Bajaj Pulsar 200ns ile motora başlanır mı ?
Reklamlar
-
Boy :174
Kilo:81
ilk vitesli motor deneyimime pulsar 200 ns ile başlamam mümkünmüdür hiç üstüne oturma fırsatım olmadı rahat edermiyim kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirler mi?
Cbr 125 bisiklet gibi geldi... ybr güzel ama commuter tarzı birşey istemiyorum 10.000km scooter tecrübem var.Şimdiden teşekkürler...
Reklamlar
-
Benim ilk motorum değildi çok seri motor orası öyle ama aman aman beymiş bu demezsin.seni çok tatmin eder 10 bin sıkılmadan binersin ve başlanır ustacım arkadaşımın ilk motoruydu 5 ayda 12 bin yaptı çok ciddiyim.dağa taşa da girdi çanakkaleden memleketi adanaya da gitti okuduğu okula eskişehirede gitti geldi ve bir kere yere bile yatırmadı motoru sattı nc750 aldı. çok iyi geçiş motoru.Rodaj da hem motor parçalarına alışır hem sürücü motora alışır dikkatli sür yeter
-
cbf 150 ile devam et derim. pulsar biraz daha torklu zapdetmesi falan çok gaza getiriyor insanı. bence cbf ile 1 sene takıl ggerçekten piman olmazsın o sınıftaki en iyi güvenilir sağlam motor.
-
çok teşekkür ederim boyumdan dolayı zorlanırım diye düşünüyordum ama içimi rahatlattın
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:08 ----------
mstf_gnc adlı üyeden alıntı
cbf 150 ile devam et derim. pulsar biraz daha torklu zapdetmesi falan çok gaza getiriyor insanı. bence cbf ile 1 sene takıl ggerçekten piman olmazsın o sınıftaki en iyi güvenilir sağlam motor.
Commuter tarzı kullanmak istemiyorum bu tarz başlayıp bu tarz devam etmek istiyorum naked olarak ilerlemeyi cc büyütmeyi düşünüyorum zamanla... mt125 düşünüyordum ama parça parası ve ilk motorum olacagından pulsarın tasarımı daha çok hoşuma gitti.
-
Rig0rz adlı üyeden alıntı
çok teşekkür ederim boyumdan dolayı zorlanırım diye düşünüyordum ama içimi rahatlattın
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:08 ----------
Commuter tarzı kullanmak istemiyorum bu tarz başlayıp bu tarz devam etmek istiyorum naked olarak ilerlemeyi cc büyütmeyi düşünüyorum zamanla... mt125 düşünüyordum ama parça parası ve ilk motorum olacagından pulsarın tasarımı daha çok hoşuma gitti.
Boyum 1.76 telefonuma mesaj atabilirsin ustam detaylı sormak istediğin birşey varsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:14 ----------
karakuzum adlı üyeden alıntı
Boyum 1.76 telefonuma mesaj atabilirsin ustam detaylı sormak istediğin birşey varsa
Ayrıca kilom 91..
-
karakuzum adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:14 ----------
Ayrıca kilom 91..
Teşekkür ediyorum ilginiz için kaç gündür düşünüp duruyorum en yakın zamanda bayiden deneyeceğim motoru kronik problemleri olduğunu duydum bilemiyorum şans işi birazcık elektronik eşya ile araba motor işleri sizin başınıza geldimi bilmiyorum.
-
Ben sürmedim ama pulsar seri bir motor.
Trafik tecrübesiz ve motor tecrübesiz varmış. Bence alabilirsiniz.
-
Lastikleri alır almaz hemen değiştirirsen başlanır.Öyle aman aman bir gücü yok sonuçta 200cc.
-
Ben başladım. Vitesli vitessiz genel olarak ilk tecrübem ilk motorumdu(1 gün hondada eğitim aldım). Başlamakta sıkıntı yok da genç adamsın gaza gelirsin gazı açarsın olur olmadık yerde sıkıntı çıkar. Yani gazı açtığında gittiği kadar frene bastığında durmazsın. Ama tabiki de aman allahım bi güce sahip değil kendine ve motora hakim olmaya çalış, gaza gelme gerisi sana kalmış.
Güvenli sürüşler.
-
Başlanir, ben 100 cc cin mali scooter surdum ardindan pulsara gectim oyle aman aman fark yok. Tabii cok konforlu orasina bir sey diyemem ama beni tatmin etmedi arabalar solluyor yetisemiyorsun bile. Belki rodajda diye oyle olmustur bilemem tabi
-
pulsarla başla bende öyle yaptım hiç sıkıntı yaşamadım cok torklu felan dıyorlar ilk motorun olunca o farkı sen anlayamıyorsun herşey elinin altında basarsan gider gayet güzel makine ben sadece şu sinyal düğmesini kullanmakta zorlanıyorum okadar
-
Bencede pulsar ile başla ilk vitesli motoruna doğru bir seçim olacaktır bende Kuba 150 CG Sport Vardı 15.000 km sürdüm şu anda CBF 150 Kullanıyorum 7-8 bin km bunuda kullanıp 600'e ara basamak olması için KTM RC390 alacağım ondan sonra geçeceğim.Daha sonra 600'lük motor kullanmak istersen bu taktiği uygulamalısın
-
Yahu 24 bg motor su kadar abartmayın.
-
Başlanır idare edersin o boy ile o makineyi kafanda şüphe olmasın 1.68 lik bir kızda görmüştüm makineyi kullanıyordu yani bir sıkıntı çektiğini görmedim.
-
-
Cbf150, Pulsar 200, cbr250, gw250 inazuma, tnt25 vs. hepsiyle başlanır, ama hepsiyle ölünür de, bunu unutmadığın sürece sıkıntı yok.
Asıl önemli konulardan birisi de, kumara hazır mısın? 200ns almak rus ruleti gibidir. Her debriyajı çektiğinde stop edecek mi acaba diye terleme sonra. Ha şansın varsa sorunsuzuna da denk gelebilirsin gibi duruyor. Ben pulsar başlığı ve daha öncede bir çok kez açılmış başlıkları aktariyim de, gerisi sana kalmış.
-
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
Yahu 24 bg motor su kadar abartmayın.
aynen bide r25 i abartıyorlar böyle görende 100 200 bg sanacaksın :D
-
Bence kesinlikle başlanır. Benim arkadaşım R25 ile başladı bi sıkıntı olmadı. Tabi fazla aksiyona girmessen
-
motoRaç adlı üyeden alıntı
Ben başladım. Vitesli vitessiz genel olarak ilk tecrübem ilk motorumdu(1 gün hondada eğitim aldım). Başlamakta sıkıntı yok da genç adamsın gaza gelirsin gazı açarsın olur olmadık yerde sıkıntı çıkar. Yani gazı açtığında gittiği kadar frene bastığında durmazsın. Ama tabiki de aman allahım bi güce sahip değil kendine ve motora hakim olmaya çalış, gaza gelme gerisi sana kalmış.
Güvenli sürüşler.
Teşekkür ederim cevabınız için.
Fazla hız düşkünlüğüm yok ybr 125 düşündüm uzun süre fıtı fıtı okula gidip gelicem zaten rodaj döneminde 6 bin deviride geçmem kaldıki motora adapte olmadan yüksek süratlere çıkmam.
-
Başlanır, ben başladım oldu. 5 ay 8.000 km dir kullanıyorum gayet memnunum...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)