Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

150 Km yol yaptim korkudan ölecektim

REKLAM ALANI

Arkadaslar gece 12'de yola ciktim 150 km yol yaptim cok fazla korktum oyle boyle degil aglayacaktim. Tam sebebini bilmiyorum korkumun ama belki biraz yolsa kalirsam ne yaparim, biri gelip picaklayip moturu mu calar korkusu, yollarda bombostu aynadan arka taraf bile kap karanlik gozukuyordu kendimi cok yalniz hissettim onun korkusuda vardi. Bir daha asla cikmam diye dusunuyorum bu korkuyu yenmenin yolu var mi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Yasin D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    22" Bajaj NS 200
    Senin bence biraz psikolojik desteğe ihtiyacın var gibi.
    YGMRLRKRL, bumbala, Mengu16 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Aquaium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07 MOTOCAGE
    Dostum gece sürüşlerinde aynı tedirginlik bendede oluyor, özellikle ıssız yerlerde teksem.

Bu korku herkeste farklı çıkıyor sanırım.Bende gece önüme bir cam şişe, tilki,ışıkları tamamen kapalı bir araç vs çıkar diye korkuyorum ve bu ciddi anlamda gece sürüşlerinden zevk almamı engelliyor.

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    Tebarikeyi oku ıı gelir..
    YGMRLRKRL, EB61 ve alihanrc bunu beğendiler.

karayel90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Aynı sorun bendede var gece sürüşlerinde nedendir bilmiyorum ? Birde kısa far kullanasım gelmiyor böle hep uzun far kullanasım geliyor tırsıyomuyum ne galiba ondan

Emreerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1250 GSA
    İstanbul'da gece sürüşünde hiç korkmuyorum. Her yer aydınlık oluyor ancak Balıkesir, Dikili tarafına gece giderken bende tırsıyorum az biraz. O karanlıkta sürekli önüme köpek çıkacakmış gibi hissediyorum.

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Müzik dinle.

serhat207 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NSS FORZA 300
    Benim gece 3'te senin gibi bir durum gelmişti başıma, dağ yolundaydım ve ormanlık bir yoldu. Birden baktım önümde bir şeyler hareketleniyor far yetmiyor tabi o kadar uzağa, yaklaştığımda fark ettim 10-15 tane toplamda köpek grubu var birbirlerine girmişler birkaçı havlıyor geriden falan. Neyse bendeki hız 80 falan bastım kornaya gidiyorum itlerden birkaçı yazıldı bana. Kuduz mudur nedir ormandaki köpek sonuçta. Neyse girdim aralarına çektim bacakları da göğsüme kadar, bir kaç tanesine motorun yanı ile çarpmış bulundum ama dursam parçalayacaklardı beni. Demem o ki en kötüsü ile karşılaşman lazım sonra anlıyorsun pek sorun olmadığını. Yarın bir gün daha beteri olmaz inşallah ama biraz korkularının üstüne gitmen lazım.

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Sen seçilmiş kişisin. Bildiğin yolda ilerle. Tanrı seni korusun.
    istanbu_gezg bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı Gurnarsson adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu korku herkeste farklı çıkıyor sanırım.Bende gece önüme bir cam şişe, tilki,ışıkları tamamen kapalı bir araç vs çıkar diye korkuyorum ve bu ciddi anlamda gece sürüşlerinden zevk almamı engelliyor.
    Sen gene sadece korkuyorsun, ben Fare reyizi ikiye böldüm daha büyük hayvan olsa abow oluyordum yani

Dostum sen bildiğin Gõt korkusunu atlatmışsın.
    weirdo1 bunu beğendi.

Motosikleti
    tvs apache
    garip arkadaşlarınla gezmeye calış belki atlatırsın
    en rahat ettiğim saatler gece saatleri sürüşte tek korkum ise gece görüş mesafesi azaldığı için yerler ıslak oluyor tümsek oluyor vs geç fark ediyorum.

uzun mesafe sürüşlere cıktığımda aklımdaki tek şey varıcagım noktaya sağ sağlim varmak bunun içinde sürerken yavaş gideyim aksiyona girmeyim varış noktasına ulaşayım mantığındayım

hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    infernus, TATLIHIZ ve tinerci bunu beğendiler.

Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    Ben gündüzleri motor kullanıyorum , gece bir işim olursa araçla çıkıyorum . Daha geçtiğimiz ay akşam 6 gibi avmye gittim mağazaya sayım için , sabaha karşı 4 civarı çıktık herkes bindi taksilere çıktı yola ben indim otoparka tak karşıma köpek çıktı avm otoparkında . İn cin top oynuyor kimsecikler yok . Gittim motoru çalıştırdım otoparkın diğer ucundan köpek havlama sesleri beni korku saldı . Dışarı bir çıktım herkes uyuyor şehirde kimse yok aklıma köpekler geldi,işlek caddeden gidiyorum yine bir araba bile yok 2.5 km mesafe çok deli korkmuştum bir köpek çıkıp kovalamaya başlasa felan . En azından artçı olsa insanın kafası rahat olur ama kötüydü benim içinde sokaklar aydınlık olsa bile ürkütücü

arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kararsiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar gece 12'de yola ciktim 150 km yol yaptim cok fazla korktum oyle boyle degil aglayacaktim. Tam sebebini bilmiyorum korkumun ama belki biraz yolsa kalirsam ne yaparim, biri gelip picaklayip moturu mu calar korkusu, yollarda bombostu aynadan arka taraf bile kap karanlik gozukuyordu kendimi cok yalniz hissettim onun korkusuda vardi. Bir daha asla cikmam diye dusunuyorum bu korkuyu yenmenin yolu var mi?
    Geçmiş olsun, bir dahaki sefere mümkün mertebe hava aydınlıkken yola çıkarsın. Tedirginlik korku olması normal, tecrüben arttıkça bunlar azalacaktır.

Esas tehlikeli olanı "bana hiçbir şey olmaz" demek aşırı derecede özgüvene saplanmaktır. Böylesi adamlar ne kadar yaşar bilmem

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı kararsiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yıllar, yıllar önce gece beykozdan çıkar, eski şile orman yolundan kumbabaya giderdim. Yine öyle bir gece de bunalıp çıktım evden acarkentin c kapısından benzin aldım polenezden atıldım eski yola. Polenezköyden çıktıktan sonra dağ yolunda şileye kadar ışık yok o zamanlar, etrafta ki tek ışık ben olunca saniye de yüz sinek öldürül oldum artık aldığım canların sebebimidir bilinmez beni aldı bir korku, ilk olarak kaskın camından kendi yüz yansımama tutuldum sonra sanki ormandan bir şey beni takip ediyormuş gibi hissettim, ben hızlandıkca oda hızlanıyor ve takibe devam ediyordu, o yolu genelde kamyonlar kullandığı için asvalt hem bozuk hemde yer, yer zeminde topraklar var, içimden diyorum ki değil gideceğim yöne doğru bir araç, ters yönden bile biri gelse dönüp o nun arkasına yapışacağım tabi gel zaman git zaman benden başka kimse yok. Yanlızlık sardı beni bilinç altı kork diyor başka bir şey demiyor, error verdim vereceğim. Yola üç kişi devam eder olduk, sol omuzumda jozef, sağ omuzumda yufus gidiyoruz... Dün gibi hatırlarım, artık nasıl bir korktuysam topraklı yolda viraja hızlı girmemle ormana uçmam bir oldu, lakin nasıl g*t korkusuysa kalkmam ormandan çıkmam motosikleti çalıştırmam ve yola devam etmem sende üç saniye ben diyim 5 saniye, kumbabaya varana kadar toplam da üç defa düştüm.

Kanalıma abone olmayı unutmayın, video beğendiyseniz beğendim kısmına beğenmediyseniz beğenmedim kısmımına... ForumVlog
    fkambay, yusufbaris ve Recep demire bunu beğendiler.

Motosikleti
    2016 HONDA NC750X DCT-2016 YAMAHA N MAX
    sehirde korkulacak bir sey yok hatta daha güvenli gunduz surmekten.fakat orman yollari sıkıntı.gecen yaz yalova-armutlu istikametine giderken gunduz vakti yolun kenarında bir karalti gordum.yaklasinca fark ettim ki kocaman yaban domuzu leşi.o gunden sonra gece o yolu kullanmaya cekinirim mecbur kaldigim zaman da onume bir tane araba alirim,onu takip ederim

Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    bence bi piskoloğa git. ben gecenin 3ünde 300 km yol yaptım. gram aklımdan geçmedi yolda kalırmıyım diye

TURAN.RTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Ben zorda kalmadıkça gece çıkmıyorum, önüme aniden bişey çıkmasından korkuyorum. Gecen mecbur kaldım 1 saat kadar zifiri karanlıkta sürdüm. Farlarım yetersiz önümü gram görmüyorum önüme bi araç alıyorum tekerini tekerime denk getirip basıp gidiyorum.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)