Bence sizi trolleyip gitmiş arkadaş boşuna kasmayın
Bence sizi trolleyip gitmiş arkadaş boşuna kasmayın
Geceleri sürüş ve sesiz sakin yol almayı seviyorum tabi lastik patlarsa lastik sipreyi ışık alamak lazım onun dışına tel jarzın full olsun yanımda birde bıçağğ olsa it köpek 2 4 ayaklı farketmez girişirim
He benimde en teredüt te kaldığım gece sürüşlerinde görüş mesafesi düştüğü için tümsek çukurlara uyuz oluyorum scooterda büyük teker ve nimetir bi kaç çukur atlatmışlığım var
Tirafikteki hanzolar saten gece daha tehlikeli o ayrı bir dert
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Gece etrafı rahat rahat göremediğim için,yolun tadını çıkartamadığım için,görüş açısı dar olduğu için genelde gece ne motosiklet ne de araba sürmeyi pek sevmem ama yine de ara sıra gece şehirlerarsı yolculuk yapıyorum.Hatta gece otobüs yolculuğunu da sevmiyorum.Etrafı göremediğimde yolculuk çok sıkıcı geliyor bana.Seninkisi bence motosiklet ile ilgili değil.Sonuçta araba da bozulsa yolda kalırsın aynı tehlikelerle karşılaşırsın.Bence psikolojik yardım al.Sende anksiyete bozukluğu olma olasılığı yüksek.Dalga geçmiyorum.
Gece motosiklet kullanmak hem daha zevkli hemde daha güvenli bence. Çünkü trafik derdi yok, araba görünce de alkollü olabilir diye daha dikkatli gidiyo yanından. Gece yollar benim, şehir benim ohh mis gece tek korkum uykusuzluk çekmek.
Gece sürüşünü daha çok severim, yazın serin oluyor. Elazığ kırşehir mucur arası gece yolculuk yaptım, epey bir keyif aldım. O dümdüz otobanda ilerlemek epey keyifliydi. Tabi riskleride var. Mesela asfalt diye bir şey yok, ziftte ilerliyorsunuz, pist değil zift yanlış anlaşılmaasın Fakat motosikletin uzun yolda biraz ciğerli olması gerekiyor, 125 cc biraz yetersiz kalıyor
Yaptığım kmnin %50den fazlası gecedir. Tek korkum gazlarken farin kesmesi, ya da ışık olmayan yerde gaz teli kopması.
Zevkle gece uzun yol yapıyorum.
hayalimdeki yolculuk şartlarını kabus gibi anlatmışsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)