"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Bir all along The Watch tower iyi gider. Dilan hikaye jimi şehane.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Mizikler ben iptal afal durmuş şaşkın
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Bu kadar yorum yapılmış bakiyoruz 3 tane eski üye gerisi yeni üyeler
Gençler cok ukala
Eski konulari arastirin bakin bakalim bu son zamanlarda ki kadar birbirine saygisizlik eden kac üye var
Gercekten faydali bilgi/paylasim uapan uye sayisi bu kadar ukala genc yüzünden hiçbirşey paylaşmıyor veya foruma girmiyor yani saygi seviyesi düşüyor insanlar da burada takılmıyor
Önce saygi sevgi
Konunun yine boku cikmis sacma sapan yorumlar cok bilmis uyeler konuyu acan arkadasi cok iyi anliyorum ve eminim son yorumlardan sonra konuyu actigina pisman olmustur..
Google arama motorunu bilmeyen angutlar, motosiklete de binmesinler bence.Ben şahsen sığır gibi ergen ergen konu açan insanları aşşağılıyorum.Bende ergendim fi tarihinde, ama mal değildim.Bazılarınız hakikaten süzme mal.
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Şimdi bu arkadaşa güzel güzel yorum mu yazalım?
Saçma sapan konular açılıyor millet de tepki olarak dalga geçiyor.
Mahluk diye bahsettiğiniz kişilerden biri benim galiba. O bahsettiğiniz kaza yapıp yazan kişinin kazadan günler sonra açtığı "LÜTFEN OKUYUN" başlıklı konu şu: http://www.motosiklet.net/forum/moto...en-okuyun.html
İsteyen linke tıklayıp açılan başlığı ve yapılan yorumları okuyabilir. O başlığa neden tdk linkini attığımı yazmıştım.
HA BU ARDA BNDE UCSENE ÖNCEBIRKAZA YAMISTIM BENDE TURKCEDEN MUAFMIYAM???
utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürürdüm ama, ondan da anlamazsınız ki siz...
İsterse 50 tane aynı başlıkta konu açsın.Size ne? Forumun editörü yada bekçisi siz misiniz? Cevaplamamakyada o konuları hiç okumamak gibi bir keyfiyetiniz varken niye canınızı sıkıyorsunuz, niye gerilip insanları da geriyorsunuz? Gerilmeyin, kimseye de bir şey söylemeyin. O konuyu açan kişi de kimsenin ilgisini çekmediğini görürse vazgeçer zaten. Her beğenmediğiniz başlığı alaşağı etmek zorunda değilsiniz ki. Şimdi bu konunun devamı(2 ve 3'ncü sayfadan sonra özellikle) abuk subuk videolarla, kişisel mesajlarla sulandı. Sulandıranlar çok mu mutlular? Eminim ki mutlular, hepsi birden saçma sapan videoları koyup akıllarınca dalga geçiyorlar, biribilerinin yaptıklarını beğeniyorlar ama foruma en büyük zararı veriyorlar ama farkında değiller. Ayrıca, kendileri hakkında okuyanlara fikir de veriyorlar. Yarın başka bir konuda olur da, bozuk saatin günde 2 kez doğruyu göstermesi gibi bir tane bile doğru cevap yazsalar, onu da kimse kâle almaz. Yazık..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)