ya 600 lüğe binip kafasına kask bile takmayan adamlar var. Onlar nedense hiç göze batmıyorlar ama cg li bir kimse yaptığı zaman " kardeş keko zaten ne bekliyon" muhabbeti dönüyor.
İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..
-
Uğur Gündüz adlı üyeden alıntı
Haklısınız yaptıkları şey kesinlikle doğru değil. Bu tarz hareketler trafikte yapılmamalı.. Bende sonuna kadar arkasındayım fakat bakıyorum bazen cbr 250'ye binip ve ya 600 lüğe binip kafasına kask bile takmayan adamlar var. Onlar nedense hiç göze batmıyorlar ama cg li bir kimse yaptığı zaman " kardeş keko zaten ne bekliyon" muhabbeti dönüyor.
-
Kalp kalbe karşıdır derler.
Kendi adıma maksadım dalga geçmek değildi. Benim de cg'ye binmişliğim var.Fotoğraf ilginç geldi, muhakkak sen de
cg'cilerin her haraketini onaylamıyorsundur,kaskta varmış daha ne, ne enstantaneler var malum. Sahiplenmek güzel,
fakat insanın kendini illaki bir gruba dahil etmesi iyi bir şey değildir kardeşim. Bu arada kabul et fotoğraf
güzel, mt09 olsa da farketmez yani.
Selametle..
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Güzel foroğraflar olmuş bende meraklısıyım bakalım bizden böyle şeyler çıkacak mı
Teşekkürler. Yardımcı olabileceğim konu varsa danışabilirsiniz.
-
-
zangiff adlı üyeden alıntı
Evlenilecek makina net.
Aslında eğlenilecek makina desek daha doğru
-
Ço güzel resimler seni nerde buluruz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)