Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Radar Ordu'su

REKLAM ALANI
    78alihan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF 250NK
    Forumdaşlar ne olacak bu radar işi ?Karabük'ten Rize'ye gidene kadar 50-70 hız sınırı koymuşlar. 110 tabelasını görünce sevinir hale geldik. 11 saatlik yol 14 saat sürdü. Üstüne üstlük bir tane de ceza yemişiz. Özellikle Ordu'daki forumdaşlardan bu konudaki yorumlarını bekliyorum. Bu konuda herhangi bir şey yapılamaz mı ? Bu sene 5000 km yol yaptım böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Karadeniz sahil yolunu kullananlar bir ses versin bakalım 😁

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CRF 1000L Africa Twin
    Karadeniz sahil yolu maalesef çok sıkıntılı bir yok. Çok geçtim iyi biliyorum. Ceza yemeden o şeridi bitirmek imkansız gibi birşey

Motosikleti
    MSX 125 - MT 07 ABS
    Ordu ve yanılmıyorsam Çorum'da hız koridoru var. Amasya da yakın bir zamanda bu uygulamaya geçecek. Tabelalara çok dikkat etmek gerekiyor. 110 hız sınırından aniden 70 e düşen yerler var. Dikkatli olmak lazım.

78alihan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF 250NK
    Yani bu kadar abartılmamalı bence bu radar nedir böyle ya .Hız koridoru değil sinir koridoru resmen

Aquaium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07 MOTOCAGE
    Alıntı 78alihan78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yani bu kadar abartılmamalı bence bu radar nedir böyle ya .Hız koridoru değil sinir koridoru resmen
    İnsanları resmen plaka iptalı yapın diye zorluyorlar.

Onlar zorlarsa bize de yapmak düşer.
    İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.

- BOB MARLEY

TURAN.RTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Geçen ay yaptığım karadeniz turunda özellikle Ordu da baya bi resim çektirdik radarlara. İnşallah bişey çıkmaz

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    O karayollarının yapım parasının birilerinden çıkması gerek öyle değil mi

mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    bu radarların nerelerde olduğunu gösteren harita ,program vs. gib bir şey yok mu acaba ,hafta sonu edirnede idim saymadım ama 10 dan fazla radar vardı şehir içinden otobana girnceye kadar

cyberdanger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ordu'daki hız sınırlarına uymak ne kadar zor gelse de kaza riskini büyük oranda azaltıyor.

dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    aga KAPA PLAKAYI GEÇ AÇIK VAR İŞTE SİSTEMDE KULLANIN

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı TURAN.RTR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen ay yaptığım karadeniz turunda özellikle Ordu da baya bi resim çektirdik radarlara. İnşallah bişey çıkmaz
    radar cezası hemen görünmüyormu aylar yılar sonra süprizmi yapıyor
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Motosikleti
    Tracer 900 2018
    Fatsa sahilde hız koridoru uygulaması var. Ortalam hızınız 50 km/h in altında olsun. Fatsa belediye başkanı, uygulama ilk yürülüğe konduğunda çok tepki aldı ama diretti yılmadı ceza yedire yedire alıştırdı Fatsalıyı. Geçen yaz bir uğradım memlekete, istanbulda otoban faresi olan yeğenlerim bir kuzu olmuşlar tıss tıss gidiyorlar. Bence yolun o bölges için uygulama doğru geri kalan kısımları bilemicem

cagiran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VSTROM 800 SE
    Alıntı hknsaritas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fatsa sahilde hız koridoru uygulaması var. Ortalam hızınız 50 km/h in altında olsun. Fatsa belediye başkanı, uygulama ilk yürülüğe konduğunda çok tepki aldı ama diretti yılmadı ceza yedire yedire alıştırdı Fatsalıyı. Geçen yaz bir uğradım memlekete, istanbulda otoban faresi olan yeğenlerim bir kuzu olmuşlar tıss tıss gidiyorlar. Bence yolun o bölges için uygulama doğru geri kalan kısımları bilemicem
    O iş Vali'de biter. Yani yılmayan Vali'dir

BalkanRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Gerekli malzemeler

Plaka
    Bant(Siyah)

yapilisi

Bantimizi nazikce bir sekilde rakamlari kapatacak sekilde yapistiriyor ve devam ediyoruz

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    polis abilere ikram edecek bir şeyler bulundurun her zaman ve plakanızı sökmeyin, plakalığı komple sökün racing motor havası katıyor ve azda olsa rüzgar sıyırmaya katkı sağladığı için performans ve son hızı arttırır.

yani polislerde insan evladı, plakasız yakalarsa durumu açıklayın. olmadı biraz yalvar yakar ve acizliğini dile getir. yine olmazsa ikramda bulunmaya çalış falan. ben sökcem plakayıda plakalığınında taa :D

yok yani birde gittim hgs aldım hgs parası ödüyorum, millet bedava geçiyor.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    bu sene o güzergahı komple arabayla geçmek zorunda kaldım malesef şimdi işin yasa kısmına bi bakalım

karayolları hız yönetmeliğine göre sollama sırasında %30 a kadar sollama toleransı vardır ve sollama yapan şahıslar o an ki hız cezasından muhaftırlar
    ne demek bu şimdi 100 km hız sınırı olan yerde önünüzde 90 la giden aracı 120 ile sollayıp tekrar 100 ün altına düşerseniz size ceza yazsalar dahi kanunen iptal ettirirsiniz.
    2. ve en önemli husus bir yerde eğer hız tabelası var ise kanunen 160 metre yavaşlama mesafesi koymak zorundadırlar
    Ordu tüneller mevkiinde tünele girerken 80 yazan hız tabelasından sadece 3 metre sonra eds var aynı tünelin çıkışına 70 km hız tabelasından hemen 5 metre sonra eds var
    peki bu nedir bunun adı tam anlamıyla bana göre çakallıktır
    neden mi? çünkü en daha tabelayı görmeden eds ye yakalanıyorsun
    yani buradaki amaç sürücüyü yavaşlatmak değil üçkağıtçı bir şekilde hile yaparak cezaya maruz bırakmak
    çözüm önerilerim var fakat boşuna yazmak istemiyorum hepinizin bildiği gibi türkiyede uygulanmaz
    orh ve oxus bunu beğendiler.

Motosikleti
    Tracer 900 2018
    Alıntı cagiran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O iş Vali'de biter. Yani yılmayan Vali'dir
    Yok hocam fatsa da bu isin ustune giden vali değil belediye başkanı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Rize'ye giderken kendi beynimi çıkartıp " ne ettuk memur bey sıçmaduk ya radarina " amcanın beynini takıyorum. Yoksa ben yoldan önce biterim.

Motosikleti
    Forza 250
    Önce bir kanuna bakmak lazım kanun mu diye sonra da yapana bakmak lazım adam mı diye ! Vatandaşına tuzak kuran bir devlet olabilir mi ya ! Kanun kural ne icin koyulur ? Vatandaşın cebini tırtıklamak için mi yoksa kazayı, can ve mal kaybını önlemek icin mi ?
    orh ve oxus bunu beğendiler.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Babam fatsada ceza yemiş. Radardan tabelaya, uyarı levhalarından ışıklara kadar herşey halkı tuzağa düşürmek adına progralanmış. Mesela yeşilden kırmızıya dönerken öyle saçma sapan bir geçiş var ki anlayamıyorsunuz ne olduğunu.. Belediye kesilen cezalardan % aldığı için bu soyguna çanak tutuyor. Esnaf halinden memnun çünkü millet 40 km ile gidiyor ve satışları artıyor. Benim tavsiyem asla ve asla ordu esnafından alışveriş yapmayın. Ben yapmıyorum ve yaptırmıyorum çünkü bu soyguna çanak tutuyor,destek veriyor ve duruma seviniyorlar.
    oxus bunu beğendi.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)