Bajaj pulsar 200ns aliyorum kesin kararim
Reklamlar
-
Hayırlı olsun.Bence güzel seçim tadını çıkar.Tekerin düz bassın.
Reklamlar
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
Sen bu lafları bana mı söyledin ??? Eevt sana dedim..
dediğim arabayı ben mi aldım dedim ? Fark etmez,
alıntı yaptığın paragraftan sonra yazanları okudun mu ? Evet okudum
cümlenin sonundaki smiley ifadesinin cümleye sempati, espri ögesi kattığını biliyor musun ? İstediğin kadar laf sok hakir hor gör sonra simili yap,NE anlamı var istesen EK organların ile simile yap yazdıgının anlamını değiştirmez.
Herşeyden önce sen beni TANIYOR MUSUN BE SAYGISIZ ? Tanımıyorum ..Sen bu MSJ yazan kararsız nick arkadaşı tanıyormusun ? H.Z. Ali derki haksızlıgı görüpde susan hem hakkından olur hemde şerefinden ..Senin yaptıgın alelen belli ,İlk yazımda dememiştim ama zengin z... oldugun belli.
Ben genç kardeşime hayırlı olsun demişim, iyi sürüşler dilemişim ve de heyecanla alacağı ilk motor için 2-3 tane konu açtığı için espriyle karışık ne kadar KARAR VERMEKTE ZORLANDIĞINI ifade etmişim. (Biz bu ayakları biliriz yap yap sonu kibar cümle ile bağla yaptıkların ne olacak?)
Zaten fark ettiysen konuyu açan arkadaşın kullanıcı adı da KARARSIZ!!!! FARKETTİM.
Sen bunu idrak edecek kapasite değil isen! (Normalde çok söylemem ama sen zorladığın için söyleyeyim 1,5 milyon kişinin katıldığı OYSM de ilk 5000 deyim onu idrak edecek kapasitem var) Ben edemiyor isem TR bunu idrak edebilecek adam oranı %1 bile değil...
Gelip burda edebiyat yapıp tanımadığın bir insana "ZENGİN GÖRGÜSÜZ" diye bir de utanmadan hadsizlikle "İNSANIM DİYE..." hakaret etmeni Allah'a havale ediyorum. (Sen beni Allah â havale ediyorsun da seni kim nereye havale etsin? Esas kendine bak !!Kendi , kendini Allah'a havale et önce
Allah size diğerlerinden fazla mal mülk vermiş diye insanları küçük görmek sizin haddiniz değil..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------
redlion999 adlı üyeden alıntı
Bunu diyen kişinin 2 tane motoru var
evet ama ben kimseye ne zor karar verdin demiyorum...
insanların o paraları ne zorluklar ile kazandığını çok iyi biliyorum ,
Hayatımda iki maddi açıdan dibi gördüğüm için kaybetme korkusu nedir kazanma kazanama durumu nedir çok iyi o piskolojiyi o piskolojiye düşmeyi çok iyi anlıyorum..
İnsanların bu durumları ile dalga geçilmesi benim biraz hasas tarafım bu duruma tahamül edemiyorum,
-
serkany adlı üyeden alıntı
Allah size diğerlerinden fazla mal mülk vermiş diye insanları küçük görmek sizin haddiniz değil..
Sen benim yazdığım mesajda birini küçük gördüğümü algıladıysan o senin sorunun!
Bu konuyu okuyan herkesin hakkını teslim edecek notunu verecektir.
Konuyu açan arkadaş belli ki 18-19 yaşında. Benden 20 yaş küçük. Ben o yaştayken motosikleti değil mobileti bilmiyordum kimi, neden hakir göreyim ?
Genç bir arkadaş fazlaca kararsızlık yaşıyor diye espri yapmak mı küçük görmek ?
Neyse bu da bana ders olsun,
Sanal ortamda tanımadığın insanlara sohbet de olmuyor fikir alışverişi de.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
Hayirli ugurlu olsun iyi gunlerde kullanin.
https://youtu.be/sVMfLWyLF0w
-
kararsiz adlı üyeden alıntı
http://i.hizliresim.com/1NVD85.jpg
Arkadaslar aldim sonunda bekledigimden daha havali bisey cikti super sporlara benziyor hatta bir an gozume daha buyuk geldi. Simdi serviste hazir hale gelecek fakat adamin biri simdiden moralimi bozdu o paraya toyota alirdin eski kasa dedi :(
Dostum boşver Toyota'yı falan. Sen gel 8200 TL'ye iki tane büyük baş kurbanlık alalım. Bayram da yaklaşıyor zaten. Hem ihtiyacı olana dağıtırız hem de bol bol et yeriz
-
Kumar ve kafalar kıyak olunca (kadın olmasa bile) kavga kaçınılmaz oluyor.
Güle güle kullan, umarım bir sorun yaşamazsın. Mutlu anılar biriktirirsin.
-
geçen hafta test sürüşüne gitmiştim hem 150 hem de 200 lüğünü deneme fırsatım oldu lakin titreşim bana çok fazla geldi. Şimdiden hayırlı olsun rabbim kazasız belasız çalınmadan kullanmayı nasip etsin
-
Hayırlı olsun doğru tercih yapmışsın, sana araba alırsın diyen arkadaş hiç düşünmüyor o arabaya bir araba parası daha verip yola çıkabileceğini, aldığın maaşı arabaya gömeceğinin farkında değil. Bilmeyen adam konuşur ben geçen 20.000 verdim motora adam ben onla gece kondu alırım dedi :D Ağzı olan konuşuyor, çok takma.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)