herkese iyi forumlar dostlar. 800 lira bütcem var. hem çok iyi korunaklı çok ses vermeyen hemde biraz şık bir kask arıyorum.
Önerileriniz nelerdir
diğer bir sorum ise kask malzemeleri kötüden iyiye doğru nasıldır ?
herkese iyi forumlar dostlar. 800 lira bütcem var. hem çok iyi korunaklı çok ses vermeyen hemde biraz şık bir kask arıyorum.
Önerileriniz nelerdir
diğer bir sorum ise kask malzemeleri kötüden iyiye doğru nasıldır ?
Kötüden iyiye :
Abs plastik - termoplastik - polikarbon: En kötü ama ucuz olanlar.
Fiberglas - organik fiber - kevlar destekli fiber: iyi koruma/ makul fiyat olanlar.
Karbonfiber - saf karbon - karbon kompozit
En iyi koruma ve en yüksek fiyat.
ses vermeyen korunaklı 800 tl ye
valla pek mümkün gözükmüyor
aradığım fiyatta çoğu kask polikarbon. hepsi kötü mü yani
Hocam ses illaki verecekte kısacası 800 Liraya kadar fiyat/performans/kalite kask tavsiyesi diyeyim size
Çok bilmiş laf sokmaya çalışsanlar gelmeden önce yazayım,
Bell kullanıyordu bi arkdaşım 700 küsür liraya almış çok memnundu, gerek ses gerek konfor, sağlamdıda kask.
modelini hatırlayamadım ama bell 700-800 tl arası fiyat modellerine bakarsan bulabilirsin sanırım
örneğin mt revenge kaskı polikarbon fiyatları 250-300 arası şimdi bu kask kötü olamaz çünkü koruma olarak sharp 5 yıldız vermiş beğenerek kullanıyorum ama ses konusunda bişey diyemeyeceğim 100 kmh nin üzerine çıkamadığım için
AGV Kask - K3 SV
Shark Skwal Switch
Bell Vortex
Fiyat etiketleri ve güvenlik seviyeleri aynı sayılır. AGV kalıp olarak diğer markalardan farklı olduğu için bizzat denenmeden alınmaması gerekmekte, bunun yanı sıra görsel olarak hoşunuza en çok gidecek olan modeli almanız sizi mutlu edecektir. Fiyat etiketleri bir birine yakın olan modellerde " Güzel laflarla süslenerek " farklılaştırmaya çalışılsa da KASK TESLERİ baz alındığı zaman aslın da pekde bir fark olmadığı ortaya çıkıyor.
agv k3'ün çene kısmı çıkık. eski scooterımın topcaseıne sokarken problem oluyordu, düz zeminde de dengesiz durur, düşmelere sebebiyet verebilir. ayrıca çene kısmındaki (gerektiğinde havanın içeri girmemesini sağladığını sandığım) bez parça kask her takılıp çıkarıdığında yerinden bir miktar çıkıyor (çenem önde olduğu için çarpıyor da olabilir). Entegre güneş vizörü var fakat yaklaşık bir yıl sonra indirmemiş olmanıza rağmen kendisini hafif hafif salıp sürüşte dikkat bozabiliyor. Aldıktan sonra 2 hafta kullandım, belli bir oranda pedler kafama uyum sağladı sonra hep öyle kaldı gibi bir durum yok. 8-9 ay boyunca pedler kendini çekmeye devam etti, şuan kask kafamda gerektiğinden fazla oynuyor, güven vermemeye başladı(alırken açılacağını düşünerek kafamın sığdığı en dar bedeni almıştım). dolayısıyla ben önermem fakat belki bu fiyata hepsi böyledir, muadillerini denemedim. iyi alışverişler
K3 pedleri hakkında arkadaşın söylediklerine katılıyorum. Bende en dar bedenini almıştım. Bir sene sonra bollaştı. Ayrıca benim güneş vizörü sıcaktan mıdır nedir bilinmez arkadaşın vizörünün tersine hiç açılmıyordu ve açıp kapatırken çok çizilmişti. Kask sağlam ama vizör ve pedler bir sene sonra pert.
Su anda tam fiyatları bilmiyorum ama İCON kasklar var ben de onlardan bir tane almayi dusunuyorum. Belki bilgisi olan arkadaslar değerlendirirse fikir sahibi oluruz.
Ben yeni 770 lira civarına HJC is17 aldım. Kasktan oldukça memnunum. Hem ses konusunda hem de havalandırma konusunda güzel. Ayrıca tepeden sürgü ile açılıp kapanabilen iç güneş vizörü de var. Gayet şık ve kaliteli tavsiye ederim.
Yurt dışından o paralara istediğin gibi bir kask alabilirsin.
FC Moto'ya bakabilirsin.
bugün sizin dışınızda 3 kişiden daha bu kaskı tavsiye olarak aldım. vortexi deneme fırsatım oldu kafamda efsanevi büyük durdu koca kafa gibi, şimdilik eledim gibi favorim hjc is17
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------
Up. Yok mu tavsiyesi olan ?
agv k-3 sv.o fiyata kadar benim yüzüme oturan en iyi en rahat kasktı
agv iyi bir marka fakat malzeme olarak dediğiniz modelde termoplastik kullanışmış içimi rahatlamıyor pek
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
782 Liraya HJC nin FG17 modelini buldum, fiberglass kompozit malzeme. nasıldır sizce duyan kullanan oldu mu ?
Ben de aynı kaskı tavsiye edecektim.
Kardeşime kask almayı planlıyorum , yaklaşık arkadaşın bütçesi ile aynı bir bütçe ayırdım.
Araştırmalarım sırasında bana makul bir kask gibi geldi.
Hem bilindik bir marka olması ( TR'de çok popüler olmasa da )hem de SHARP'tan 5 yıldız almış olması, Lorenzo Grafiklerine sahip olması , kullananların memnun kalması bence satın almak için yeterli .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)