SIFIR BAJAJ BOXER MI İKİNCİ EL JAPON MU
Reklamlar
-
Arkadaslar hepinize merhabalar. Kismet
olursa bu ay motor almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 4000 lira. Bu fiyat aralığında normalde bajaj discover 125st almayı düşünüyordum fakat geçen gün bajaj bayisine gittiğimde oradaki satıcı discover modellerinin artık üretilmediğini, istanbulda depoda discover 150f ten baska modelin de kalmadığını söyledi. Adamın dediğini daha araştırmadım tam bilmiyorum ama benim de discover yerine başka modellere bakasım geldi. Şimdi 4000 tl fiyat aralığında çinliler hariç aklıma yatan modeller bajaj boxer 150 ve ikinci el japon motorları. Ikinci elde cbf 150 cok hoşuma gidiyor ve 4000 tl civarina temizi bulunabiliyor. Cbf dışında cb125e ve ybr de olabilir. Şimdi arkadaslar ben ikilemde kaldım sıfır boxer 150 al kafan rahat etsin mi dersiniz yoksa ikinci el japon daha sağlam daha kaliteli mi olur dersiniz. Boxer da guzel motor ama on freninin kampana olmasi ve alcak bir motor olmasi pek hosuma gitmiyor. Ama cbf150 ye bayiliyorum mesela. İkinci elde kafama takılan nokta kilometre. Genelde 4000 tl civarindaki japonlar 50000 km ve uzerinde oluyor. Yine de 50000 altinda birkac tane buldum ama ona da guvenemiyorum dusurmuslerdir filan diye. Sizce ne yapmaliyim arkadaslar kafam suan karisik. Boxer ve japonlarin disinda baska modeller de onerebilirsiniz. Yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler.
Reklamlar
-
2012-2014 ARASI 4000 TLYE COK TEMİZ Yamaha YBR ESD bulabilirsin. İyi araştırmak lazım
-
Honda ciddi kazaya karışmadı ise alıp kullanabilirsin. Sağa sola yatması ve onarılması pek problem değil.
-
Cbr serisine niye bakmıyon 125 lik temiz motorlar var gidişi iyi bulursan süper
-
4000'e temiz az km cbf bulursan, tabi ki cbf. Hiç değilse kafa karenajı ve ön disk + pazarı geniş ve titreşimi diğerlerine göre az.
-
az daha koy ybr al
biri yapacaktı nasıl olsa değil mi
-
serhat207 adlı üyeden alıntı
Honda ciddi kazaya karışmadı ise alıp kullanabilirsin. Sağa sola yatması ve onarılması pek problem değil.
Anladim hocam kilometresi ve ufak tefek sorunlari onemli degil diyorsun yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
tahh adlı üyeden alıntı
Cbr serisine niye bakmıyon 125 lik temiz motorlar var gidişi iyi bulursan süper
Aman hocam bu paraya alacagin cbr hem eski model olur hem de zorlanmis olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00 ----------
hattoi adlı üyeden alıntı
4000'e temiz az km cbf bulursan, tabi ki cbf. Hiç değilse kafa karenajı ve ön disk + pazarı geniş ve titreşimi diğerlerine göre az.
Katiliyorum bakalim temiz cbf bulabilecek miyiz internette bir iki tane buldum ama hayirlisi
-
Japon dan şaşma yolda kalma
-
Dostum bunlar zaten geçiş motorları. Alıp bir sene kullandıktan sonra satacağın aletler.
Neredeyse bir yıldır kullanıyorum boxer'ı. Benzin ve 70 liralık servis dışında hiçbir masraf çıkarmadı bana. Sorun da yaşatmadı.
İlla japon olacak diye elli kişinin bindiği, acaba nasıl kullandığı belli olmayan aletleri alma. Zaten üç aşağı beş yukarı hepsi aynı.
-
Draconian adlı üyeden alıntı
Dostum bunlar zaten geçiş motorları. Alıp bir sene kullandıktan sonra satacağın aletler.
Neredeyse bir yıldır kullanıyorum boxer'ı. Benzin ve 70 liralık servis dışında hiçbir masraf çıkarmadı bana. Sorun da yaşatmadı.
İlla japon olacak diye elli kişinin bindiği, acaba nasıl kullandığı belli olmayan aletleri alma. Zaten üç aşağı beş yukarı hepsi aynı.
