Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bir Beyin Fırtınası Yapalım Yardımcı Olalım..

REKLAM ALANI

Arkadaşlar olay şu., Daha Önceden Km'de 13 Krş Yakan Motorsiklet Performans Egzoz Taktıktan Bir süre Sonra Baya Bir Artış Gösterdi.. Eskiden 15 TL gibi bi parayla 110 Km Civarında Yol Yapan Motor Şimdi 15 Tl Parayla Anca 80-90 Yapabiliyor..

- Gaza Fazla Basma Konusuna Şöyle açıklık getiriyim normalde yükleniyorum ses çıksın diye fakat gaza yüklenmeden de denedim yakıtta çok bi değişim olmadı..

Servise gittim Yağ değişimini Yaptırdm, Zincir bakımı lastiklerin havası , Hava filtresi vs Bakıldı Ayarları yapıldı.. Sizce Bu Artışta başka Bir Etkenin Etkisi olabilir mi ??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YAMAHA XJ6N 2014 - HONDA CRF250L 2013
    Evet olabilir: o taktığın performans egzozun etkisi.
    yolda...

HaktanAksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Superlight 200
    Bence normal. Şundan dolayı tahmin yürütüyorum; bizim motosikletlerde (Superlight200)değil performans egzozu taktırmak daha iyi ses alabilmek için egzozu deldirenlerin bile yakıtlarında 2-3 kuruşluk artmalar oldu.

Bazen 2-3 Krşun Üstünde yaktığını gözlemledim.. Ayrıca Uzun yolda beklediğim Azalmayı da yaşamadım.. Bi anormallik var gibi seziyorum ama daha tam kesin bir yargı içinde değilim..

karayel90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Şöyle söyleyeyim bi sürü etken var insanın kilosu,gazı agresif yada yumuşak kullanman,rüzgar vs.Gazı hariç tutarsak bunlar 3-4 bilemedin 5 kuruş etkiler yakıtı

rebirth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    performans egzosu sandığın egzosla rahatsız ettiğin insanların ahını almışsındır.
    iyi olmuş.
    yüksel66 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı rebirth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    performans egzosu sandığın egzosla rahatsız ettiğin insanların ahını almışsındır.
    iyi olmuş.
    Al sana beyin fırtınası, konuya bam başka bir bakış açısı kazandırdı. Fırtına +1 Beyin -3.

Alıntı U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Al sana beyin fırtınası, konuya bam başka bir bakış açısı kazandırdı. Fırtına +1 Beyin -3.
    ironi diye bir şey var duydun mu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ironi diye bir şey var duydun mu?
    Elbette. Severek izliyoruz.

yürekçe bunu beğendi.

Motosikleti
    Bisan roadstar cup
    Bildiğim kadarıyla orjinal egzos atık gazı sıkıştırır haliyle silindirin içinde az miktardada olsa atık gaz kalır ve emme subabından içeriye yetecek kadar yakıt alınır. Ama performans egzosu Allah ne verdiyse sıkıştırmadan gazı atar ve silindirin içinde atık gaz vb kalmaz bu yüzden yapabilir. Katalizör iptali yapıldıysada tüketim artar

iyi olmuş.
    Gerçekten Konuya boyut kazandırdın teşekkür ederim Ama Şöyle Söyliyim Sana Performans egzozu taktırmamın en büyük sebebi trafikte farkedilmekti.. Araç aralarındayken Güçlü egzoz sesi olması Sürücülerin seni farketmesini sağlıyo.. Egzoz Delenlerle karıştırmazsan beni sevinirim .)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------

Bu Kadar Konunun Boyut kazanıcağını düşünemedim )

aferim sana.
    yürekçe bunu beğendi.

Belki benzine zam gelmistir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)