Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Uzun boylular icin baslangic motoru ?

REKLAM ALANI

Merhaba. Bende motor kullanmaya yeni başlayacağım. Boyum 1.98 cm. İki motor arasında kaldım . Honda Nc 750 x ve suzuki inazuma F. Kullanan veya bir tavsiyesi olan var mı acaba?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

egemen0zturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uzun boylusun diye 700lük ile başlamana gerek yok. Başlangıç için gw250 daha iyi olabilir.

Motosikleti
    Kawasaki EL-250 ,Mondial Z-ONE 150
    mt 125 başlangıç için mükemmel motor özellikle boy uzunsa, 125 kesmez beni derseniz hesaplısından crf 250 olabilir ama ben olsam varsa param alırım yamahayı

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Tavsiyeleri merakla bekliyorum.

Alıntı Derin15 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba. Bende motor kullanmaya yeni başlayacağım. Boyum 1.98 cm. İki motor arasında kaldım . Honda Nc 750 x ve suzuki inazuma F. Kullanan veya bir tavsiyesi olan var mı acaba?
    Tavsiyem Pocket Bike. MotoGP pilotlarının %98'i motosiklete pocketbike ile başamıştır.

dalangıç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial xtreme max 200
    Uzun boy ve mt125 kesinlikle hayır diyorum aldım İstanbul dan Ankaray'a görürdüm hic konuşmadan anahtarı teslim ettim ve koşarak kaçtım boy 190 :/ bence Crf iyi güzel boyu uzun olanlar kros motora doğru yada büyük hacimli iri motorlara doğru ince ince ama yeni başlamak ve uzun boy yüksek kemikli motorlara doğru uzun ince bir yol degil var baya piyasa güzel

halo1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX636R
    benim boyum da 198. ben cbr 250 ile başladım ve çok rahatım. ama nc750ye de sığarsın. inazumaya hiç oturmadım bir şey diyemiycem o yüzden

selsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vstrom 800DE
    Ben de 1 88im baslangıc icin inazuma ve gs650 arasindayim. Muhtemelen inazuma olacak.. ybr'nin üstünde kocaman kalmasak mis olurdu
    BurakSNCK bunu beğendi.

Aquaium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07 MOTOCAGE
    Tarzınızı bilemem ama crf 250 ideal bir seçim olacaktır.

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Msx:((((((
    berkcigdem bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Dual sport türü motorsikletler hangi markadan olursa olsun yüksek seleye sahiptir genelde.

DR-Z400SM mükemmel bir tercih mesela...

Aslında sadece uzun boylu olduğum için Honda Nc 750 x i düşünmedim. şuan için Hondanın eğitimine gidiyorum ayrıca özel dersde alıyorum. genelde otobanda yol yapacağım ve yanımda eşyalarım olacak hondayı tercih sebeplerim bagaj olayı ve yakıtı yüzünden. tavsiye için teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

tavsiye için teşekkürler . cbr 250 beğendiğim bi motor fakat yanımda eşyam olacağı için çanta bağlanabilecek bir motor tercih etmek durumundayım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)