Valla hocam acaip aklımı çeldiniz cbf150 yi geniş olduğundan devir göstergesi olduğundan ve honda olduğu için istiyordum ama sıfır boxer alırsam hem daha ucuza gelecek hem de ikinci elle kafam ağrımayacak. Haftaya gidip boxer i incelicem bakalim aklima yatarsa alırım artık.
-
yigitap adlı üyeden alıntı
Valla hocam acaip aklımı çeldiniz cbf150 yi geniş olduğundan devir göstergesi olduğundan ve honda olduğu için istiyordum ama sıfır boxer alırsam hem daha ucuza gelecek hem de ikinci elle kafam ağrımayacak. Haftaya gidip boxer i incelicem bakalim aklima yatarsa alırım artık.
4000 bin tl ye temiz cbf bulursan çağır beni 4.100 vericem 50 bin km redeki cbf masraf demektir he 4 bin tl ye ybr kovala haketen 5 10 15 bin km lerde bulman mümkün ama malum sitede muavimi olman gerekir bulmak için boxer 3 5 bin km rede uygun fiyata 2.500 tl bulursan sıfıra yakındır alınır sıfır 3.500 pazarlık nakit alımda uygun fiyata verirler alırsın dağ bayır kulanırsın yok ila marka olsun bilinen olsun bu paraya devamlı 2 el ybr kovala sene başında 5 bin km rede hafif çiziklerle gece ilan gördüm 3.900 diye sabaha alıcı çıktı motor yükseltmek için satmış böyle kovalarsan bulursun olmadı 150f 2 el temiz bulursun 125 st güzel dir gittiğin bayide kalmadığı için atıp tutmuş olabilir halen satışta merkezi arayıp bilgi al olmadı
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
-
MeNGuC adlı üyeden alıntı
4000 bin tl ye temiz cbf bulursan çağır beni 4.100 vericem 50 bin km redeki cbf masraf demektir he 4 bin tl ye ybr kovala haketen 5 10 15 bin km lerde bulman mümkün ama malum sitede muavimi olman gerekir bulmak için boxer 3 5 bin km rede uygun fiyata 2.500 tl bulursan sıfıra yakındır alınır sıfır 3.500 pazarlık nakit alımda uygun fiyata verirler alırsın dağ bayır kulanırsın yok ila marka olsun bilinen olsun bu paraya devamlı 2 el ybr kovala sene başında 5 bin km rede hafif çiziklerle gece ilan gördüm 3.900 diye sabaha alıcı çıktı motor yükseltmek için satmış böyle kovalarsan bulursun olmadı 150f 2 el temiz bulursun 125 st güzel dir gittiğin bayide kalmadığı için atıp tutmuş olabilir halen satışta merkezi arayıp bilgi al olmadı
Hocam sahibindende su motorlari buldum temiz gibi duruyor km leri de cok yuksek degil masraf acar mi simdi bunlar
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2605621/detay/
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...4397882/detay/
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0888207/detay/
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...3621152/detay/
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2297595/detay/
-
-
yigitap adlı üyeden alıntı
4000 bin tl olan görünüşü güzel temize benziyor honda yetkili serviste iyice baktırılıp içine sinerse alınır bakım periyot kitapçığın hangi km rede neler yapılmış kaşeliyse o servistende bilgi alınır bunda katakule çıkarsa diyerleri almam aldırmam !
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
Alper Karademir adlı üyeden alıntı
Ahahahah niye hocam ya :D valla parayi cok zor kazaniyoruz o yuzden tercihlerde hassas olmak zorundayiz
-
-
MeNGuC adlı üyeden alıntı
4000 bin tl olan görünüşü güzel temize benziyor honda yetkili serviste iyice baktırılıp içine sinerse alınır bakım periyot kitapçığın hangi km rede neler yapılmış kaşeliyse o servistende bilgi alınır bunda katakule çıkarsa diyerleri almam aldırmam !
Anladim hocam yani en ince ayrintisina kadar bak diyorsun ama o kadar da ince eleyip sık dokumaya gerek var mi
-
1500 daha koysan eski kasa pcx alırsın. yani tam ortada kalmış kritik bi rakam ve bu şekilde alınabilecek makinalar ortada
-
Benim fikrim 2.El japondan yana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)