Merhaba arkadaslar gecen gece acilen hastaneye gitmek zorunda kaldik kuzenimle arabamiz yoktu o 75 ben 78 kiloyum scooty pep scooterimiz vardi son care ona atladik
yaklasik 10km cok dik egimli rampalar tirmandik beklemezdim ama tik demeden cikti ve trafikte vardi giderken oldugumuz yerde motoru bi yana yatirdik hemen kaldirdik calistirdik tekrar gitmeye basladik bi cizik falan olmadi ayni tempoda baya bi yokuslu yollar ciktik baya isindigini fark ettim (scooter 4500 km de 500 km once castrol yag koyduk serviste bakimlari frenlerine kadar eksiksiz yapildi )Tam hastanenin onune getirdi bizi ve kapida gaz verince bogulup stop etti tekrar calistirdik motor rolantide saat gibi calisiyordu fakat gaz verince bogulup stop ediyordu neyse geceyi hastanede gecirdik sabah kalkinca hocbisey olmamis gibi motor calisti ve gaz yemeye basladi motor sisti diyenler oldu sizin fikriniz nedir arkadaslar ??
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
Yok mu yardim edebilecek biri ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Bilip bilmeden bisey yaptirmak istemiyorum biri yardim edebilir mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:17 ----------
Yardim edecek hiri yok mu,