Ktm duke 250 ayıplı mal ve spormotonun yaklaşımı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun. Benzer bir sorunu meşhur(!) bir deri firması ile yaşadım. Tüketici hakem heyeti kararı elime geçince icraya vericem.
-
Abov, buralar yangın yeri olur birazdan.
Hakkını kovalasın, umarım kazanır.
-
zaten motoru değiştirmiyolar
motoru garanti kapsamında onarıyorlar.Bizim 2014 senesinin mt07 moturu yatak sardı bi ümit motor değişir dedik ama onarım gördü
-
arkadaşınıza geçmiş olsun, verilmiş sadakası varmış.
spormoto'dan ben de şikayetçiyim. KTM, Türkiye'de daha iyi organize olana kadar kimseye de Ktm almasını önermiyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...-problemi.html
-
IRau adlı üyeden alıntı
zaten motoru değiştirmiyolar
motoru garanti kapsamında onarıyorlar.Bizim 2014 senesinin mt07 moturu yatak sardı bi ümit motor değişir dedik ama onarım gördü
Dostum senin motor 2 yıllık burada sıfır alınan bir ürün var ve sıfır üründe ayıplı çıkması halinde iade değişim ve onarım hakkın var servisin yalan söylemesi ve izinsiz bu hakkın onarım yaparak üstüne yatması yasal olan hakkı gaps etme durumuda var
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
Ben şimdi bu konuyu dünya geneli ktm forumlarinin hepsinde paylaşmaz mıyım
-
hakkını arada, change org ne alaka ne gerek var orasını anlamadım.
0 motor tamirmi görürmüş, olmaz öyle iş..
-
Motor blok ile beraber değişti mi yoksa içini mi yaptılar ? Her ne kadar sorun çözülmüş gibi olsa da KTM servisleri herşeyi şasi numarasına işliyor dolayısıyla satış olduğu zaman değerini düşürecek, hatta alan kişinin kafasını karıştıracaktır. Konu için hukuki mücadele vermeniz lazım.
Daha öncede 200luk duke benzer durum yaşamıştı, komple blok ve şanzumanı değiştirmişlerdi.
change.org bi işe yaramayacağını söyleyebilrim.
-
Stanbul adlı üyeden alıntı
Ben şimdi bu konuyu dünya geneli ktm forumlarinin hepsinde paylaşmaz mıyım
Arkadaş tercüman ile bir mail atmış hindistan ve avusturalya yaşanan durum için özür dilemişler ve servis ile tekrar görüşeceklerini söylemişler bakalım o kadar yerde paylaşım yaptık 54 kişi imzalamış ayıptır valla biz bize destek olmazsak kim olacak oraya girip ad soyad mail yazmaya bile üşeniyoruz ne diyeyim
-
o arıza çok zor bir iş değildir,
aranızda başka bişiy geçmediğine veya arızyı nasıl ve ne üslüpla söylediğiniz konusundada pek bilgimiz yok açıkçası,
Fakat ÜST KAPAK CONTASINI DEĞİŞTİRMELERİ EN FAZLA 1..2 SAATLERİNİ ALIR ve sizden en azla 50,,,100 lira isterler,
Neyse ne desek boş,
Geçmiş olsun,,,
-
okoca adlı üyeden alıntı
hakkını arada, change org ne alaka ne gerek var orasını anlamadım.
0 motor tamirmi görürmüş, olmaz öyle iş..
İmza sayısı tamamlandığında bimere tüketici mahkemesine vs bildiriyorlar ve imzalayan kişiler yorumda yapıyor bir nevi firma itibar kaybediyor bence hiç yoktan iyidir
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
aranızda başka bişiy geçmediğine veya arızyı nasıl ve ne üslüpla söylediğiniz konusundada pek bilgimiz yok açıkçası,
Fakat ÜST KAPAK CONTASINI DEĞİŞTİRMELERİ EN FAZLA 1..2 SAATLERİNİ ALIR ve sizden en azla 50,,,100 lira isterler,
Neyse ne desek boş,
Geçmiş olsun,,,
Egzantirik gergisinde üretim hatası ve montaj hatası varmış servisin verdiği bilgi bu yönde mesele motorun tamiri değilki servisin bu tutumu firmanın ürününün arkasında durmayışı
-
eğer kaza olduysa bence işin peşini bırakmayın
-
Hocam derdini verdiğim linkten Technical İnqury kısmından direk KTM'ye anlatmayı dene belki yardımcı olurlar.Yazacağın metini ingilizce yazmaya dikkat et
http://www.ktm.com/tr/contact-folder/contact-form/
-
Kaza tek taraflı oldu frenleme yaptı nafile arka lastik yağdan kaydı ayagını yere koydu ayakta yağlı olduğundan motoru yatırdı
-
Kampanyayı imzaladım kurye arkadaşlara da yolladim
-
Öncelikle geçmiş olsun.
