Motorun uzerine birakmaya gelmiyo gotune sokucaklar heralde yolda gorsem indirir sikarim bacagina ne bu cesaret baslicam boyle ulkeye
Motorun uzerine birakmaya gelmiyo gotune sokucaklar heralde yolda gorsem indirir sikarim bacagina ne bu cesaret baslicam boyle ulkeye
insta: veli_montana_
Eşyalarımızi ortada birakıp calındığında kızmak... Hırsızlık olmasa keşke ama var ve esyalarımiza sahip cıkmak zorundayız. Ben motorun üstünde kask hiç birakmadım. Ağir birsey degil. Olmadi motosiklet icin olan sirt çantamda kask icin yer var oraya sabitliyorum takiyorum.
Bu da değilse topcase alabilirsiniz siz.
Geçmiş olsun. 3-5 liralık şu ürünü tavsiye ederim.
Helal be delikanlı be.
Yaparlar hacı, çalarlar. Ülke öyle bir hale geldi.
Anahtar unutunca, alıp not bırakanda var. Üstünde bulduğu kaskı çalıp götüren de. Vay anonim aileliler sizii.
Eee vatandaşı bedava makarna bulgura, kömüre alistirdilar, bedava kask bulunca da dayanamamış. Kaskinizi motorun uzerinde kilitli ya da kilitsiz birakmayin. Sonucta kafamizi emanet ettigimiz şey. Birisi oynarken düşürür haberiniz olmaz. Çalmak isteyen kilitli diye alir anahtarla bir guzel vizöre harita çizer. Kaski yaninda tasimak en iyisi. Geçmiş olsun.
Kaski motorda biraksan gidecek
Kafeye gotursen yapinti,artis,gorgusuz
Nerde oldu bu olay? Hangi semt mesela?
Ayrıca kask neydi?
Çok soru sordum kusura bakmayın.
ulen bende bazen iplemiyorum aynaya asıp bırakıyorum bir daha bırakmayacağım
Demek ki senin muhitte gerçek motorcular oturuyormuş. Hiçbiri kasksız gezmiyor.
http://www.feyizoglu.com/S220-Sifrel...i_50244.html#0
Şöyle birşey kullabilirsin. Bu kilitlerle montunu ve kaskını kitleyenlerde var. Montun kolundan geçiriyorlar arada kaskın vizör boşluğundan geçirip motora bağlıyorlar. Bence alternatif güzel ürün.. Ufak olduğu için sele altına koy devam et.
Ben kaskı ve motoru kilitsiz kullanan arkadaşların cesaretlerine hayranım! Benim bir tane külüstür 98 model arabam var çift direksiyon kilidi ve alarm kullanıyorum.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Kaskınızı yanınıza alın. Özellikle uzun yol yapıp uzak bir yere gittyiseniz yanınızdan ayırmayın, çaldırırsanız dönüşte gözünüze çarpacak sinekleri siz düşünün...
Nasreddin Hoca’ nın evine gece hırsız girer, evde ne var ne yok götürür. Sabahleyin komşuları toplanır, Hocaya sorular ile yüklenirler.
- Hocam kapıyı açık mı bıraktın yoksa?
- Hocam şu eski pencereleri değiştir diye sana kaç defa söyledik.
- Bir köpek alsaydın, böyle olur muydu?
- Hocam o kadar sesi duymayacak kadar nasıl derin uyudun?
Nihayet Hoca dayanamaz ve “Yahu tamam, iyi güzel de kabahatin tümü benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok?” der.
Bu tarz çantalardan edinin.Yanınızda taşıyın
https://tr.aliexpress.com/wholesale?...xt=helmet++bag
http://www.motosella.com/U913,82,bag...e-aksesuar.htm
Ben de kaskı motorda bırakanları görünce çalmıyorlar herhalde iyi bırakıyor insanlar diyordum demekki çalıyorlarmış :D
Yuksek meblaglarda para verip aldigim kaski sokagi birak kapali otoparkta dahi uzerinde birakmiyorum..
Calinmasi cok normal bence gunumuzde
.
Adam ne bulsam, kaca okuturum diye bakiyor.50 liraya okutsa adam kar olarak bakiyor ise..
https://www.amazon.com/Bikers-Choice-Helmet-Lock-74937S2/dp/B000WJYMMQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1473242091&sr=8-2&keywords=helmet+lock
işe yarar birşey.
Gerçi sadece D kilit mekanzmalı kasklar da kullanılabiliyor sanırım.
Kaskı buraya bağlıyor bırakıyorum. Ama genelde avm otoparkında vs.
%100 güvenli değil ama en azından hiç yoktan iyidir. Niyeti bozan kaskın kayışını kesip yine alabilir ama o zaman da kask para etmez. Sırf vandallık için bunu yapacak kadar ahlaksızın birine denk gelirsen zaten o motora bir tekme atar devirir daha büyük hasar verir.
Adamı görüp yakalayıp mahkemeye verseniz bu durumda hırsız haklı çıkar . . Şimdi bakın kaskı bağladınız kilitlediniz hırsız çaldı suçlu tamam ama siz olduğu gibi motora bırakırsanız burda teşfik etmiş oluyorsunuz adam alınca çaldı diyorsunuz . Kontagı motorda bırakıp gece dışarı koyun sabah çalınsın ardından küfredin .. Yanlış bence Bizim mağazada bile durum aynı 2 katlı mağaza 1650m2 ama personel yok 2 şer kişi kapanışa 4 kişi . Hırsızlık oluyor ama şimdi eleman olmadığından boş olduğundan personel eksikliğinden biz hırsızı teşfik etmiş oluyoruz ve haklı onlar oluyor . .
Kaska kilit vurmazsan ey dost sızlanman niye,beynine söz dinletmezsen ağlanman nice dırın dırın dırırndırnırnndn
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)