İsterse 50 tane aynı başlıkta konu açsın.Size ne? Forumun editörü yada bekçisi siz misiniz? Ne demek sizene, forumun sahibi benim , bana aid, adminde , modlarda bana çalışıyor.
Cevaplamamakyada o konuları hiç okumamak gibi bir keyfiyetiniz varken niye canınızı sıkıyorsunuz, niye gerilip insanları da geriyorsunuz?
Forumun yeni konularında , değersiz defalarca açılmış konular görmek, artık midemi bulandırıyor, tabiri caizse hakkı ile açılmış konular geriye düşüyor, tartışma yapan kişilerin sağ tık yapıp açtığı konulara yaptığı katkılara göz atmak , not vermek için yetiyor, sizde deneyin.
Her beğenmediğiniz başlığı alaşağı etmek zorunda değilsiniz ki. Şimdi bu konunun devamı(2 ve 3'ncü sayfadan sonra özellikle) abuk subuk videolarla, kişisel mesajlarla sulandı. Sulandıranlar çok mu mutlular? Eminim ki mutlular, hepsi birden saçma sapan videoları koyup akıllarınca dalga geçiyorlar, biribilerinin yaptıklarını beğeniyorlar ama foruma en büyük zararı veriyorlar ama farkında değiller.
Üzüm üzüme baka baka kararıyor diyelim, nükteden anlayan varsa tabii.
Ayrıca, kendileri hakkında okuyanlara fikir de veriyorlar. Yarın başka bir konuda olur da, bozuk saatin günde 2 kez doğruyu göstermesi gibi bir tane bile doğru cevap yazsalar, onu da kimse kâle almaz. Yazık..
Formül yukarıda verildi, üye sağ tık, neymiş değilmiş fikir verir sanırım.
Son olarak, şu forum nadide bi platform, burada fakiri fukarası, eliti, orta direği, eğitimlisi hocası ve tüm skaladan arketipler mevcut, burayı güzel yapanda bu.
,
Belkide en güzel yanı ; Forumda eskilik yenilik tertipçilik, rütbe/kıdem yok, kimsede bişeyleri kanıtlamak için yazmıyor.
Dayatma kabul edilemez, usanç derseniz başta bendeniz kusacak kıvamdayım, üe olupta sevdiğim sahiplendiğim tek forum/yer yer oldu burası, üyelerin yüzde 99'u hazz etmezler bendenizden, buna rağmen bişey biliyor isem geçmişte sataşma olsada yazarım elden geldikçe.
5 senedir hararetli tartışsamda, engellemedim, buna gerekte yok.
Madem bi konuya bukadar dikkat çekildi, bendenizde şuraya iliştireyim 2016 yılı üyelerinden nedense! hazz edemiyorum, astrolojik olsa gerek
Hörmetler.