Çıkma Parça Vs Orjinal Parça
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bazen yan sanayi candırr kardeşşş :D
-
Pabuç / kömür sorunu ise! , max 10-30 tl pabuç / kömür , 30-50 işçilik ile yüz gaymenin altında tamir edilebilinir .
150 Teklifle usta gerçekten usta ise, baştan çıkarılıp tamir ettirebilinir, pabuç/kömür uyumsuz olsa dahi press kaynak/lehimle hall edilebilinir vsvs.
-
hocam kömürü sanayide çok uygun rakamlara hallederler. kömürse sıkıntı yenisini alma.
ayrıca, çıkma parçayı doğru yerden alırsan sıkıntı yaşamazsın vicdanen. yani ben eski motoruma gereken bi kaç parçayı alırken ebaydan alıyordum. adam motorun kaç milde olduğunu, kazalı fotoğrafını, şasi numarasını(bir kaç rakamı sansürleyerek), o motorun ona ait olduğunu gösteren faturayı koymuş. hatta bu fatura nedir gibisinden araştırmıştım anlamayıp, sigorta şirketinden mi satın almış, kaza yapan adamdan mı pek anlayamadım, o şekilde bir belge. fena tuhafıma gitmişti ama alırken kafam rahat olmuştu. "hee motor kazalı, o parça sağlam" gibisinden. ama adı çıkmış bi kaç kişi var istanbulda. aman diyeyim bulaşma dostum aman.
-
Yetkili servise gitmeyin sizi opecek
Cikma almayın ama Sahibinden de kazali motosikletlerin bolumunden sahiplerine ulasip sorabilirsiniz
Guncel motorun resmini isteyin resimler harici o zaman guvenilebilir
Çünkü perte ayrilan cok motor var parca fiyatlarından dolayı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)