2009 yılında Doğuş Otomativden 2009 model 0 bir A5 almıştım, araç ilk yağmur gördüğünde tavanın ortasından su almaya başladı, yetkililer ile görüştüm servise çekildi bana tamir edilip geri verileceğini söylediler ve 40 iş günü gibi bir süre müsade istediler (bu sürece ana fabrika ile görüşmelerde dahil) beni madur etmeme amacı ile 2.0T quattro aracım yerine 3.0 dizel a6 verdiler. 28 gün sonra aradılar ve araç hatasının fabrikadan kaynaklı olduğunu bildilerek aracın tamir gördüğünü ve işlemlerin bittiğini söylediler, gittim aracımın yanına araç tavandan tamir görmüş ve boyanmıştı bende satarken sorun olacağı için aracın 0 talep ettim, doğuş otomativ böyle bir yetkisi olmadığını söyledi biraz da tartıştık yetkilir ile, aracı almadım a6 da bıraktım onlara avukatım ile görüştüm maddi tazminat davası yanı sıra artık ne maddeler koyduysa tam bilmiyorum resmi işlemlere başladı, 4 ay sonra çıkan karar da 0 aldığım araçda fabrikasan sorun olduğu için firmaya aynı model ve donanım da bir araç vermeleri veya şuan ki kur hesaplanarak para iadesi sonucu çıktı. Tabi para vermemek için bana 0 bir araç verdiler 1e1 aynı donanıma sahip ama mahkemeyi kazanmak için o zamanın parası ile ciddi bir rakkam harcamıştım hırs yapmıştım çünkü aynı zaman da 5-6 ay gibi bir sürede araçsız kaldım. Yani ben bu tarz bir dahavayı kazanmıştım bu demek oluyor ki sizin de kazanma ihtimaliniz var lakin bu imza ile vb... şeylerle olacak iş değil iyi bir avukat ile dava açarsanız avukatta davanızı satmaz ise zaten resmi olarak kazanma hakkınız var. Veya size tamir dışın da değer kaybınıda vermeleri aynı zaman da aldığınız aracı 2. fiyatından hesaplıyarak para iadesi yapmaları lazım. Aramız da avukat varsa daha resmi bir uslup ile size anlatacaktır.
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
Neyse ne desek boş,
Geçmiş olsun,,,
usta senin okuman yazman mı yok ? Kafan mı güzel ? Adam motor blogum patladı daha bir aylık motor diyor sen diyorsun üst kapak contası değişirler senden 50 100 lira isterler.
KTM bu sokakda damacanayla su taşıyan mondial motosiklet değil. KTM markasını ve kalitesini duymadın sanırım. Varsa bir ayıbı hatası en güzel şekilde telafi etmek zorunda.
-
Ayzek böyle şeyler sana ve yakınındakilere oluyor.0 motor hatalı çıkıp bir de kaza yaptırıyo.Bi kurşun felan döktür
-
PcK0PaT adlı üyeden alıntı
usta senin okuman yazman mı yok ? Kafan mı güzel ? Adam motor blogum patladı daha bir aylık motor diyor sen diyorsun üst kapak contası değişirler senden 50 100 lira isterler.
KTM bu sokakda damacanayla su taşıyan mondial motosiklet değil. KTM markasını ve kalitesini duymadın sanırım. Varsa bir ayıbı hatası en güzel şekilde telafi etmek zorunda.
KTM bunun Kısaltması değilmiymiş,,,,
Kanuni Temel Malları,
Demek değilmi,
Güzel kardeşim,
ktm 'yide iyi bilirim,
SPORMOTOYUDA iyi tanırım,
Önceki mesajımdada yazdım,
aranızdaki dialog nedir ne değildir bu sizin bilecegınız bişiy,
Patlayan ,çatlayan,kırılan bir bloğu garanti dışı hiçbir servis mudahale etmez,
kaldıki o kadar çatlak yürümüş durumdayken zaten mudahalede edilemez,
değişim şarttır,
servis o değişimi hbersiz yapmaz,
Burada farklı şeyler oluşmuş anlaşılan,
Bekleyip görelim,
Bu Sıralar FİRMALARDA BİŞİYLER OLUYOR,
cbr 250 blok deliyor,
R25 kol çıkartıyor,
Nedir Bu AŞIRI HIZ YAPSIN BENİM MOTORUM merakı anlamış değilim,
Burada Yavaş kullanırken arıza yapanları Tenzii Ediyorum...
KTM (bunu ilk defa duydum henüz) üst kapak çatlatıyor,
Bekleyip görelim.
Kolay gelsin...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)